ΑΕΛ

Ολος ο Βολος ειναι με τη Λαρισα κι ολη η Λαρισα(κι ο Βολος) ειναι με τον Αστερα Τριπολης!!!

η λαρισα δεν μπορεί να είναι με τον αστερα…θέλει νίκη αρη…αλλιώς μακάρι να είναι στα πλευ οφ ο ολυμπιακός…

Nai,χαζομαρα εγραψα,λαθος

με κόσμο ο παοκ στο ματς με την λαρισα…:?

και μας περιμένουν με καλές διαθέσεις…

επίσης παίχτες της λαρισας εχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα της λαρισας ακόμη και στην β’ εθνικη.!!! αλλά αυτό είναι κάπως ανέφικτο για μερικούς καθώς θα υπάρχουν μειώσεις στα συμβόλαια…

http://www.sportdog.gr/article/20688/pou-einai-tora

Ωραιο αφιερωμα.Καποιους δεν τους θυμαμαι παντως!

http://www.sportdog.gr/article/20293/heri-heri-kai-ste-phoutbol-liga

Συμφωνεις Crimson?

Dennis Serban… ω ρε μάνα μου.!!

δεν συμφωνώ για συγκεκριμένους λόγους…δεν "[B]βλέπει μέσα στο ματς[/B]"
αν ήταν άλλος η λαρισα θα είχε πολλές ελπίδες να σωθεί…
και δεν ειναι λόγια του αέρα…
στα ματς με [B]βολο, αστερα, ξανθη, και εργοτελη[/B] έκανε συγκεκριμένα λάθη που δεν κάνει ούτε αρχάριος…
δεν γίνεται να τα βλέπει ο κάθε άσχετος στην κερκίδα, να χάνεις από αυτα τα λάθη καθαρά, και εσύ να μην παίρνεις μυρουδιά…

με τον [B]ολυμπιακο βολου[/B] όλο το γήπεδο φώναζε για την [B]κομπίνα[/B] με τον μπρεσκα…ο βολος την εκανε 9 φορές και αυτός δεν πήρε μυρουδιά…την ενάτη φορά ο βολος έβαλε το γκολ.!!! σημείωση, οσο συνεχιζόταν αυτό ο προπονητής διάλεξε να αφαιρεί παίχτες απο πάνω του.!! στην φάση του γκολ ενω εχει την μπάλα η λαρισαϊκό πισω και με τον μπρεσκα να είναι έτοιμος για την κομπίνα δεν υπήρχε κάνεις αμυντικός…

με [B]αστερα και ξανθη [/B]αν και πήρε απο ενα βαθμό ήταν αστείες οι εντεκαδες που κατέβαζε…και δεν εννοώ για τους τραυματίες και τους τιμωρημένους φυσικά…

με τον [B]εργοτελη [/B]ο αμπουμπακαρι δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα μετα το 10 , και απο εκείνο το σημείο και μετά ο παίχτης έκλαιγε μέσα στο γήπεδο.!!! ολο το γήπεδο φώναζε για αλλαγή…ο προπονητής έλεγε να βγάλουμε το ημίχρονο.!!! ο άνθρωπος έκανε 2 κοψίματα, 3 πάσες και ενα σουτ και ΕΚΛΕΓΕ.!!! δηλαδή να του διαλύσουμε το πόδι , να σωθεί η λαρισα!!!
στον ιδιο αγωνα ο καλύτερος παίχτης με διάφορα απο τον δεύτερο ηταν ο ρετζας σαν[B] αριστερό εξτρεμ…τον αλλάζει στο ημίχρονο και τον παει δεξι μπακ,.[/B]:!:
όπως και παλι στο ιδιο ματς εχει βάλει το [B]δεξι μπακ σεντερ μπακ, και το σεντερ μπακ το εχει κάνει δεξι μπακ[/B]…μιλαμε για τρελο χάσιμο…
(σε αυτο το ματς υπαρχουν δυο αποβολές παίχτη του εργοτελη που δεν δοθήκαν και με την μια απο αυτη να κάνει μεγάλη αίσθηση…με παίχτη του εργοτελη να προσπαθει να αποβληθει για πανω απο 20 δευτερολεπτα με το να σπωχνει τον διαιτητή, να τον βρίζει στα μούτρα, να τον προκαλεί και γενικά να κάνει οτι μπορεί για να δει την κόκκινη κάρτα…ακόμη και ο πάγκος του εργοτελη μπήκε μέσα να τον σταματήσει…αποβολή δεν ήρθε…άσχετα που λαρισα εχει τόσες αποβολές επειδή κάποιος έβρισε , ή χειροκρότησε ειρωνικά και αποβλήθηκε με 2 κίτρινες σε 8 δεύτερα.!! θα πω στον κολλητό μου να ανεβάσει το σημείο με τον παίχτη του εργοτελη)

