-big bang theory:γτ δεν ειμαι φυσικος,αλλα ειμαι ο ορισμος του nerd,οπωτε με καλυπτει…
-how i met your mother:σειρα που δεν παιζει να ξαναδω,αμερικανια φουλ,χειροτερος πρωταγωνιστης εβερ,με το ζορι 2 σεζον καλες,ενας χαρακτηρας μονο πλεον αξιος προσοχης,αλλα και αυτος,πολυ πισω απο τους μαστερ του ειδους…
-heroes:το εκοψα στην τριτη σεζον στις αρχες,μονο λοβοτοτμημενος θα το συνεχιζα…
-Prison break:η σειρα που ξεκινησε τουμπανο και εγινε στη πορεια μια απο τις χειροτερες σειρες που εχω δει ποτε στη ζωη μου…
-lost:αυτα που ειπε πανω κατω ο μοντε, σειρα που θα δει το καθε 5χρονο μεχρι κ ο καθε 30αρης,ενδιαφερουσα ανα διαστηματα αλλα τπτ αλλο απο ενα κολπο μαρκετινγκ,βασισμενο σε ανυπαρκτους χαρακτηρες,σεναριο οτιναναι και μια γενικοτερη μυθολογια τουλαχιστον αστεια και αφελης…σειρα για μαζες και χαβαλε κ τπτ αλλο…
-dexter:αριστουργηματικη σειρα που αποτυπωνει με τρομακτικη λεπτομερια και σασπενς,την ζωη ενος σηριαλ κιλλερ…ολα τα λεφτα οι 2 πρωτες,πολυ καλη και η 3η και τρομερη ατμοσφαιρα…
-house md:αν και εχω δει λιγα,ειναι θεουλας και τωρα προμηθευομε ολες ις σεζον για λιωσιμο εντος καλοκαιριου…
-weeds:Προσωπικο κολλημα και αγαπη,απο τις πιο feel good κωμωδιες με ισως τους πιο καλογραμμενους κωμικους διαλογους εδω και καιρο σε αμερικανικο σηριαλ…
-two and a half men:ο βασιλιας του sitcom Για μενα εβερ,6 σεζον και παμε για αλλες 4 νομιζω,απιστευτη καφριλα για το ειδος,με Τσαρλυ Σην σε ερμηνεια καριερας και σαν χαρακτηρας στη σειρα,κατι joey,barney κτλ,τους εχει ουτε για να σκουπιζεται μετα το χ@σιμο…οι 2 πρωτες σεζον καλες σχετικα,μετα αλλαξαν καποιοι συντελεστες παραγωγης και η σειρα απογειωθηκε…
-battlestar galactica:γνωστη η γνωμη μου στη πρωτη σελιδα του αντιστοιχου τοπικ,η καλυτερη σειρα που εχω δει εβερ μαλλον…
-boston legal:προσφατα αρχισα,κλαιω απο τα γελια σε καθε επεισοδειο…Danny Craine θεουλας…
π.ς.Μοντε,τι nip/tuc ρε…[-X[-X…πες μου πως βλεπεις και Grays anatomy να χασω πασα ιδεα…:p:D