http://sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=93
γελαω με τις τιμες
http://sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=93
γελαω με τις τιμες
α ναι?
εγώ περίμενα σε όλες τις θύρες 3 ευρό πάνω…
Τι πιο λογικό, να ανεβαίνουν οι τιμές σε περίοδο έλλειψης ρευστότητας στην αγορά…
νταξει υπερτατη καβλα λεμε, αν και αυτη τη στιγμη οι αλλοι πνουν μπιρες και γω τσαγακι για το λαιμο
με λιγα λογια:
βιερα: θεουλης οπως παντα, μια μαλακια εκανε με ενα βολε, παλι καλα δεν κοστισε
νταμπιζας-ταυλαριδης πολυ καλη εμφανιση, αν και εχασαν μια δυο φορες τον καμαρα δικαιολογουνται καθως ο τυπος ειναι σφαιρα
βενετιδης: μεγαλειωδης εμφανιση, 33 χρονων, ταλαιπωρημενος απο τραυματισμους και ανεβαινει πανω κατω σαν 20αρης, στη φαση του γκολ ολοι νομιζαμε πως η μπαλα βγηκε αουτ…ο καλυτερος του ματς
βελασκο: καλος, δεν εκανε λαθη
ιγκλεσιας: ματσο χαλια, κακες πασες απο το 85’ ξαπλωνε κατω πεθαμενος, ενω οι 7-8 χρονια μεγαλυτεροι τουμερ-βενετιδης ετρεχαν μεχρι τελους
ρομεου: χαλια και αυτος, εκανε ενα καλο σουτ, εκανε και ενα καλο μπασιμο, αλλα σε γενικες γραμμες πολλες λανθασμενες πασες και αυτος και καθυστερημενες ενεργειες
πουρι: συμπαθεια μου μεγαλη, στο β’ ημιχρονο που επαιζε δεξια πολυ καλος
μπλαζεκ: μετριος οσο επαιξε, τραυματιστηκε λεει, μακαρι να μην ειναι σοβαρο
τουμερ: ισως να μεγαλωσε, αλλα και παλι κανει κουμαντο
μακινουα: ο τυπος ειναι ΧΑΖΟΣ, θα τα πουμε αλλη φορα
κουζεν: ο τυπος ειναι ΘΕΟΣ, μπηκε μεσα και ειδαμε σεντερ φορ, θωρηκτο, πολυ καλες τοποθετησεις, αριστες πασες, ανετα πι οδυνατος απο τους αμυντικους του δωνη,μπραβο, μπραβο…δικαιωνει ολους οσους επιμεναμε πως ειναι η καλυτερη λυση μπροστα
κανομπιο: μουδιασμενος στην αρχη, μετα εδειξε πως ξερει πολλη μπαλα
ταλ: καλος μου φανηκε οσο επαιξε σεντερ μπακ, θα δουμε
πηλαδακη δες πως γεμισαν τα πεταλα και ποιες ηταν οι πιο αδειες (2-4)…με λογικες τιμες θα σε στηριξει ο κοσμος
σε γενικες γραμμες με το που μπηκε ο κουζεν ειδαμε μπαλαρα μπροστα, οπωσδηποτε αλλο ενα χαφ, γιατι εκει ηταν το προβλημα σημερα
ΣΕΞ…ΛΑΡΙΣΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
τραγικό πρώτο ημίχρονο απο τις ομάδες που τις έβαλαν να παίξουν με 39 βαθμούς Κελσίου…
στο δευτερο επεσε ο ηλιος και ανεβηκαν οι ομαδες…
ο ατρόμητος εχει στην ομάδα του εναν μεγάλο παίχτη…τον καμαρα.άμα τελείωνε και τις φάσεις που τις έφτιαχνε σχεδόν μόνος του θα είχαμε κλάματα τώρα…ειδικα στο πρωτο ημίχρονο τον ξέσκισε τον νταμπιζα…
