ΑΕΛ

εγω ειμαι ο μάστορας? :stuck_out_tongue:
αυτά τα έλεγα με τον ζιωγα που δεν έχει καμία σχέση με την προπονητική.
τώρα είναι αλλιως. αλλά το ματς με την δραμα είναι τρομερά δύσκολο. και κομβικό φυσικά.αλλά αν κερδίσει και εκεί…

*τι ωραία μπάλα παίζεις όταν δεν παίζουν τσιμπαμπα και ζεκινια. ούτε τρίπλες ούτε τσαμπουκάδες, ούτε μαλακίες. μπάλα. και φυσικά οταν εχει φύγει ο ζιωγας που άδειαζε το κέντρο και πήγαινε χαμένο κάθε πρεσιγκ ψηλά απο τους επιθετικούς.

Oχι δεν είσαι εσυ ο μάστορας. :stuck_out_tongue:

Πέρα απο την πλάκα χτες η ομάδα ήταν τελειως διαφορετική. Προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο.Πιίεζαν όλοι ψηλά πολλές πάσες και πολύ ομάδικότητα. Αν δείς όλα τα γκολ, είναι απο ομαδικές προσπάθιες.

έμαθα πως έπαιξαν. η πίεση υπήρχε και πριν αλλά με λάθος τρόπο.
ο λιαπακης ακούω δίνει λύσεις και αλλάζει τον ρόλο του νεμπε.
επίσης οταν δεν ειναι ενας με την μπάλα στα πόδια που μόνο θέλει να τριπλαρει(ζεκινια και τσιμπαμπα) οι άλλοι συμμετέχουν και κινούνται συνέχεια. ο χασομερης το κάνει λιγο παραπάνω, αλλά πρέπει γιατι το εχει . όπως και ο δεινοπαπας. αυτοί πρέπει. οχι οι επιθετικοί σου . δεν ειναι δουλεια τους να κάνουν τακουνάκια και τριπλες.

επισης οι 2 ομάδες που παίξαμε ηταν κακές. αλλά οι αλλαγή στην φιλοσοφία υπαρχει.και ναι ειναι του προπονητή και ας μην εχει μήνα.

τα ειδα τα γκολ. ολα με 2 και 3 πάσες, ολες με ασιστ, όλες απο παιγνίδι και πείσμα(παπαγεωργιου)

και για τελος. πονσε. 6 μήνες μας ζάλισε ο ζιωγας οτι δεν κάνει. ολοι βλεπουν οτι το παλικάρι την παιζει μια χαρά την μπάλα του

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Όταν μιλάμε για την ψυχολογία του φίλαθλου όχλου, (με την καλή έννοια ο προσδιορισμός), θα πρέπει να οπλιζόμαστε με υπομονή και να περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όπως ακριβώς κάνει ο Τίμος Καβακάς.

Ο οποίος αποδεικνύει ότι πέραν των ποδοσφαιρικών-προπονητικών του γνώσεων, διαθέτει και υψηλό δείκτη ευφυίας. Νοημοσύνη την έλεγαν οι παλαιότεροι και κατά πως φαίνεται η ταύτιση είναι αέναη.

Για την ΑΕΛ του Τίμου Καβακά λοιπόν θα μιλήσουμε σήμερα, ωστόσο οι όποιες αναφορές μας δεν διαφέρουν ούτε κατά κεραία από προηγούμενο σημείωμά μας, όπου σαφέστατα αναφέραμε ότι στη λαρισινή ομάδα κάτι δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα διολισθήσουμε, στο «τρυπάκι» της σύγκρισης Ζιώγα-Καβακά. Πρώτον γιατί είναι πολύ νωρίς για ένα τέτοιο εγχείρημα και δεύτερον γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της αναντιστοιχία. Παρ? όλα αυτά, είναι πασιφανές ότι η ΑΕΛ επί των ημερών του νέου τεχνικού της, αλλάζει σε βαθμό εντυπωσιακό. Γίνεται πιο επιθετικογενής, δίνει τα? πάντα για την κατοχή της μπάλας που σμπαραλιάζει τα νεύρα του αντιπάλου, μα το κυριότερο, υπάρχει μια ορατή αλληλοσύνδεση και των τριών γραμμών της, η οποία-όσο κι αν φαίνεται παράξενο-έχει αφετηρία της την άμυνα.

