Τρου Μεταλλερζ,
ήρθε η ωρα να ξεχωρισουμε τους αντρες απο τα παιδακια.
Τους αληθινους Μανογουοραδες απο τα μεηνστρημ τσουτσεκια
Το σιδερο απο το λιπαντικο.
Ηρθε η ωρα να παιξουμε κανα paintball ξερωγω.
Δεν γνωριζω τιποτα, δεν εχω παιξει ποτε, δεν ξερω που εχει, δεν ξερω ποσο κανει…
Θεωρητικα ψηνομαι για paintball και θα ειμαι και πρωταρης κιολας…
Αλλα εχω ακουσει κατι για 40-50 ευρω και ενα τετοιο ποσο ειναι μια συναυλια οσο να’ναι (και 5-6 πιτσες:p)… οποτε αμα παιζουμε σε τετοια ποσα, δεν προκειται να ερθω
και το σκεφτόμουν εχθές που έβλεπα που κανονίζατε για μπαλίτσα…
σαφώς και αν γίνει μέσα είμαι.τώρα για τιμές ανάλογα που θα πάτε…γνωστός έχει παί3ει με 30 ευρά…τώρα οι πιο γνωστικοί ας προτίνουν…
45 ευρώ είχα δώσει την τελευταία φορά που πήγα. λαμβάνοντας υπόψη ότι έριξα πάααρα πολλά μπιλάκια και πως ήταν αρκετά ακριβός αυτός, δε θα πάει τόσο. μην περιμένετε ποσά μουντιαλίτο όμως, χαρ. δεν πας και 2 φορές το μήνα εξάλλου για paintball ρε παιδιά.
Γαμάει αλλά αρκετά λεφτά, δε μου βρίσκονται αυτή την περίοδο για κάτι τέτοιο. Επίσης μέσα στο καλοκαίρι προτείνω να μην πάτε. Προτιμότερο προς Οκτώβρη για να φοράτε φουτερ. Χωρίς φούτερ τσούζει πολύ πιο άσχημα.
Τελευταία φορά που πήγα, επειδή βουλώνουν τα όπλα με τα μπαλάκια που υπάρχουν στο πάτωμα και σε καταλαβαίνουν, έβαζα καινούργιες μπίλιες απ’ τα εφεδρικά και έχωνα μέσα σε αυτά αυτές που μάζευα από κάτω, γλιτώνοντας έτσι κανα 15ευρω :b
και εγω εχω ακουσει οτι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και κανα μισαωρο μονο…#-o…αλλα με εσας δεν το χανω
φανταζομαι τις ατακες που θα πεφτουν κρατωντας τα οπλα απο papardela,bledin και αλλους πολλους :lol::lol:
δεν χανεται αυτο…
Μια φορά είχαμε πάει μεγάλη παρέα κάπου στα Σπάτα για paintball αν θυμάμαι καλά και είχαμε δώσει ένα 20ρικο το άτομο και με 5 ευρώ το άτομο σε κάθε ομάδα παίρναμε μια κούτα με μπίλιες.
Γενικά αν δεν χαλάς τις μπίλιες σαν τον Rambo όταν παίζεις δύσκολα σου τελειώνουν.
Αξίζει αρκετά αν λέει η πίστα και είναι ίδιου επιπέδου οι ομάδες, αλλά είναι να το κάνεις μία φορά τον χρόνο ή το εξάμηνο.