ακομη μια πατάτα που εχει κάνει είναι η [B]μη χρησιμοποίηση του KOZAK[/B] που ειναι ποιοτικός παίχτης…όταν ξέμεινε απο πολλές τιμωρίες και πολλοίς τραυματισμούς τον έβαλε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό…αυτος ο παίχτης αποκτήθηκε για να βοηθήσει και οχι να είναι στον πάγκο ή στην εξέδρα…

και γενικά μιλαμε για τύφλωση…και δεν το λεω επειδή δεν κατάφερε να μας σώσει…αλλά επειδή δεν μπορεί να κάνει τα βασικά και τα άπλα…

πάρε εδώ και τον φίλο σου…

[B]«Η Λάρισα πάντα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου»[/B]

Στον Αρη ο Σάκης Τσιώλης αισθάνεται πως η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων δικαιώνεται και πως τα όνειρα δεν είναι άπιαστα για όποιον δουλεύει αρκετά. Πλήρης, όμως, ως προπονητής θα αισθανθεί μόνο όταν καταφέρει, ως προπονητής, να ανταποδώσει στη Λάρισα όσα εκείνη του πρόσφερε όταν ήταν ποδοσφαιριστής.

Η αγάπη που νιώθει γι’ αυτήν την ομάδα μέσα του έχει τοποθετηθεί τόσο ψηλά που ο ίδιος της δίνει ιερό χαρακτήρα. «Αν δεν υπήρχε η Λάρισα για μένα ίσως σήμερα να μην υπήρχα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Εκεί κατάλαβα τι μπορώ να κάνω στο ποδόσφαιρο και εμπνεύστηκα».

[B]Η Λάρισα ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο «τρενάρατε» τις επαφές με τον Αρη;[/B]

«Η Λάρισα πάντα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου. Από εκεί και πέρα, ήταν η στιγμή τέτοια που δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να καθίσουμε να συζητήσουμε επίσημα αυτό το ενδεχόμενο».

[B]Δεχτήκατε πρόταση, όμως, από τη Λάρισα;[/B]

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… [B]Ολος αυτός ο ξεσηκωμός του κόσμου εμένα μου αρκούσε και ήξερα πως εκεί θα οδηγούσε[/B]. Τα πράγματα για μένα και την ομάδα της Λάρισας είναι απλά. Ηθελα και θέλω να ανταποδώσω όσα μου πρόσφερε όταν ήμουν παίκτης. [B]Μακάρι να μου δώσει ο Θεός την ευκαιρία κάποια στιγμή να δουλέψω σ’ αυτή την ομάδα».

Κι αν αυτό δεν συμβεί ποτέ, τι θα κάνετε;[/B]

[B][U]«Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό.[/U][/B] Δεν ξέρω πώς θα νιώσω. Αν όμως έρθουν έτσι τα πράγματα, θα έχω βγει στη σύνταξη, [B]οπότε θα πάρω ένα εισιτήριο διαρκείας να πηγαίνω να τη βλέπω από κοντά».

Σας πληγώνει η σημερινή της θέση;[/B]

«Πάρα πολύ. Ειδικά μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια να βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση. Με τόσο κόσμο, με τέτοιο γήπεδο?».
[B]
Μα πώς περιμένατε μια τέτοια πρόταση όταν η διοίκηση της ΑΕΛ σας ξεχώρισε από όλους τους βετεράνους στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Αλκαζάρ;[/B]

«Αυτό ήταν τραγικό. Αλλά θέλω να πιστεύω πως φοβήθηκαν επειδή ήμουν προπονητής στον Βόλο. Εγώ φρόντισα να αποχαιρετήσω αυτό το ιστορικό γήπεδο, αφού πήγα και έτρεξα εκεί μία μέρα μετά την εκδήλωση».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=120854815

Φιλε,εμενα η καρδια μου θα γραφει παντα Σακης Τσιωλης και δεν παει να πει και
’‘Γ*****αι ο Βολος’’ που λεει ο λογος!

