ΑΕΛ

εγω τον ανελκα περιμενω

οχι επιθετικό πάλι ρε!! 7 έχουμε!! αμυντικό χαφ θέλουμε

[SPOILER]
:lol:[/SPOILER]

Αναγέννηση Κ.-ΑΕΛ 0-1 (45’)

[B]ΓΚΟΛ[/B] [B]Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Δεινόπαπα από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε τη σέντρα[/B], ο Ζουρούδης άφησε τη μπάλα και ο Ζεκίνια ήρθε από πίσω και έκανε το 0-1. Ο Πορτογάλος μάλιστα με την επίτευξη του τέρματος έτρεξε και χαιρέτησε τόσο τον Τσιμπάμπα, όσο και τον Πότσι.

Τοσο καλος εγινε ο Θανος ???
Παιζαμε μαζι μπαλα στις πλατειες της γειτονιας…

Βασικα είμαι σιγουρος οτι του χρόνου θα παίζει σουπα λιγκ αν συνεχίσει ετσι.τι είναι αυτός ρε?!! και πως δεν τον πήρε κανείς άλλος? πως περνάει τους αντιπάλους ετσι. τι τρίπλες σκάει. προχθές στον τυρναβο μετα απο καμιά 10αρια φορες που ειχε περασει όλους τους παίχτες τους τυρναβου στα δεξιά, άρχισαν να τον κλαδεύουν μπας και σταματήσει. αλλά όχι! συνέχιζε ο θεουλης.και το γκολακι του όμορφο .
καιρό είχαμε να δούμε παίχτη να κινείται σαν τον αέρα.υγιής να είναι και ολα γίνονται(βέβαια αν είχαμε και καλύτερη ομάδα…)

ελα να παίξεις και εσυ αελ!

Μπααα απο ποδοσφαιρο μετρια πραγματα.
Αλλα αμα θελεις ερχομαι στην μπασκετικη αελ ! Αληθεια υπαρχει ακομα ? :stuck_out_tongue:

fixed :stuck_out_tongue:

δυστυχώς δεν νομίζω…
και τωρα που θα ειναι 20 ομάδες ακόμη πιο δύσκολα καθώς δεν έχουμε βάθος. και μπορεί να μην έχουν και οι άλλοι, αλλά οσο να το κάνεις οσο πιο πολλές , τοσο πιο δύσκολο.

[B]Night*Sky[/B] δες από που πήρε την μπάλα και έκανε την ασιστ αφού πέρασε τους πάντες.

Επειδη την πετυχα στο facebook…

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του 1988 Λάρισα στο Σούπερ Καπ του ίδιου χρόνου (κόντρα στον Παναθηναϊκό).

οι παλιές φωτο ειναι απλά θεϊκές. καίγεται το μυαλό σου όταν τις βλέπεις αν είσαι αελ

Όλο και κάτι όμορφο θυμίζει σε πολύ κόσμο, μην ανησυχείτε…

Εγώ το πρώτο πράγμα που θυμάμαι από ΑΕΛ είναι αυτό το γκολ του Καραπιάλη:

Άσχετο αλλά εγώ έχω μια απορία.
Γιατί όλα σχεδον τα φετινά συμβόλαια που έκανε η ομάδα είναι διάρκειας ενός έτους? :-k

ο άτιμος έκανε τρελά πράγματα.το γκο, στο αλκαζαρ που τους περνάει ολους και σκοραρει , το γκολ σε εκτος έδρας ευρωπαϊκή νίκη, το γκολ με την φανέλα του ολυμπιακού που έσκαψε την μπάλα απο πάνω απο τον τερματζη.

για να μην εχουν να πάρουν δεύτερο χρόνο συμβολαίου στις προσφυγές το καλοκαίρι

άλλη μια κλασική φωτο

ΛΑΡΙΣΑΙΕ ολοι αυτοί πριν κάνουν θαύματα, είχαν και αποτυχίες, και μικρότερες θέσεις απο την πρώτη!!! ΠΑΡΕ ΧΡΟΝΟ!!

πάμε μωρή τρέλα πάλι!

αυτος που τράβηξε αυτή την φωτο πρέπει να πάρει όσκαρ, πουλιτζερ, και το χρυσο κλειδί της πόλης!

…όντως, υπέροχη φωτογραφία:):!:

Show ποδοσφαίρου σήμερα το απόγευμα από τον επανακάμπτοντα και με πολύ όρεξη, Joel Tshimbaba!

Ο Κονγκολέζος επιθετικός με το ολλανδικό διαβατήριο, έκανε τους φιλάθλους που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στα Δένδρα, να παραμιλάνε, με την αγωνιστική του παρουσία!

Πέτυχε δύο όμορφα γκολ, είχε δοκάρι και ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Έδειξε δε, έτοιμος να βοηθήσει την Α.Ε.Λ. στους στόχους, που έχει θέσει για φέτος.

Μια ομάδα των “βυσσινί” λοιπόν αποτελούμενη κυρίως απο παίκτες, που δεν είχαν “πάρει” χρόνο και φυσικά δεν είχαν μεγάλη αγωνιστική παρουσία, στα προηγούμενα φιλικά αντιμετώπισε τον Αμπελωνιακό.

Οι “βυσσινί” ήταν καταιγιστικοί, αφού κέρδισαν 5-1, είχαν 4(!!!) δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Τα τέρματα της Α.Ε.Λ. πέτυχαν οι Blendi στο 18’ με σούτ, Tshimbaba στο 27’ και 33’, Παπαιωάννου στο 41’ και 74’.

Η λαρισινή ομάδα είχε και 4 δοκάρια όπως προείπαμε, με τους Blendi (2), Τσιάρα (με κεφαλιά) και Tshimbaba (με σούτ).Για τους ηττημένους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Παραφέστας με κεφαλιά στο 79?.

βρε αθεόφοβε παπαδουλη. φιλικό με αμπελωνιακο ήταν!!!
και επίσης να τον διώξουμε θέλουμε.έχουμε 100 επιθετικούς πλέον