γιατι ο chrisp μιλαει με αποδείξεις.
ναι. λιγο ειναι. τωρα το πότε αρχιζει το υπερ του επιτιθέμενου και πότε τελειώνει, άντε βρες το . και επίσης το να το εχει υπολογίσει ο επόπτης μου φαίνεται απίθανο.
και απο την άλλη το ποδόσφαιρο που ειδαμε ηταν τοσο σιχαμερό που και να χαναμε το ιδιο θα μου εκανε.+οτι ο κουγιας λεει οτι θα το παρει στα χαρτιά.
παμε για άλλα.
Αυτό που αναρωτιούντι όλοι οι Λαρισαιοι είναι πως και παίζουν τόσο καλα οι διαιτητές την ΑΕΛ φέτος μέχρι στιγμής.
ισχιει. για αυτο έλεγα και πιο πανω το , βρε λες…
πέρυσι είχαμε πριονοκορδέλα διαρκείας(άσχετα με το επίπεδο της ομάδας).
φέτος μεχρι και για αβάντα θα μπορούσες να μιλήσεις(ματς με βολο.εκτός μια φάσης κόκκινης υπερ μας).
δεν ξερω αν έχει να κανει με αποκοπή συστήματος μπεου ή οτι άλλο, αλλά μιλαμε πότε δεν μας έπαιζαν ετσι.
μακάρι να δίνουν οτι βλέπουν να μην ασχολείται κανείς.
επισης ρε συ langgg… αυτο το αστειο με τον τραυματισμό του χατζη ποτε τελειώνει?? ηταν να γυρίσει πριν απο 20+ μερες. τι εγινε αυτο το δάχτυλο? ή μηπως ειναι κανενα δαχτυλο στο πορτοφόλι?
αντε γιατι το κεντρο εχει αδειάσει μεχρι αηδίας. ο τσιαρας εχει βαρεθεί να βλέπει πλάτες.
επίσης ρε ζιωγα, βάλε στην ομάδα τον πονσε. κοντεύεις να τον κάνεις ξένο σώμα
γενικα λεει πως ανεβηκανε στο αρμα του βαγγελα και ολα αρχισανε να φαινονται πιο ροδινα
και ο πηλα ζεσταθηκε που τα παει καλα η ομαδα, παιζει να αγορασει χαφ τον ιανουαριο!!11!!
Που το άκουσες αυτό για το κόκκινο άρμα?
Για το χαφ το ξέρω.
Φήμες λένε πως οι γείτονες είναι διατεθημένοι να δώσουν μέχρι και 2500 εισιτήρια στο μεταξύ μας παιχνίδι.
βρε και το μισο να δώσουν, παλι το παίρνουμε. αλλά δεν νομίζω οτι καμία αστυνομία θα το επιτρέψει αυτό
μου ειπαν γνωστοι μου οτι ακουγεται στη λαρισα…νταξει κατα πασα πιθανοτητα ειναι ραδιο αρβυλα, αλλα ειναι και αυτο ενδεχομενο
δεν μπορει να εξηγησει κανενας πως και σφυριζουν τοσο καλα οι διαιτητες μαλλον
και περυσι το λέγαμε με μπαντοβιτς και νταμπιζα. και σε 8 μέρες λέγαμε τα αντίθετα :lol:
μεχρι τωρα υπάρχουν μονο 2 φάσεις ενάντια στην αελ. ανήκουστο!! λιγότερο και απο το πραγματικό λάθος ξερω γω
Kαι κλασικά άμα ανέβει η ομάδα θα είναι στο άρμα του ολυμπιακού , άμα δεν ανέβει δεν θα είναι. :lol:
καλα απο μονη της η άνοδος δεν λεει κατι.( ασε που ειναι πολύ νωρίς. )
αν συνεχιστεί η καλή διαιτησία, μπορεί να εχει και βάση.
Ουτε ο διαιτητης στο φιφα13 δεν δινει τετοιο offside.
