Αφου δε του γυρισε το ποδι
Να διορθώσω κάποια κακώς κείμενα.
Στην πρώτη σημαία έφαγα έναν και κρατούσα δύο pinned down (ένας εκ των οποίων ο χρήστης Deadmemories, που αν γνώριζα ότι επρόκειτο γι’ αυτόν, θα τον είχα φάει λάχανο με συνοπτικές). Άμυνα παίζαμε, απλά στο κέντρο χαζεύατε τα σπουργίτια. Οπότε spare me τα “μας πουλησε χαμενος στα βουνα”
Νταξ για τη δεύτερη ό,τι και να πω είναι λίγο. Με συγκίνησα.
Imba τελείως ο φυσιοθεραπευτής-rambo με το Μ16 (πόσο προφητικός ήμουν όμως μερικές σελίδες πίσω!)…
ΔΕ λυπήθηκα μπλε φίλο Thorgal όταν του άδειασα μια ντουζίνα σφαίρες στην πλάτη.
Κωμικοτραγική η σφαγή στη [U]Νορμανδία[/U].
Ενημερωτικά, την επόμενη φορά θα κρατάω κάτι [U]τέτοιο[/U].
εγώ τον λυπήθηκα πάντως, αλλιώς θα χεζε αίμα σήμερα ο άνθρωπος :p.
κατά τ’ άλλα, ΟΛΟΙ ξέρουμε τι έκανες στον πρώτο γύρο του capture the flag και άσε τα σάπια…
[SPOILER][/SPOILER]
για τις 6 σφαίρες (μπορεί και δικές μου, γιατί από το οχυρό δεν έβλεπα την τύφλα μου λόγω ήλιου και γάζωνα αβέρτα) που έφαγες στο κώλο δε μας είπες αν σε έτσουξαν
μόνιμα χαμένος στα βουνά ήταν για αυτό δεν έβγαινε ποτέ εκτός παιχνιδιού, ενώ όσοι είχαμε τα κότσια πέφταμε ηρωικά στη μάχη
ρε τι είναι αυτά που λες. Αν το έλεγε ο Δουδ ή ο κομμάντο φίλος του Θόργαλ ή ο ράμπο φυσιοθεραπευτής του Δουδ θα είχε κάποιο νόημα. Εσένα δε σε είδα να κάνεις καμιά ηρωική έξοδο 8)
Δεν κόταγες να βγεις από το ξύλινο σπιτάκι σου. Σιγά μη με έτρωγες.
Και με τη δικιά μου συμβολή πήραμε τη σημαία γιατί κρατούσα καθαρό το πεδίο για τον μαχητή μας που θα έκανε το σπριντ
δε ξέρω αν ήταν 6 ή 45, τσούξανε όμως οι ποτάνες!
lol! ο οποίος είχε μείνει ένα πεντάλεπτο στο σπιτάκι και δεν έβγαζε κεφάλι, ενώ ήμουν ακριβώς απέξω και τον περίμενα, και όταν πήγα κοντά του με γάζωσε απ’τα δύο μέτρα ενώ εγώ δε του έριξα ούτε μία λόγω fairplay ξέρωγω. μεγάλος ήρωας και ράμπος, μη χε.
παρ’όλα αυτά εγώ έσωσα κάναδυο συμπαίχτες σε φάσεις που τους βγαίνανε από πίσω και να βγουν να το πουν και να με στηρίξουν. :πφ:
και ο κομμάντο φυσιοθεραπευτής μπογιατίστηκε αρκούντως απ’το τυφέκιον με τον αριθμό 29 (ΝΑΙ ΡΕ, το δικό μου).
bump.
δηλώστε για [B]ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6/2011 14:00 - 18:00[/B] (ναι, μεθαύριο)
dude
shaman
mr_whatsisname
deadmemories
αδελφή deadmemories
φίλος shaman 1
φίλος shaman 2 (ναι ρε, έχω)
Thorgal
φίλος Thorgal
χωράνε άλλοι 3.
ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε μια βραδιά …αψέχαστη!
[B]εδιτ: έλα 10 ευρώ είναι γαμώ[/B]
Που βρηκες ρε τρελε με 10 ευρω? Πριν 2 χρονια που ειχα πει εγω στο greek paintball κοντα στην Κερατεα, μου ειχε ερθει 40αρι χωρις να υπολογισω αυτα που δινεις για παραπανω σφαιρες στο παιχνιδι :?
Και τα αλλα που ειχα ψαξει παντως εκει γυρω ηταν. 30αρι μεχρι και 50αρι το ατομο.
πολύ σωστά
δηλώστε
Tο ψηνω. Θα δω μηπως βρω και κανενα φιλο αμα δε συπληρωσει κανενας αλλος απο δω.
Σε ποιο μερος ειναι?
Κορωπί νομίζω, θα μπει ο dude να πει ακριβώς
bump
damn, το εψηνα πολυ αλλα δεν θα ειμαι εδω το σ/κ…
Στο Κορωπί είναι. Αντε ας το ψήσει ένας ακόμα :roll:
Athens Paintball Village λέγεται… είναι κλεισμένο για 4 ώρες, από τις 2 μέχρι τις 6. μαζευόμαστε κάνα μισάωρο νωρίτερα. 10 ευρώ για πλήρη εξοπλισμό λέει (μάσκα, θώρακα, κάλυμμα λαιμού, γάντια, στολή) και 200 σφαίρες. από κει και πέρα πάει 60 ευρώ η κούτα με τις 2000 σφαίρες (θα πάρουμε).
Το πεδίο βρίσκεται «πάνω» στην Αττική οδό,στην έξοδο ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΔΟΙ ¨Κ1¨ 500 περίπου μέτρα από το «Ελ.Βενιζέλος» με πάρα πολύ εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο, αλλά και τον Προαστιακό - ΜΕΤΡΟ στην στάση Κορωπί και ερχόμαστε και σας παραλαμβάνουμε εμείς με δικό μας αυτοκίνητο.
Μια φορα που εχω παει για παιντμπολ ηταν εκει και γουσταρα πολυ,αν και ο χωρος δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.
Θα ρχομουν αυριο αλλα εχω κανονισει για τη πουτανοσχολη μαζωξη για εργασια
Θα κανω κανα κο(υ)μαντο μπας και μπορεσω τελικα και θα απαντησω το βραδυ,ΑΝ υπαρχει ακομα θεση,οποιος ψηθει(και να το κανει γιατι γαμαει)χωνεται αυτος και συμπληρωνεται χωρις εμενα.
Μεσα εγω. Απλα δε θα εχω το αυτοκινητο το Σαββατο οποτε θα παρω προαστιακο. Στειλτε κανενα τηλεφωνο σε πμ να συννενοηθουμε αμα ειναι.
dude
shaman
mr_whatsisname
deadmemories
αδελφή deadmemories
φίλος shaman 1
φίλος shaman 2 (ναι ρε, έχω)
Thorgal
φίλος Thorgal
φιδέμπορας Αlucard
φίλος φίλου shaman
είμαστε 11!