ένα ποστ πριν μια χαρά το πηγαινες, τώρα γιατί το χαλας?
ειμαι αγνος φιλαθλος κιετς
βλέπω να τον απολύουν και απο κει(οκ, δεν παίζει, αλλά θυμήθηκα τον βολο)
[B]Σάκης Τσιώλης,[/B]
Αναλυτικά:«Ήταν ένα παιχνίδι που [B]ενδιέφερε και τις δύο ομάδες[/B], [SIZE=“4”][B]ειδικά την ΑΕΛ όπου ζήσαμε στο παρελθόν μεγάλες στιγμές[/B][/SIZE], αν και στόχος και για τους 2 είναι το πρωτάθλημα. Το ματς ήταν νευρικό και προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να ελέγξουν το ρυθμό [B][SIZE=“4”]μέσα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα από τον κόσμο[/SIZE][/B]. [SIZE=“4”][B]Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή[/B][/SIZE] κατά κάποιον τρόπο και η αποβολή του Καρντάσιο έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Πάντως το παιχνίδι αδικείται γιατί δεν είχε γκολ. Τώρα έχουμε το άλλο ματς στις 22 του μηνός στην Τρίπολη. Στο Κύπελλο τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο ματς. Εμείς είχαμε στόχο να βάλουμε ένα γκολ αφού το 0-0 δεν μας δίνει αβαντάζ. [B][SIZE=“4”]Εύχομαι η ΑΕΛ να συνεχίσει καλά το μαραθώνιο που έχει μπροστά της. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και την πήγε πίσω η ήττα με τον Εργοτέλη όπου αδικήθηκε. Χρειάζεται υπομονή και σταθερότητα ώστε να ανέβει. Πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ η ΑΕΛ. Ο παλιός συμπαίκτης μου, Μιχάλης Ζιώγας, κάνει μεγάλη προσπάθεια και είναι η ιδανική λύση για την ομάδα αυτή τη στιγμή. Η ΑΕΛ δε χρειάζεται μόνο έναν προπονητή αλλά και έναν άνθρωπο να πιάνει τον παλμό του κόσμου. Ο Ζιώγας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Η ΑΕΛ χρειάζεται ένα άνθρωπο που να ξέρει τη ψυχολογία του κόσμου»[/SIZE][/B]
βρε για τους άλλους δουλεύεις…
Λεπτομέρειες. Πού παίζουμε το ΣΚ;
μέσα σε πιερικο νομίζω
Πφφφφ χωρίς κόσμο στα παόκια. Ουτε τώρα εκδρομή.[-X
και με το 0-0 το σημερινό καλά κρατιέται η ομάδα στη βαθμολογία. υπάρχουν ακόμα ελπίδες για άνοδο.
δεν είδε κάποιος το ματς να μας πει πως έπαιξε η ΑΕΛ?
Βρε λες?
Πολυ δύσκολο νομίζω.
κριμσον μεχρι 7 ιανουαριου παιζουμε κανα εντος? αντε μπας και δω κανα ματς τωρα που ειμαι εδω
μια μέρα πριν ή και την ιδια μέρα, με τον ηρακλη. πάμε μαζί αν παω…
δηλαδη μες στο δεκεμβριο δεν παιζει τιποτα???
ουτε αυριο, ουτε στις 29-30 ξερωγω?
οχι. μόνο κύπελο εκτός εχει αύριο
Φήμες λενε για ενδιαφέρον για τον Χάρη Παππά … :lol:
ρε γκαιλε με τον παππα…
βεβαια και πολυς θα πας πεσει στο τελος…
…αν υπαρχουμε,…
κριμσον, πες αποψη για τον σιατραβανη οταν εχεις χρονο
Γατάκι μεγάλο . Φέρελπις ποδοσφαιριστής στα 17 του με καλά παιχνίδια 4-5 σε όλη του την καριέρα και αυτά επί εποχής Κοουλμαν πέρυσι . Αυτό το παιδάκι δεν θα τον έλεγα επαγγελματία ποδοσφαιριστή πλέον(για κανα 5Χ5 καλός είναι) . Τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ΑΕΛ είναι ο μόνος που μέχρι και στην προθέρμανση τον έβλεπα και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι .
Ποδοσφαιριστής που κάνει 2 επισημα παιχνίδια με μια ομάδα στα 17 του και μετα πάει και χτυπάει τατουάζ αστέρια στο χέρι μπας και πηδήξει καμιά γκόμενα δέν κάνει .-
Φημες θελουν τον Τσιατσιο να ερχεται στην Α.Ε.Λ…
Κριμα και ηθελα να τον κρατησουμε…
Γεια σου άσχετε απο προπονητική.
ηρθε η ωρα να ξαναδώ αελ μετά απο 2,5 μήνες