ΑΕΛ

Kαι σαράντα εκατομμύρια να έχει, πρέπει να ανέβουμε.

ετσι σε θελω.:smiley:
ε ρε συ. ειναι γελοιο να παίζουν τοσα ματς.
και αυτοί που θα παίξουν μπαράζ , άλλα 6 παιγνίδια #-o

Έτσι είναι ρε φίλε οι ζόρικες κατηγορίες. Καμιά 50αριά παιχνίδια…

ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚ ΓΟΥΪΛ ΣΑΡΒΑΪΒ…

ναι. ουτε ραμπο να ειχαμε στην ομαδα

[B]11 Νοεμβρίου, 8η Αγωνιστική, ΑΕΛ-Θρασύβουλος

14 Νοεμβρίου, 9η Αγωνιστική, Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

18 Νοεμβρίου, 10η Αγωνιστική, Ρεπό

25 Νοεμβρίου, 11η Αγωνιστική, ΑΕΛ-Εργοτέλης

28 Νοεμβρίου, 3η φάση Κυπέλλου, ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης[/B]

και πατρα στις 4 Νοέμβρη

Το έχω πει η ΑΕΛ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ και θα δικαιώθώ στο τέλος

Νομίζω πρέπει να τις μοιραστεί με τον τερματοφύλακα των άλλων.

καλα στο δεύτερο γκολ γελάει ο κόσμος. μας έδωσε 2 βαθμούς ο τερματζης. επόμενο βημα ήταν να την πιάσει και να την βάλει στα δίχτυα με τα χέρια του.

πάντως πρέπει να μας προβληματίζει οτι δεν κάναμε και πολλά απέναντι σε 10 άσχετους και τον σωτηρη Κωνσταντινίδη(!)

Παίζει ακόμα Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??? :eek: :eek:

που να δεις σοκ που έπαθα εγώ οταν το κατάλαβα στο β που έπαιζε απο την πλευρά μου.! :lol:

Πέθανε χθες ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στην ιστορία της ΑΕΛ όταν σκόραρε στο 2-1 επί του Πανιωνίου στις 7 Ιουνίου το 1964 σε φιλικό παιχνίδι το οποίο έγινε για να γιορταστεί η συγχώνευση των λαρισινών σωματείων.

http://www.aelole.gr/2012/10/video_49.html#.UIl3bQTyqAo.facebook

ΘΕΟΣ.

Εκανε δηλώσεις ο πηλαδάκης και ειπε οτι θα γινουν μεταγραφες σε 2 -3 θέσεις που έχει εντοπιστεί πρόβλημα.

Βάω στοιχημα οτι ο ένας θα είνα επιθετικός. Βρείτε τις άλλες 2. :stuck_out_tongue:

αντε ο πηλαδακης ειναι ο ιδιοκτητης της ομαδας.
ο κουγιας τι δουλεια ειχε εκει?

Eιναι κατα βάθος ΑΕΛ και το κρύβει.

Η εκτελούσε χρεη προπονητή και κατασκόπευε, ψάχνοντας να βρει τροπο να σταματήσει τη βυσσινη αρμάδα. :stuck_out_tongue:

το βίντεο του αγώνα.

*σε κεκλεισμένων των θυρών , είχαμε κουγια, πηλαδακη και κόσμο που την έπεσε χωρίς λόγο στο πηλαδακη.

…όλα τα καλά παιδιά:):!:

η χωρητικότητα του γηπέδου για να μην βγαίνω λάθος οταν λεω την μια για τον 6 χιλιαδες κόσμου, αργότερα στον επόμενο 8,5 και στον επόμενο 10.

[B]Αθροίζοντας τις χωρητικότητες των 4 [U]βασικών[/U] κερκίδων του AEL FC Arena?[/B]

Βόρειο Πέταλο???. : 2.054

Νότιο Πέταλο??? : 2.054

Ανατολική Κερκίδα??? : 7.629

Ανατολική Κερκίδα??? : 3.643

πρώτη φορά στα χρονικά που το σκέφτομαι να μην δω αελ. ποιος παει κέντρο μόνος του αύριο στις 7 να δει μπάλα…εχει πιάσει και [I]χειμώνας[/I]…

Στο χω ξαναπεί. Δουλεύεις στη διαχείριση εισιτηρίων, έτσι;

χαχαχα. οχι.απλα το εχω ξανα αναφέρει οτι ακούς κατι νούμερα και τα βλέπεις και στα site και αναρωτιέσαι αν εισαι στο μπερναμπεου, ή αν εισαι στο τοπικό.
στον ιδιο αγώνα ακούς οτι ήμασταν 6,5 χιλιαδες και απο αλλη πηγή λεει 10 χιλιάδες! :lol:/#-o
με τους αριθμούς βγαίνει πολύ εύκολα το πόσοι ειναι κάθε φορά.

langgg , ξέρεις για αυριο αν παίζει καμιά καφετερία απο αυτές στη ταχυδρομείου αελ? παλια ειχε, αλλά δεν ξέρω τι κάνουν τωρα.