ο σακης ειναι θεός, δεν θα έλεγε ποτέ τίποτα…στην ίδια συνέντευξη λεει το πόσο στεναχωρήθηκε για τον αποκλεισμό στο κύπελλο…
εδώ και για τον μπεο που τον ρωτάνε δεν λέει κάτι κακό…

[B]Ο Τσιμπάμπα κανονικά στην προπόνηση![/B]

Ο τίτλος από μόνος του βγάζει είδηση! Όταν ο Τσιμπάμπα επιστρέφει μετά από άδεια στην ώρα του είναι ένα γεγονός, που δυστυχώς, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο? Λέμε δυστυχώς γιατί τις δύο προηγούμενες φορές ο Ολλανδοκογκολέζος μας την είχε «κάνει» και το έπαιζε Κινέζος! Ειδικά στις προπονήσεις πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η ΑΕΛ τον είχε ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος. Ίσως τελικά να έβαλε μυαλό το παιδί? Δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται?

http://www.athleticlarissa.gr/view-article/650/true/Ο_Τσιμπάμπα_κανονικά_στην_προπόνηση

χαχαχαα…τουλάχιστον να γελάσουμε λίγο…

και

Την πρόθεση για σύσταση ενός νέου club φίλων της ΑΕΛ γνωστοποιεί ομάδα φίλων της ομάδας, η οποία ενόψει της ιδρυτικής γενικής συνέλευσης που έχει προγραμματίσει, μας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

"Είμαστε μια ομάδα φίλων της ΑΕΛ που πιστεύουμε ότι:

-Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο με μεγάλη επιρροή σε όλα τα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα.

-Ο αθλητισμός σε σωστές βάσεις μπορεί να παράγει πολιτισμό.

-Η ΑΕΛ είναι το κυριότερο σημείο αναφοράς της πόλης μας.

-Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή στην ιστορική πορεία της ΑΕΛ.

-Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ οργανωμένοι σε σωστές βάσεις και κατευθύνσεις μπορούν να αποτελέσουν ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, παράγοντας έργο μέσα από πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της αγαπημένης μας ομάδας.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε την δημιουργία ενός συλλόγου (CLUB) το οποίο θα έχει σαν κύριους στόχους την εξάλειψη κάθε μορφής βίας στα γήπεδα, την συμπαράσταση στην ομάδα μας και την ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης, μακριά από οπαδικές, πολιτικές, θρησκευτικές ή άλλες σκοπιμότητες.

Το CLUB αυτό θα είναι ανοιχτό σε όλους του κατοίκους της Λάρισας και φίλους της ΑΕΛ.

Στα πλαίσια αυτά την Τρίτη 31 Μαρτίου του 2011, στις 7μ.μ. και στην αίθουσα τύπου του ΑΕL FC ARENA θα γίνει η ιδρυτική Γενική Συνέλευση με σκοπό τον ορισμό Διοικούσας Επιτροπής που θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την έγκριση καταστατικού και την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα θα συζητηθούν αναλυτικά οι σκοποί και οι στόχοι αυτής της κίνησης.

Γνωρίζοντας ότι η υποστήριξη και η συμβολή των Μ.Μ.Ε. στην προσπάθεια μας αυτή θα είναι καθοριστική και ελπίζοντας ότι το μέσον που εκπροσωπείτε θα στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια σας προσκαλούμε στην ιδρυτική Γενική Συνέλευση μας.

Με την πίστη ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκληση μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η ομάδα πρωτοβουλίας:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Φώτης Βακιρτζηδέλης Επαγγελματίας

