η κοπελα καλη??? :p:p
*αμα σε γαμαν και ξαναπάς πάει να πάει να πει οτι σου αρέσει!
**παππους δίπλα μου σχεδόν έκλεγε και έλεγε “τι θέλετε ρε αλήτες. τον διώξαμε τον πηλαδακη.τι σας κάναμε…”

Eπαφή με Καβακά λέει, για να γυρίσει σαν πρώτος προπονητής αυτή τη φορά.
Ντάξει δεν το σχολιάζω…
Συζητάει με τον ανέντιμο , μη επαγγελματία ,που κινήθηκε δικαστικά εναντίον του (:lol:) οταν την πούλεψε , για να τον φέρει πίσω;χαχαχαχαχαχ
Αδικείται το παλικάρι . Για πολιτικός έπρεπε να πάει .
που το είδατε αυτο ρε παιδια?
αμα είναι ετσι να βγει να πει οτι εγω έλεγα μαλακίες την πρώτη φορά.
βέβαια και ο άλλος ειναι λιγο μυγιάγγιχτος αν ειχε φύγει λόγο του ρολού του ενω ειχε ξεκαθαριστεί ποιος είναι.
επισης με τις δηλώσεις του πηλαδακη στην φυγή του τον εχει κάψει ηδη. δεν νομίζω να ειναι αλήθεια… αμα ειναι μιλάμε για άλλη μια λάθος κίνηση.οχι οτι δεν θα τον ήθελα, αλλά αφού τον εχεις μειώσει εσυ ο ίδιος.
μπας και τον θέλουμε για τίποτα κονε που έχει?
ολοι γήπεδο αύριο

Στα αγωνιστικά αυτή η ψυχή και το πάθος που βγάζουν οι παιχτες στο γήπεδο είναι καθαρά θέμα Ζιώγα.
Και μετά ακούω για καβακα και τρελένομαι.
είναι και ζιωγας είναι και πολλά άλλα.
η μετάβαση μερικών απο 3η επιλογή σε βασικό παίχτη δεν έκατσε καθόλου καλα σε μερικούς. και εννοώ στους ίδιους τους παίχτες.! μερικοί δεν ειχαν το σθένος να μπουν και να αρπάξουν ευκαιρίες απο τα μαλλιά. με τον καιρό και αφου περάσαν 3 και 4 μήνες μαζι έδειξαν οτι δεν ειναι τόσο κατσίκια οσο νομίζαμε.
εγω εχω να πω για τους οργανωμένους οτι πρέπει να τα βρουν. δεν γινεται αυτο το πράγμα.μιλαμε για αρρώστια πλέον. δεν μπορεί να κοιταζόμαστε με μισό ματι μέσα στο γήπεδο… δεν μπορεί να ακούμε 2-3 διαφορετικά συνθήματα πάνω στο άλλο…
επισης ο υπόλοιπος κόσμος δεν τον νοιάζει αν είσαι και 10ος στη β εθνικη… με το που βλεπει λιγο μπάλα βοηθάει.
πόσο καιρό θα κάνουμε άραγε να ξαναδούμε μπάλα 
Στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη τουΥπερπρωταθλητή Παίδων η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τον Άρη Λάρισας στο AEL FC Arena την Τρίτη 22.05.2012 στις 6 μ.μ., ενώ λίγο νωρίτερα (στις 4:30 μμ) στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός των Προπαίδων μεταξύ ΑΕΛ και Ακ. Πλίτση.
Καλα αυτό για να τα βρούνε είναι μεγάλη ιστορία. Και δύσκολο.
Στην 1 πάντως που πάω εγώ δεν ακούγεται τίποτα.
το ξέρω οτι ειναι δύσκολο… αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο είναι και εκνευριστικό.
γκαλιτσιος σήμερα στο γήπεδο, οπως και βενετης, κυριακος,κοντοδημος, τσιμπαμπα, μέχρι και πηλαδακης ήρθε! :lol:
Ήρθε πηλαδάκης και έκανε και δηλώσεις.
Είπε ότι υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις ενδιαφερομένων για την παε.
Την μία την ξέρω (και δε λεω για τον κινέζο :lol: )
Έχει λεφτά αλλά…
σταμάτα να λες σε διάφορα thread οτι ξέρεις πράγματα και δεν μιλάς! :lol:
[COLOR=“White”]μπορείς να πεις ποιος είναι σε pm?[/COLOR]
πες μου οτι πέφτουμε παλι σε κάποιον που εχει λεφτά αλλά δεν εχει σχέση με την μπάλα , να μου πεσουν τα μαλλια
Ε σε 2 thread είπα. Για μία συναυλία στη Λαρισα και έναν που θέλει να αγοράσει την ΑΕΛ.
Άσε που και τα 2 έχουν ακουστεί γενικά πολυ στη Λάρισα.
Όχι έχει σχεση με μπάλα. Πρώην προεδρος -μεγαλομέτοχος ομάδας της αθήνας.
