ΑΕΛ

:lol::lol::lol: ΜΑΛΑΚΑ:!:

επισης δεν λες όλη την αλήθεια. δεν ειναι οτι δεν μας άφησε να έρθουμε στο γήπεδο [B]με τα εισιτήρια μας.[/B]
ειναι οτι έμεινε εγκλωβισμένος όλος ο κόσμος που δουλεύει στον βολο.που σπουδάζει. και οχι καν να μην μπορείς να πας βολο. [B]ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ!![/B] :lol:#-o μόνο και μόνο να μην χαλάσει η μαγιά για την ομάδα του(δεν χάλασε. ο επόπτης την έκανε καλά την δουλειά του:D)

Το τρολλαρισμα σου το εταξα την Παρασκευη,δεν εχεις παραπονο,ημουν πιστος στις υποσχεσεις μου.
Το θεμα ειναι οτι προσωπικα το βλεπω ισοπαλια 1-1 το ματσακιον και σιγα σιγα βλεπω Ζιωγα να φευγει και Κατσαβακη να ερχεται.Δεν ξερω κατι,απλα μια εικασια κανω…

εχει πληροφορίες κανένας νέος φίλος κάποιου συγγενή σου? :roll:/:stuck_out_tongue:

Εβαλα χτες βραδυ Astra να μου φτιαξει το κεφι και βλεπω μονο τους 2 απο Βολο…
Μα που πηγαν οι μορφαρες???Τους εφαγαν???Εγω με τι θα γελαω πλεον τα βραδυα της Κυριακης???

ΟΧΙ!Ειλικρινα ,δικη μου προβλεψη.Αν θες ομως μπορω να πω τον συγγενη μου να μαθει.
Ξερει πολυ παρασκηνιο ο φιλος του!

χαχα
βασικά το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για συνομιλία.οχι να κλείσεις προπονητή. οπότε παραμένει. εκτός αν κάνει κανένα 0-3 ο ολυμπιακός που αναγκαστικά θα φύγει απο μόνος του.

*αμα πάει 0-3 δεν θα τελειώσει βέβαια :stuck_out_tongue:

0-3???
Ποιος θα τα βαλει τα γκολ???
Δεν εχουμε γκολτζη φιλε!

σύνελθε. φάγαμε 2 απο τα γιανιτσα για την πλάκα, μας έβαλε γκολ η επανομη και ειχε με αυτά τα χάλια άλλες δυο ευκαιρίες και στις σερρες κατέβηκαν στην περιοχή μας πάνω από 25 φορές οι αντίπαλοι.

Κι όμως αυτή η φωτογραφία δεν είναι απο την τούμπα αλλά απο τις κερκίδες στα γιαννιτσα χτες !!!

ναι. και αυτοι ηταν απλά οι ήρεμοι.!!
εχει αρχίσει το ματς και στο 25 ήρθαν οι παοκτζηδες με κατι πέτρες και κατι κεραμίδια.
γενικά δεν εχει νόημα να μετακινείς οπαδούς πλέον.μου λεει ιστοριες ο παππούς μου που πήγαινε στις εκδρομές μεχρι το 85 και χαίρεσαι να ακούς. ακόμη και με ξύλο. τώρα απλά ειναι τραγικά τα πράγματα

μιλούσα 1ωρα και 10λεπτα για την αελ πριν λιγο.
δεν ειχα εικόνα πως παίξαμε. μονο και μονο η αναφορά οτι εγινε πεντακάθαρο πέναλτι και κανεις δεν ειχε όρεξη καν να το αναφέρει εξαιτίας του ζιωγα που πελαγοδρομούσε, τα λεει ολα. οπως το οτι αν χάσουμε την πέμπτη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει.
οι παιχτες πληρώνονται αλλά οχι όλα.
στα αποδυτήρια υπάρχει μια μικρή ένταση καθώς ο ζιωγας δεν εξηγεί στους παίχτες τεχνικά γιατι γίνονται ροτεσιον απο το 45 και μιλάει γενικά για φανέλες και κόσμο.
επίσης ενα άρθρο με τα χρέη της αελ που βγήκε περιεχέι ανακρίβειες καθώς τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα.αν αρχίσαμε και τέτοια , καλό πασχα

αγγλος στον αστυνομικό που πήγε και του ειπε ποιος και που προμηθεύει τα υλικά για τα επεισόδια

• αυτος εκει είναι , γιατι δεν κάνεις κάτι?!
  • αστον αυτόν , ειναι χαζός.!!!#-o

σε δεύτερο αστυνομικό.

• καντε κατι. δεν βλέπετε οτι εδω που κάθεστε εδω δεν προσφέρετε τίποτα?
  • πρεπει να πάρουμε εντολή. και με τον διευθυντή που έχουμε σώθηκες. ειναι μαλάκας!!

μετα απο τις δυο προσπάθειες έκατσε και αυτός στην γωνιά του.

:slight_smile:

*χειρότερα τα γιανιτσα και απο την επανομη λεει!! φαντάσου τι κάναμε εμείς.αδειο κέντρο, γιομες, καμια αλλαγη σε θεσεις τους επιθετικούς, και λάθος αλλαγές

το θέμα είναι με ποιον μιλούσες και σου τα είπε αυτά.

Νταξει ο ζιώγας μπορει να ζει το 88 και μιλάει για φανέλες και κόσμο. Δεν έχει και τελείως άδικο.

Για τα χρέη εγώ έμαθα για 14 εκατομμύρια που από αυτα τα 9 είναι για συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Υπερβολικά μου φαίνονται. Δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά.