Κώστας Τσομάκος Ιατρός ? Χειρουργός

Θανάσης Μιχαλούλης Εμπορικός Αντιπρόσωπος

Μπάμπης Ντόσας Επιχειρηματίας

Γιώργος Ζαχαρούλης Τεχνικός Η/Υ - Επαγγελματίας

Μωυσής Μανουάχ Ασφαλιστής

Ααρών Φελλούς Οικονομολόγος- Τραπεζικός

Δημήτρης Γορτσίδης Έμπορος

Γιώργος Χαλάτσης Τεχνικός Η/Υ - Επαγγελματίας

Κυριάκος Χατζής Επιχειρηματίας

Χρήστος Βασιλείου Δημοτικός Υπάλληλος

Ανθή Στρούλια Δημοτικός Υπάλληλος

Μαρούδας Δημήτρης Επιχειρηματίας

Μαρούδας Σιδέρης Επιχειρηματίας

Παυλίδης Παύλος Επαγγελματίας

Μυλωνάς Δημήτρης Ιατρικός Επισκέπτης

Ανδρέας Ανδριτσόπουλος Δικηγόρος

Θάνος Αθανάσιος Έμπορος

Θωμάς Κυριάκος Δ/της Καταστήματος ΠΛΑΙΣΙΟ (ΘΩΡ. ΠΟΡΤΕΣ)

Πινακάς Αποστόλης Έμπορος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410.410030 & 6974.347587".

εχει γεμίσει η πόλη συνδέσμους, ομάδες υποστήριξης, σημεία συνάντησης, λέσχες φίλων και χίλια δυο…ομάδα σούπερ δεν έχουμε…:stuck_out_tongue:

στο γήπεδο(στο μπαρ) της αελαρας αύριο έχει λακη παπαδοπουλο και δημητρη πουλικακο.!!

*έχει πάρει μπρος το γήπεδο…γίνονται εκδηλώσεις αβερτα…Nice

κλαίω με διαιτητή που έγραψε οτι έγραψε στο φύλλο αγώνος χθες για τον αμπουμπακαρι…

Έλα μην μας αφήνεις σε αγωνία, πες μας

θα σε αφήσω…

δεν λεω οτι ευνοήθηκε ο παοκ…αδικήθηκε κιολας σε 4 φάσεις…εγώ λέω τι έγραψε…και πότε…
κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ο νταμπιζας οταν τον φώναξαν να κλείσουν το φύλλο αγώνος…

δυστυχώς την κυριακη θα έχουμε άσχημα πράγματα…

…στην εντος εδρας νικη με την Α.Ε.Κ.

…θα γινοταν αν δεν υπήρχε η επίθεση στην αποστολή που θα γίνει πριν τον αγώνα…

κι αλλάζω αυτο που ειπα…την κυριακη θα έχουμε οτι χειρότερο έχουμε δει από αντιδράσεις ποτέ…άμα δεν πάει ο απλός κόσμος στο γήπεδο να δείξει την αντίθεση του με τις ενέργειες των ηλίθιων, θα έχουμε τρομερά πράγματα

*δεν μας σώζουν ούτε οι 300 αστυνομικοί του λαρισα ηρακλης…ούτε και οι 100 της ασφάλειας του γηπέδου…
**όποιος πειράξει το γήπεδο θα με βρει μπροστά του…ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας τι σκατά είναι…

σιγα μωρε κριμσον τοσες αγωνιστικες πεσμενη ηταν η ομαδα, τι εγινε? ακομα και το κραξιμο με το μαλακο πηγαινε

οκ…άμα σου φαίνεται λίγο να την πέσεις στην αποστολή 3+ ώρες πριν των αγώνα, να διαλύσεις συγκεκριμένα τμήματα του γηπέδου, να προσπαθήσεις να μην τελειώσει ο αγώνας και με τα το τέλος(?) να προσπαθήσεις να χτυπήσεις τους δημοσιογράφους, πάω πάσο…

*δεν αναφέρω καν για αργότερα…

[I]το γήπεδο ειναι του πηλαδακη και δεν είναι της ΑΕΛ…οπότε θα το σπάσουμε μια χαρά…και δεν μας πεις εσυ τι θα κάνουμε…!![/I] !!! #-o/:?

δεν τα ηξερα αυτα ρε συ, με τον εργοτελη εγιναν?

την κυριακη που έρχεται.αυτό είναι το πρόγραμμα…καλύτερα, την μαύρη κυριακη που έρχεται…

[B][I]
ο γήπεδο δεν είναι της ΑΕΛ, αλλά του Παραδάκη. Ας το δει λοιπόν να “λαμπαδιάζει” σαν πυροτέχνημα για να αντιληφθεί το κακό που έκανε με τον υποβιβασμό της ομάδος.[/I][/B]

άκου τι λένε.!!..
το βλέπω το όνειρο…θα παίζουμε απο τις 3μιση έως τις 9 ξύλο…:?
πόσοι μαλάκες μπορεί να χωρέσουν με μια πόλη ρε πούστη μου.?