Οι προσθήκες των Καρακώστα και Λιαπάκη, όπως ξαναγράψαμε, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο και η ομάδα πλέον μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε συνθήκες μεγαλύτερης κατηγορία, διότι εκτός των προαναφερθέντων, έχουμε και την πρόδηλη μεταμόρφωση κάποιων άλλων παικτών, οι οποίοι «ασφυκτιούσαν» συμμετέχοντας στο προπονητικό μοντέλο ανάπτυξης του Μιχάλη Ζιώγα.

Ουδεμία μομφή για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ. Ωστόσο σε μια ομάδα Β΄Εθνικής, όπου η συλλογική προσπάθεια κονιορτοποιεί την ύπαρξη των όποιων ποδοσφαιρικών αστεριών, η συγκεκριμένη παράμετρος είναι καταλυτική.

Το θριαμβευτικό 5-0 επί του Φωκικού λέει πολλά, όπως όμως δεν λέει και τίποτα. Διότι σε έναν μαραθώνιο, το ζητούμενο είναι το σερί. Για να δώσει λοιπόν οντότητα η ΑΕΛ στη μεγάλη νίκη της επί της ομάδας του Καρπενησίου, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσει αύριο και της Δόξας Δράμας. Κι αυτός ο στόχος θα πρέπει να επαναλαμβάνεται διαρκώ, ώστε με τη λήξη του πρωταθλήματος να ξαναβγεί στη Λάρισα ο Αυγερινός και η «βασίλισσα» να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Όσο για τον ?θρόνο της, θα υπάρξει στη συνέχεια καιρός να το συζητήσουμε.

Συμφωνώ.

0-0 σήμερα με την ΑΕΛ να παίζει πολυ καλο ποδόσφαιρο και σίγουρα το τελικο αποτελσμα την αδικεί. Απίστευτη κωλοφαρδλια της δράμας που κατάφερε να κρατήσει το 0 και εγκληματική διαιτησία απο τον Μπαλατσούκα.

ε ηταν κριμα το σημερινο ρε. καλα παιξαμε. και η δραμα απλα κοιτουσε εκτος απο τις 3 φασεις που εκανε σε 95 λεπτα μπαλας. (3 τρομερες επεμβασεις απο ντινο).
αλλά ο διαιτητης… εχε χαρη που βαριόμουν να μείνω να περιμένω το ταξι του να του ζητήσω τα λεφτά μου πισω. ασε ρε φιλε να δούμε μπάλα γαμω. και δεν λεω καν για υπερ ή κατα. δεν ειναι μπάσκετ το αθλημα γαμώ, σταματα να σφυριζεις… βεβαια ειδαμε και κατι ομορφιές σφυρίγματα…

*ο λιαπακης για 60 λεπτα έμοιαζε σαν ενας νεος νεμπεγλερας
**ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ αντιπαλος τερματζης επιασε κεφαλια στο γ. για το θεο λεμε.

Πες μου όμως. Δεν σου θύμησε έστω και λίγο σήμερα την αελ του κοουλμαν εκεινη την περιόδο που είχε κανει 2 συνεχόμενες γκελες με 0 - 0 εδώ μεσα?

Ναι.και στα καλα και στα όποια άσχημα.

πάντως ο καββακας ειπε οτι δεν ρίσκαρε, αλλά το άδειασμα της δεξιάς πλευράς ηταν τρελά ακραίο. αν ηθελε να περάσει η μπάλα απο το κέντρο, δεν έπρεπε γεμίσει ο τόπος παίχτες εκει, απλά να περάσουν εκει την μπάλα.ετσι βγήκαν οι 2 φάσεις της δραμας στο 93 και 95.

τα τριγωνα, μπακ, νεμπεγλερας,επιθετικος και μπακ,πονσε,επιθετικος ειναι η λογική που πρέπει να μείνει. κάθε φορά οι αμυντικοί χαναν τα αυγα και πασχάλια.
απλά ο παπαγεωργιου δεν ξερει να βάζει σεντρες… το σωμα του είναι μια ζωη κόκκαλο στην σεντρα :?
να ζήσει ο πονσε. ακομη και σε μέτρια βραδιά, έβγαλε 2 πάσες για τετ α τετ και 2 σέντρες του θανατά. ο ζιωγας έκανε τεράστιο σφάλμα που πήγε την ομάδα πίσω.

