Ψηλες η κοντες?

got msn?

:p:p:p

Oτι πρεπει…εσυ εισαι ψηλη!!

:lol::lol::lol:

Αμα θεωρουμαι ψηλη τοτε να υπερασπιστω το ειδος μου και να πω οτι αν οι κοντες οπως λενε ειναι για το κρεββατι, οι ψηλες ειναι για ολα τα αλλα επιπλα και μερη.:stuck_out_tongue:

Με ένα 12άποντο τακούνι(γόβα,πέδιλο,μπότα), μια υπέροχη κοπέλα:wink::!:

Καντε ενα edit στο πρωτο ποστ καποιος και καθοριστε τι σημαινει ψηλη και τι κοντη ρε παιδια,να καταλαβαινουμε τι εννοουμε…

Παντως εγω τεινω στις κοντες-κανονικες (εως 1,75 δηλ)…
Οι ψηλοτερες πραγματι αγγιζουν τις περισσοτερες φορες το αχαρο…

Eτσι συμφωνω!!!Δεν το περιμενα να μ συμφωνησει μαζι μ κοπελα…8)8)

Στο καλυτερο υψος θα ειναι με το 12ποντο
:wink:

Αν και γενικά δε πολυκαίγομαι για τέτοια ερωτήματα, είμαι ανοιχτός και στα 2 δηλαδή, ψηφίζω ψηλές (ακόμη και ακραίες περιπτώσεις) για 2 λόγους: 1) μου αρέσει μία κοπέλα να φένεται και η ίδια δυνατή και όχι σαν ένα μικροκαμμωμένο πλασματάκι που δεν μπορεί να αντιδράσει στο οτιδήποτε 2)λόγω πολύ κακής εμπειρίας με κοντή (1,55 νομίζω ήταν) που με κυνήγαγε για 1 χρόνο σερί και την ηρεμία μου τη βρήκα μόνο με το να πάρω στο τέλος το ρόλο του κακού της υπόθεσης, μου έχει μείνει λίγο τραύμα το όλο θέμα.

Eσυ δεν ειχες το βιτσακι με τις γιαπωνεζουλες? Δεν μπορω να σκεφτω πιο σημα κατατεθεν μικροσωμο λαο…

εδιτ: σιχαινομαι το αβαταρ μου, επρεπε να το πω

Όχι ρε, απλά τρόλαρα τότες :stuck_out_tongue: πολλές ιαπωνεζούλες είναι όντως κοντές, αλλά έτσι κι αλλιώς μόνο ένα ποσοστό μου αρέσει. Όπως είπα κιόλας δεν έχω ταμπού, αν ταιριάζει ένα ζευγάρι στο χαρακτήρα μου φένετε χαζό να καίγεται τόσο πολύ κανείς για τέτοια θέματα όπως το ύψος :stuck_out_tongue:

Λιγο ακραιο το βρισκω, 1,71+12=1,83 σας παιζω κι ενα μονο και με τακουνια.:stuck_out_tongue:

1.83 γυναικα? Για να σας αλλαζει λαμπες την θελετε? :? τς τς…[-X

τα φώτα. όχι τις λάμπες. 8)

πονηρε βλεδην :stuck_out_tongue:

Για το 12άποντο, έχω να πω ότι ωραία είναι και τα φλατ παπούτσια(σανδάλια, μπάλετ κλπ):!:
Απλά μου την σπάνε να φορούν οι κοπέλες αυτά τα μιξοπαρθενέ με 3-5 πόντους τακούνι[-X:!:
Το ύψος της κάθε κοπέλας δεν με ενδιαφέρει:!:

Αμα βγαλει τα τακουνια παλι 1,71 θα ειναι…Το 1,83 μπορει να ειναι για καμια ωρα…:stuck_out_tongue:
Καλα αμα δεν θες να ξεπερασεις το 1,80 βαλε 9ποντο…:lol:

Αλλη μια φορα ηρθε και μας εδωσε τα φωτα του!!!
Ευγε!!!8)

οι γυναικες πρεπει να ειναι κοντες και μανιτζεβελες.
Ειναι ευχρηστες και πρακτικες!
επισης κανουν τους κοντοι (λαϊκ μι σελφ) να νιωθουν νορμαλ!:smiley:

ΑΛΛΑ οχι “ενα κι ενα milko”!!!
εκτος αν ειναι ΠΟΛΥ εμορφες!:stuck_out_tongue:

Πω ειμαι σε τεραστιο δηλειμα γιατι μαρεσουν και οι κοντες με βυζαρες αλλα και οι ψηλες αλογες … Τι να ψησισω ρε γαμωτο :lol::lol::lol:

Αν ειναι 1.70-1.75 μια γυναικα θεωρειται ψηλη ?
Αυτες μ’αρεσουν εμενα.Μια χαρα τις καταφερνεις στο κρεβατι και δεν ειναι και
μισο μετρο πιο κοντες απο σενα.

με καλυπτει απολυτα με αυτο που ειπε ο αποπανω

Πόση σοφία κρύβεις πλέον?