πρέπει να βγαίνω περισσότερο απο το σπιτι :lol:
οπότε το Έχει λεφτά αλλά… που παει? στο οτι είναι γνωστό λαμογιο?
ή δεν πιστεύω να λέμε για κανέναν βγενοπουλο
τα γκολακια.
*το να σου αλλάζει το ματς το πλιαγκας ειναι άλλο ενα απο τα ανεξήγητα φαινόμενα στην αελαρα!
Γενικά δεν έπαιξε μπάλα ο πλιάγκας. Εμένα μάρεσε ο γκαλίτσιος που πήγαινε πολύ δυνατά και ο χατζής που από την αρχή της χρονιάς έχει βελτιωθεί παρα πολύ.
*Όχι δεν είναι ο βγενόπουλος.
ο χατζης ειναι η πιο μεγάλη αλλαγή που έγινε μέσα στην χρονιά.
απο μπακ απ του μορτε, σε βασικό και καλό μέλος, μετά ειχε την περιπέτεια με τον στρατό που τον διέλυσε, και ξανά εδω και κάμποσο καιρό σε πολυ χρήσιμο παίχτη.
μαζι με νεμπεγλερα(mvp) πρέπει να γράφουν οσα χιλιόμετρα όλοι οι άλλοι μαζί σε ενα αγώνα.
απορώ πάντως ποιοι απο όλους αυτούς θα μείνουν και του χρόνου
Nεμπεγλέρας, χατζης, παπαγεωργίου μάλλον θα μείνουν.
Ο μπλεντι έχει αλλα 3 χρόνια συμβόλαιο οποτε λογικά και αυτός θα μείνει.
Οι τερματίδες λογικά και οι δύο θα μείνουν αν και ο σωτηρίου πρεπει να την πουλέψει.
αριστερό μπακ οποσδήποτε πρέπει να πάρουμε και στόπερ γιατι ο κολοβέτσιος έχει προτάσεις από σούπερ λιγκ.
πλιαγκας και σιατραβάνης πρέπει να φύγουν οπότε θες και απο τα δεξια παίχτη αλλα και από τα αριστερά γιατί ο μπλέντι μόνο δε μπορει.
Οι μικροί πρέπει να μέινουν όλοι. (τσιαρας, καρανίκας, βούζας,)
Καλά για μπροστά άστο. Ολικη αλλάγη. Καούνος, γκρουμπιεσιτς λασιμαντ δρόμο.
Ο ζεκίνια μακάρι να μείνει αλλα έχει πρόταση από σούπερ λιγκ και αυτός.
Ζιώγας εννοείται δεν πρέπει να κουνηθεί ή αμα βρει κανένα προπονητή καλύτερο ας τον βάλει σε άλλο πόστο. Αλλά με τις ευκαιρίες που δίνει σε παιδια της λάρισας που τον δικαιώνουν κιόλας τις περισσότερες φορές αλλά και με τις δηλώσεις που κάνει συνέχεια και υμνεί την αελ δεν πρέπει να φύγει απο την ομάδα. Την αγαπάει πολύ.
Αυτά.
*Χαραμίζομαι, επρεπε να είχα γίνει μάνατζερ 
χαχαχα… ετσι. την έφτιαξες την ομάδα 
του ζεκινια του αρέσει εδώ αλλά δεν ξέρω πόσο μπορούμε να τον κρατήσουμε.
ελπιζω να μείνει και ο χασομερης. και χωρίς τραυματισμούς εαν γινεται.
μην ξεχνάς οτι έχουμε και τσιμπαμπα!!! ελπιζω να βγάλουμε μερικό χρήμα απο εκεί.
οι μικροί να μείνουν αλλά μην τους αποτρελάνουμε. μια βδομάδα πριν τον καρανικα τον είχαμε βιειρα και χθες τον κράζαμε 
στο δίδυμο νεμπε-χατζης χρειάζεται και άλλος απο πίσω.
τον πλιαγκα νομίζω οτι θα τον κρατήσουμε.και τον σιατραβανη. ειδικα αυτόν τον αδίκησε ο ίδιος ο coleman. τον εβαλε σε 3 μηνες προετοιμασία στα πλάγια που μονο εκει μπορεί να παίξει, και μόλις άρχισε η χρονιά μπήκε στα παπούτσια του γκονζαλες. ε ετσι δεν γινεται δουλειά. έφαγε και το βρίσιμο σε εκείνο το ματς που ειχε γίνει αλλαγή και του πέσαν τα μούτρα στο πάτωμα.ίσως ο ζιωγας τον συνεφέρει
ήδη μου λείπει το γήπεδο 
Παιδάκι που στα 17 του παίζει σε μεγάλη ομάδα και με το που κάνει 2 συμμετοχές πάει και χτυπάει tattoo αστέρια το χέρι δεν πρόκειται να παίξει μπαλα ποτέ.
ε παιδάκι είναι… που να ξέρει 
εγω λεω να του δώσουν και άλλη ευκαιρία. και αν δουν οτι όντως δεν μπορούν να τον κάνουν καλά, ε ας τον αφήσουν ελεύθερο