Ακόμα συζητάμε αυτό το οφσάιντ; Έλεος ρε Νικολακόπουλοι…
Σύσκεψη θα γίνει αύριο το απόγευμα στο γραφείο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια με τους δικηγόρους που θα χειριστούν ενώπιων της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ την έφεση της Παναχαϊκής για τον παράνομο ορισμό του αγώνα με την ΠΑΕ Λάρισα που έληξε ισόπαλος με 1-1 λόγω των διαιτητικών λαθών, αφού ως γνωστόν κατακυρώθηκε γκολ της ΠΑΕ Λάρισας που ήταν οφσάιντ και ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Ως γνωστόν για την υπόθεση της έφεσης της ΠΑΕ Παναχαϊκή υπάρχει δεδικασμένο από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ από το δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ και αφορά ανάλογες υποθέσεις όπως με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και την ΠΑΕ Τρίκαλα.
Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι βέβαιο για την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Παναχαϊκή με σκορ 3-0, κάτι το οποίο δικαιούταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή και στο γήπεδο, αλλά και για την αφαίρεση 3 βαθμών από την ΠΑΕ Λάρισα.
Το εχει και σίγουρο.
περυσι αν θυμάται κανείς η αελ ειχε 3 ευκαιρίες να πάρει ματς στα χαρτιά και την ωρα που καιγόταν κιόλας.
και δεν το έκανε και ας έχασε βαθμούς στα 2 απο αυτα.
ενα με τον ορισμο που εγινε παρανόμως, ενα με την αποστολή του αντιπάλου που δεν ηταν πλήρεις(γιατροι και τα λοιπα) , και ενα με την παράνομη επιστροφή ομάδας στο πρωτάθλημα(γεια σας,εχουμε φυγει απο το πρωτάθλημα, αλλά ήρθαμε να παίξουμε με την αελ:lol:).
ε ας τους παρει.
Οι νέες τιμές στα εισιτηρια
Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ (15 ευρώ η αρχική τιμή)
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ (18 ευρώ η αρχική)
Θύρα 18 VVIP: 25 ευρώ (30 ευρώ η αρχική)
10 ευρω η κεντρική :!:
αν παραμείνει η τιμη και στα επόμενα ματς και παει και καλά η ομάδα, θα ξεπουλάει(η μεγαλη)
Oταν ομως ο Κουγιας εσταζε χολη και κινουσε διαδικασιες για να πεσει ο Βολος στη Δ Εθνικη και για να μην ενταχθει το καλοκαιρι στη Β Εθνικη,Λαρισαιοι και Πηλαδακης ησασταν με το μερος του.
Ο Κουγιας ειναι σιχαμα,ερπετο,κατακαθι και εννοειται οτι εγω ειμαι με το μερος της Λαρισας,αλλα οχι’‘τα καλα και συμφεροντα’’ φιλοι Λαρισαοι που κλεινατε την Βιοκαρπετ για να πεσουμε και ειχατε τον Κουγια μπροσταρη και στηριζατε προς ιδιον οφελος!
:lol: μαλακα απο που πετάχτηκες…
πολυ με το μερος του ήμασταν. 4 μέρες εκανε μια αναφορά για το οτι μια απο τις ομαδες που αδικείται ειναι η αελ και μετά μόλις πήρε την δουλειά απο την κατασκευαστική , τα ξέχασε ολα
και δεν με νοιαζει και καθολου αν θελει να παρει βαθμούς εκτος γηπέδου. ας τους παρει. εγω απλα λεω οτι εμεις απο την μια ειχαμε 3 ευκαιρίες να το κανουμε και δεν το κάναμε, και πιο πριν που ειχαμε συμφέρον και καναμε κινήσεις για να πάρουμε θεση που ανοιξε, παλι δεν καταφέραμε τιποτα. οπότε μια χαρα…
επισης κανεις δεν έκλεινε την βιοκαρπετ για να πεσεις. για να πάρουμε την θεση εγινε. αντι λιβαδειας. μην μπερδεύεσαι
*και σιγα τα ατομα δηλαδη
Kαλα αυτα πες τα αλλου,οχι σε μενα.
Να παρετε τη θεση μας θελατε και γι αυτο κωλογλειφοσασταν με τον Παναθηναικο τοτε.Ελα,ελα,μια χαρα θυμαμαι…