σερεμετ. αγαλμα ξανα

ε είμαστε πιο στόκοι οπαδοί από όλους τελικά…

δεν λεω τιποτα.βαλω εικονες να περασει η ωρα

Γιατι το λες αυτο για τους οπαδούς? Για τους street gang?

ναι.και για τους δημοσιογράφους επίσης τα ίδια θα πω. για αυτούς που πριν λίγο καιρό έγλειφαν και τωρα δείχνουν με το δάχτυλο.

καλα ρε ζωα όρθια.! ειναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει να βγουν προς τα εξω για καλο της ομάδας. και το μόνο που βγάζουμε είναι αυτά!!! τίποτα άλλο! ε ρε πούστη δηλαδή!!

αντε να δουμε τι θα γινει μσα σε καλλιθεα. δεν εχω λεφτά αλλιώς με έψηνε να παω. καββακας: αν δεν κερδίσουμε δεν γυρίζει κανένας πισω! :lol:

Ναι ναι ετσι τους ειπε. Ασε που μετα τον αγώνα δεν ξερω αμα ειδες τους εβγαλε κανονικα για προπόνηση. Τρεξιμο και αποθεραπεια αυτοι που αγωνιστηκαν κανονική προπόνηση αυτοι που δεν αγωνίστηκαν. Ισως πάω καλιθέα. Αυτοι μυρίστηκαν λεφτα και έβαλαν το εισιτήριο για του φιλοξενούμενους 15 ευρώ.

ε κλασικά… πάλι καλά που δεν παίζουμε στην ξανθη…

να μην χάσουμε λεω εγω και βλέπουμε μέσα στο ματς τι θα γινει
η προπονηση ειναι κλασικη πλεον μετα το ματς

Εκδρομάρα καλλιθέα αύριο. Αντε και το διπλό :slight_smile:

διπλό με λιαπακη στα μπακ και τσιαρα στα χαφ, δεν υπάρχει. πάμε για χ . γαμω τις απουσίες μου γαμω

(εγώ) - είδες?
(παππούς) - είδα. 0-1. θα γυρίσουν πίσω δηλαδή :lol: (απο την ατάκα του καββακα οτι αν δεν κερδίσουν δεν γυρίζει κανείς πίσω).

• άντε να δούμε την παρασκευη τώρα.
  • έρχονται οι κλέφτες ε? αλήτες σερραιοι…
  • :lol:
  • το 70κατι που ειχα πει με την γιαγιά σου και…
  • ξέρω ρε παππού. τα εχω ακούσει χίλιες φορές . με την χούντα, με το ξύλο, με το λεωφορείο. μου τα έχεις πει.
  • α γεια σου. θυμαμαι τοτε που μας απειλούσε η αστυνομία και εμείς δεν…
  • το ξέρω λέμε!!! φεύγω!

βαθμολογία χωρίς κανένα νόημα. ανα 3 αγωνιστικές βλέπεις άλλες ομάδες στις καλές θέσεις.

*καλύτερη επίθεση(με ψαχνα) και καλύτερη άμυνα(με ολυμπιακό)…!!!
έφυγαν ζιωγας ζεκινια τσιμπαμπα και γίναμε ομαδα

http://www.flnews.gr/b-movies/item/15226-καλλιθεα-αελ-0-1-video.html

Eγω παντα την υπολογιζα κ την υπολογιζω ακομα την Α.Ε.Λ.

τρένο η ομάδα. πάμε για superleague ωρέ!

την Παρασκευή παίζει στο αρένα?

τι τρένο μωρέ. έχει ενα γυρο ακομη :lol:

ναι. παρασκευή πριν σαμσαρα :stuck_out_tongue:
ασε μην παω γήπεδο και κλάσω σαμσαρα

εσπασε το χερι λεει ο λιαπακης. ε γαμω την τυχη μας

ούτε να το σκέφτεσαι να μην έρθεις Samsara!

παίζει να πάμε μαζί γήπεδο. θα δείξει