Η Μάχη των Κομμάντο

Εγώ μέσα για 2-5. Μη σηκωθούμε και χαράματα…

οκ, περιμένω άλλες 2-3 γνώμες και παίρνω να κλείσω. εννοείται πως αν δεν υπάρχει ακόμα το 2-5:30 θα πάμε νωρίς και δε θέλω γκρίνιες.

Θέλω να ΚΟΙΜΗΘΩ. Για να σας λιανίσω φρέσκος :slight_smile:

γαμωτ:(…και το’χα να ερθω απο λιβαδεια να αραζα κ κυριακη μετα αλλα δουλευω τελικα…νεξτ ταημ…

[SPOILER][/SPOILER]

άμα έρθεις θα εξφενδονίζεις γαλλικά κλειδιά από δω κι από κει εσύ?

Και γω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα κοιμαμαι Σαββατο πρωι!:slight_smile:

[SPOILER][COLOR=“Red”][SIZE=“7”]ΣΤΙΣ 2[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]

Μουαχαχααχαχχαχαχααχχα…:twisted: προτιμω καλαμακια απο σουβλακια σε φαση νιντζα( ο νεκρο ξερει…)
την τυχη μ…εεε την τυχη[B] σας[/B] μεσα…δεν θα νοιωσετε την οργη μου…εχω κ σχετικο βιδεο τεχνικης,αλλα ειναι οτι διδαξαμε στην κινα

Εγω μπορω οποιαδηποτε ωρα το σαββατο, η φιλη μου ζοριζεται:p θα ενημερωσω πιο μετα αν ειναι

να ρωτνήξω, Κυριακή δε θα βόλευε κανέναν περισσότερο από Σάββατο? εμένα απείρως περισσότερο. just sayin’

Eγώ για Σάββατο 2-5:30 είμαι μέσα!
Που είναι ο χώρος Dude;

ρώτηξα τελικά και για κυριακή και μου τα μάσαγε κάπως. απ’ ότι έμαθα από γνωστούς έχουν κάτι τύπου πρωταθληματάκια και είναι σφιχτό το πρόγραμμα (ή κάνουμε τα bots).

κατά τη συγγραφή του ποστ με πήρε και τηλ. φιξαρίστηκε λοιπόν. σάββατο έχουμε διαθέσιμο το πεδίο από 2 μέχρι 5μιση. επειδή θα μαστε πολλοί και πολύ άπειροι στην πλειοψηφία μας, θα παρακαλέσω να είμαστε εκεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισή ώρα νωρίτερα για να αρματωθούμε και να μας πούνε τα βασικά. δεν έχω διάθεση να δώσω το 50άρι μου (βαράω στο γάμο του καραγκιόζη) και να μείνω με το πουλί στο χέρι λόγω χρόνου. πάμε να το φχαριστηθούμε.

εδώ το σάητ -> http://www.paintballhellas.com/homegr.html

διαβάστε για τα βασικά από το σάητ. καλό είναι να το διαβάσετε όλο, δεν είναι μεγάλο. δώστε βάση στις οδηγίες για το πως πηγαίνουμε εκεί ώστε να μην έχουμε καθυστερήσεις (θυμίζω, είναι σάββατο, λάβετε υπόψιν και τυχούσα κίνηση).

H τιμή συμμετοχής ανά άτομο, για όσους δέν έχουν δικό τους εξοπλισμό είναι 32E, μέσα σε αυτήν περιλαμβάνονται:

• Hμιαυτόματο όπλο με γεμιστήρα χωριτικότητας 200 χρωματοσφαιρων.
  • Mάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο ειδική για το paintball.
  • Φιάλη με διοξείδιο του άνθρακα (CO2).
  • Oλόσωμη στολή παραλλαγής.
  • 200 χρωματόσφαιρες (1 γεμιστήρας)

Oι παραπάνω τιμές ισχύουν για όλη την ημέρα. O κάθε παίκτης που θα θέλει παραπάνω χρωματόσφαιρες θα χρεώνεται με 0,05 E (17 δρχ) την σφαίρα.

επομένως έχουμε και στολή παραλλαγής όπως φαίνεται. επίσης, οι 200 σφαίρες πάνε 10 ευρώ πέραν των αρχικών.

έχω δηλώσει για minimum 14 άτομα, δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα από κει και πάνω απ’ όσο κατάλαβα. μου είπε και ο ίδιος ότι αν είμαστε πάνω από 20 άτομα, παίρνουμε δωρεάν 2 χιλιάδες σφαίρες (όχι το άτομο εννοείται :P). λογικά το χουμε.

αρχίστε πάλι να προστίθεστε στη νέα λίστα. HAIL!

dude
φυσιοθεραπευτής dude

ψ. τα ορθογραφικά λάθη στο κουότ δεν είναι δικά μου. συνήθως τα διορθώνω, αλλά τώρα βαριέμαι, σοζ.

ας είναι.

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν
stelios86
deadmemories
deadmemories sis

btw αν ο τύπος (φυσιοτέτοιος) φέρει μπαζούκα εγώ δεν παίζω.

θα φέρει το πιο απλό από τα όπλα του.

m16 με κατάλληλες προσαρμογές για paintball

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν
stelios86
deadmemories
deadmemories sis
lupin

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν
stelios86
deadmemories
deadmemories sis
lupin
pl13

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν
stelios86
deadmemories
deadmemories sis
lupin
pl13
m87

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν
stelios86
deadmemories
deadmemories sis
lupin
pl13
m87
Thorgal

Τελικα δουλευω Παρασκευη/Κυριακη, και το Σαββατο ειμαι φρι.

Οποτε

dude
φυσιοθεραπευτής dude
σιχαμαν
stelios86
deadmemories
deadmemories sis
makintos