απο καποιον που πληρώνεται με μικρή καθυστέρηση ενα μέρος του ποσού και οχι ολόκληρο.:lol:

το θεμα με τον ζιωγα και τις φανέλες που έθιξα εχει αλλη βάση. δεν γίνεται να παει αλλαγή ενας παίχτης, να τους ζητάει αγωνιστικά τον λόγο και να λεει αόριστα για φανελες.
δεν γινεται ο δημοσιογράφος που εχει ταξιδέψει μεχρι τις σερρες και τα γιαννιτσα σε ολες τις ερωτήσεις να ακούει απαντήσεις με φανελες και αγρίους. ας πει μια φορα οτι εκανε και λάθος ο ζιωγας. καταφανέστατα κιολας. αλλά ή δεν καταλαβαίνει, ή κρύβεται και βαζει το βάρος στους ποδοσφαιριστές.
θα προπονήσει ή θα μιλαει συνέχεια για φανέλες?>

το ποσο που ακούστηκε και γράφτηκε ειναι αστείο. η χρονιά η φετινη, η περσινή, η χρονια με τις σπάταλες και η μιση πριν απο αυτή, δεν φτάνουν καν σε αυτο τον αριθμο. ολες και ολες έχουμε 6 προσφυγές που ειναι ενα ασαφές και αν φουσκωμένο ποσο λογω των απαιτήσεων για πληρωμή ολοκλήρων των συμβολαίων. αλλά και αυτα στην πιο ακρια περίπτωση δεν ειναι πάνω απο 800 χιλιάρικα. το σύνολο των χρεων πρεπει να ειναι γύρω στα 2 εκατομμύρια.
δεν ξερω με ποιο σκοπό μπηκε αυτο το δημοσίευμα.
εχω ρωτήσει πάντως και ισως μεχρι την κυριακη πάρω μια απάντηση για το αν στεκει το αρθρο

*κραταω μια πισινή οι αριθμοι να εχουν φουσκώσει για κάποια εξυπηρέτηση της υπαγωγης στο 99.νομίζω πρέπει να δηλώσεις χρεη απο ενα νούμερο και πάνω

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου

24/01/65 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 Β’ Εθνική
30/03/69 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 Β’ Εθνική
14/10/73 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 Α’ Εθνική
27/04/75 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 Α’ Εθνική
02/05/76 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 4-1 Β’ Εθνική
17/04/77 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 Β’ Εθνική
12/02/78 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 1-1 Β’ Εθνική
23/12/81 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 Κύπελλο Ελλάδος
20/11/88 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 1-1 Α’ Εθνική
21/01/90 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 Α’ Εθνική
13/02/00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 Β’ Εθνική
10/09/00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 Κύπελλο Ελλάδος
18/11/00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 Β’ Εθνική
17/04/05 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 Β’ Εθνική
13/02/11 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 1-2 Α’ Εθνική

Και αντιστροφως μεσα στην εδρα μας…

Προϊστορία στο Βόλο

10-11 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-1 (Α)
09-10 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 2-1 (Κ)
04-05 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-0 (Β)
00-01 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 2-0 (Β)
00-01 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-0 (Κ)
99-00 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-0 (Β)
89-90 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-2 (Α)
88-89 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 2-2 (Α) ουδέτερο γήπεδο
77-78 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 0-0 (Β)
76-77 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-1 (Β)
75-76 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 2-1 (Β)
74-75 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 2-0 (Α)
73-74 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 0-0 (Α)
68-69 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-0 (Β)
64-65 Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-0 (Β)

πέφτουν τα μαλλιά μου.
δεκάρι ο ζεκινια και εξω ο πονσε λεει. βάλε τουλάχιστον τον δεινοπαπα.

παλι πλαταμωνα τους πήγε. για το θεο

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει στα πέταλα και ειδικότερα στη Θύρα -1-, με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον αποψινό ματς (19:00).

Δεν είναι μόνο όμως τα «φθηνά» εισιτήρια που φεύγουν πολύ γρήγορα, αλλά και από τις υπόλοιπες θύρες του AEL FC ARENA, παρατηρείται αρκετά μεγάλη προσέλευση στην μπουτίκ της ομάδας και όπως όλα δείχνουν το AEL FC ARENA θα έχει πολύ κόσμο σήμερα?

Πολεμος :lol:

*βασικα οσο και να λενε, 4 χιλιαδες στα πεταλα και 7 στην μεγαλη.αυτα ειναι. αντε και το χιλιαρικο στα επισημα. αυτο το γηπεδο δεν θα γεμισει ποτε σε ελληνικο ματς.και την προηγουμενη φορα με βολο ειχαν μεινει 1500 εισητηρια απουλητα. αμα ποτε ξαναπαιξουμε ευρωπη μονο

ηρθε η ωρα. παμε μωρη τρελα!!

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“3”]ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ, ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ .[/SIZE][/COLOR]

*Ενα μπραβο στην ΑΕΛαρα για το τριμπαλο και τα δύο δοκαρια, αλλα και ένα τεραστιο μπραβο στην κασσανδρα που καταφερε κοντρα σε ολα τα προγνωστικα, να κανει 1,5 σουτ σε 90 λεπτα… Ονειρο ητανε και παει γειτονες… Απο αυριο γαυροι, βαζελοι, χανουμια κτλ…

** Respect στον Ζιώγα για τον καλύτερο πανηγυρισμό προπονητή σε γκόλ στην ιστορία του παγκοσμιου ποδοσφαίρου ever…

*περισσότερα στου jiopa για σπάσιμο :stuck_out_tongue:

ναι αλλά εμείς θέλουμε προπονητή και οχι κάποιον να πανηγυρίζει για να κερδίσει πόντους…
10+χιλιάρικα καλά είναι? να το αφήσω??

κατά τα αλλά χορέψαμε σήμερα αν και δεν κάναμε και πολλά πράγματα…
:smiley: