Την προηγούμενη μέρα έχουμε συνάντηση για να κανονίσουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε 8)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Την προηγούμενη μέρα έχουμε συνάντηση για να κανονίσουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε 8)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Θα πυροβολισουμε ολοι εσενα.
I’m in.
There you goooo
fixed
Για που και πότε το σκαρώνετε αυτό; :-s
Deadmemories (Chief) + 1 άτομο
Dude
Stelios86
Cηrisp
Shaman
Lupin
pl13
γοδσμακ?
mule?
γενικά μιλάμε mule, σ/κ φαντάζομαι.
μιλάτε ρε αιγοπρόβατα.
Αν είναι να γίνει, να υπάρξει ενημέρωση απο νωρίς γιατί τρέχουμε και με σπίτια αυτή την περίοδο.
ας μαζευτούμε άτομα πρώτα και θα τα βρούμε μετά.
Κι εγώ μέσα. Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά ψήνομαι κάργα!
ισχυει και για μενα το ιδιο…
ΟΚ, έτσι γενικά και αν είναι να μαζευτούμε οι γνωστοί “τιτάνες” και εγώ μέσα λέω. Δεν έχω ξαναπαίξει, πλάκα θα έχει!
Άρα είμαστε μέχρι τώρα
Deadmemories (Chief)
Deadmemories sis
Dude
Stelios86
Crisp
Shaman
Lupin
pl13
Mackintosh
GodsmackGr
Mule
Keyser
Ξεχνάω κανένα?? Αν είναι να έρθουν και φίλοι σας πείτε το
Eπειδη καποιοι/ες βιαστηκαν να μας την πουν πριν καν προλαβουμε να δουμε το παρον thread, οι δυναμεις των Χαϊβλακερς δηλωνουν ξανα παρουσες σε αλλη μια επικη μαχη:
Deadmemories (Chief)
Deadmemories sis
Dude
Stelios86
Crisp
Shaman
Lupin
pl13
Mackintosh
GodsmackGr
Mule
Keyser
Thorgal
(αν και νομιζω οτι περισσευω αφου τωρα ειμαστε [B][COLOR=“DarkGreen”][SIZE=“5”]13[/SIZE][/COLOR][/B]. Δεν πειραζει, το πολυ να κατσω παγκο και να μπω αλλαγη στον πρωτο νεκρο.:))
Θα προτιμουσα βεβαια να πηγαιναμε by sword and shield, και οχι με τα φλωρικα αμερικανοφερτα πιστολακια αλλα τελος παντων…
Α, και δεν πιστευω να σας πειραζει να σκασω καπως ετσι:
[SPOILER][SIZE=“1”]Η φωτο ειναι πραγματικη πριν απο επικο παρτυ αυτου εδω του φορουμ.[/SIZE][/SPOILER][/SPOILER]
ωραία, να κλείνουμε σιγά σιγά… πα να ρωτήσω κι έναν φίλο που λιώνει μήπως ξέρει κάνα καλύτερο μέρος από τα γνωστά κι επανέρχομαι λέητερ…
Για πότε λέτε ρε παίδες;
Κάποιο απ’ τα ερχόμενα ΣΚ του Οκτώβρη λογικά…
23-24 σαββατοκυριακο(το μεθεπομενο δλδ) ειναι μια καλη ημερομηνια μαλλον, εχουμε και καιρο για να κανουμε τα κουμαντα μας με οικονομικα, ραντεβου κτλ…πειτε και σεις, εμενα μου φαινεται οκ τοτε…
Εγώ μέσα για τότε…