ΑΕΛ

αντε ρε!
παιχταρας, αλλά και νεροφίδα… ειχε βγει στο ράδιο και έλεγε οτι εγω δεν πίνω, αλλά να θυμόσαστε οτι εδω είμαι μονος μου… σαν να λέει , πίνω λιγο για να νιώσω καλύτερα :stuck_out_tongue:

κάμποσοι παίχτες μας πάντως, πανε σουπερ λιγκ

Μαλλον θα μας πάρει αυτος ο πλεξιδας. Ειναι αυτος ο λεβεντης που διελυσε τα τρικαλα επειδη είχαν πλαστη εγγυητική. Αυτος φαντάζομαι θα ειναι και ο τίμιος ανθρωπος που θα ήθελε και ο πηλαδάκης να δώσει την ομάδα αφου δεν ήθελε να κάνει “τσάμπα μάγκα” κανενα λαμόγιο.

καλα παίζουν πολλά με εκείνη την ιστορία της εγγυητικής.όπως με ολες τις ομάδες τις θεσσαλιας εκτος των ομάδων του βολου. όλες με κάποιο μαγικό τρόπο βρεθήκαν να χάνουν την γη κάτω τα πόδια τους με τα ψέμματα ενω άλλες είχαν πολλαπλάσια προβλήματα.

επίσης ελληνικό ποδόσφαιρο.ασε τα τίμιος άνθρωπος.ένας στο εκατομμύριο. εγω απορώ που θέλει την ομάδα και στην γ πάντως.

Oχι δεν την θέλει στη γ. Τη θέλει στη β με άλλο αφμ. Με του αχαρναικου νομίζω πως τα εχουν βρει. Αλλα λεει οτι αφού ο κόσμος θέλει γ θα πάμε γ. Είπε πάντως πως το μόνο που δεν θέλει είναι η ΑΕΛ οπως είναι τώρα, με αυτα τα χρέει. Εγω πάντως πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω… Από τη μία δεν θέλω αλλο αφμ αλλα απο την άλλη νομίζω πως τα μάτια μου δεν μπορούν να αντέξουν άλλη γ εθνική.

το ίδιο λέμε. οτι και στην γ που την θέλει ο κόσμος, πάλι την θέλει την ομάδα.
πάντως με το αφμ που αντιδράν όλοι οι οργανωμένοι και μη, και εγω δεν θελω να σβηστούν τα χρεη αλλά δεν βλέπω και κάποιον να τα αναλαμβάνει.
οσο για την γ δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. και γ και δ και όλη την αλφάβητο. 8)
απλά εγώ θέλω να παίζουμε στο αρινα. στην γ δύσκολο βέβαια.

http://www.goalpost.gr/index.php/epikerotita/ellada/item/16126-lazaros-papadoulis

Mε τις μαλακιες που ελεγε,θεμα χρονου ηταν,αλλα μιλαμε για κινησεις καραγκιοζιλικα.
Απαραδεκτη ενεργεια…

http://www.volosnet.net/2013/06/blog-post_5582.html

αυτοί που κάνουν επιθέσεις σε ανθρώπους γύρω απο την αελ, πολύ θα ήθελα να πέσουν στην εθνική, να τους πατήσουν 45689 φορτηγά,να μείνει μόνο ο κώλος τους και να έρθει ένας να τους τον πηδήξει.!!!

http://www.sport-fm.gr/article/diatetheimenos-na-xasw-ta-pada-gia-to-kalo-tis-ael/688461

Λέγε Κρίμσον…

Εμένα μου φαίνεται ανακοίνωση αλλαγής αφμ

τι να πω? δεν λέει κάτι. απλά λέει οτι θέλει να παίξει σουπα λιγκ. χαίρω πολύ

βεροια ολε ολεεεεε. βεροια ολε ολεεεε. βεροια ολε ολεεε. βεροιαρα μου τρελαίνομαι… [B]ΒΕΡΟΙΑ[/B]! :lol:

Δεν μπορώ να το φανταστώ καν.

Ασε που δεν μπορώ να το υποστηρίξω αυτό.

επειδη το συζήτησα πρόσφατα με άνθρωπο που θα είναι στην προσπάθεια της ερασιτεχνικής, μπορεί να γίνει, αλλά οι αντιδράσεις θα είναι υπερβολικά πολλές.
πάντως δεν ειναι απίθανο να έχουμε 2 ομάδες. α και γ. καθόλου…
θα βρεθούν να το υποστηρίξουν. απλά λίγοι. και θα είμαστε και σε κόντρα με αυτούς. σκατά δηλαδή

*προηγούμενο σαββατο, ήταν μερικοί…μεθυσμένοι στα μεσαγγαλα και λέγαν τα συνθήματα πάντως…

Πάντως ο κωστης λέει ότι μετά απο ένα χρόνο θα φύγει το βέροια και 8α γίνουμε ΑΕΛ 1964. Αλλα πάλι όλο αυτό είναι ακριβώς ιδιο με το κασσανδρα ολ. βόλου. [-X
Αυτά που κορόιδευα δεν τα θέλω.

ε πάντα ετσι γίνεται. το δεύτερο όνομα φεύγει.
τελικά για να γίνει αυτο δεν θέλει υπογραφές απο ερασιτεχνική? ή επειδή δημιουργείται νεα ομάδα με το αφμ δεν εχει δικαίωμα διαφωνίας και ασχολείται μόνο με την ομάδα στην γ?

Δενξέρω τι ακριβώς παίζει. Αν και εύχομαι να μην ειναι πραγματικότητα όλα αυτα.

Δηλαδή παίζουμε πρώτο ματς εκτός με πλατανιά?:stuck_out_tongue:

μας αφαίρεσαν 18 βαθμούς λέει. λολ

Για το πρωτάθλημα ποιας κατηγορίας;;;