και επισης ο νεμπεγλερας ειναι ο καλύτερος ελληνας ποδοσφαιριστής…τρομερός στα πάντα.…έκοβε, πάσαρε, σέντραρε, σούταρε, γύριζε πίσω, βοηθούσε το δεξι μπακ…ολα τα έκανε… μπράβο του…
[SIZE=“5”]
ΑΕΛ[/SIZE]
Βιέρα έχουμε πολύ μεγάλο τερματοφύλακα…αυτό μόνο φτάνει…
Βενετίδης αυτός παίρνει αναβολικά…δεν εξηγείτε…τον περίμενα πολύ χειρότερο και για ακόμη μια φορά με διέψευσε…χίλια μπράβο…για την προσπάθεια στο γκολ δεν μιλάω…μιλάει η φάση μόνη της…
Νταμπίζας παραλίγο ο μοιραίος παίχτης…έχασε πάρα πολλές μονομαχίες απο τον καμαρα…έκανε και λάθη…αλλά έκανε και ενα τρομερό σωτήριο τάκλιν μετά το 80’…
Ταυλαρίδης δεν φάνηκε και πολύ γιατί έπαιζε σε χώρο και οχι με παίχτη…εκανε ενα πολυ καλό φάουλ στο κέντρο(και πήρε κάρτα) αλλά το κακό είναι οτι τραυματίστηκε
Μετίν αυτος εχει τα δικα του αναβολικά…πούρα, μπουκάλια ολόκληρα σε μπαρ, ξενύχτια… ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ.!!! Ε ΠΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…?? ΠΩΩΩΩΣΣ??? στην διπλή τριπλα στο κόρνερ ανατρίχιασα…
ρομεου MVP ΑΝΕΤΑ … πρέπει να ακούμπησε μπάλα πάνω απο 100 φορές…μοίρασε δεκάδες φορές την μπάλα… εχει ήδη αλλάξει ο ρόλος του στην ομάδα…απο τώρα εχει ανεβεί μέτρα στο γήπεδο…πλέον το καθαρό αμυντικό χαφ ειναι πίσω του και οχι δίπλα του…εχει και αυτό το βρωμοσουτο…
Βελάσκο απλά καλός…δείχνει οτι θα παλέψει την θέση με τον ταλ
Πούρι αν και δεν φάνηκε στο ματς το εχει…και στο τελος ειχε τις περισσότερες δυνάμεις από όλους…!
Ιγκλέσιας πρεπει να το παρουμε απόφαση οτι δεν θέλει να βελτιωθεί…αν και σήμερα δεν ηταν τόσο κακός…δεν τράκαρε με το άλλο αμυντικό χαφ
Μακίνουα ξεκάθαρα εχει πρόβλημα συγχρονισμού με τους υπόλοιπους…με τον καιρό θα δούμε
Μπλάζεκ και 5 να ακουμπήσει μπάλα βλέπεις πόσο μεγάλος παίχτης είναι…κρίμα που τραυματίστηκε…
αλλαγές:
Ταλ μπήκε στην θέση του ταυλαριδη και έδιωξε την ωρα της μικρής πίεσης στο τέλος.
Κανόμπιο στις πρώτες δυο επαφές που ειχε με την μπάλα ξίνισα τα μούτρα μου…στις υπόλοιπες ΕΧΥΣΑ.!!! παρακαλάω τον θεο να τον εχει καλά…θα βγάλουμε γούστα φέτος.
Κουζέν 12+ κερδισμένες κεφαλιές, το γκολ, 3 τάκλιν, και κέρδιζε και χρόνο…τι άλλο να κάνει μια αλλαγή…??
overall ματς του ενα γκολ… με πολυ καλύτερο το δεύτερο μέρος…
θέλει να δέσει η ομάδα…ξεκάθαρα…είναι νωρίς ακόμη…αλλά έλα που έχουμε και γαμώ το πρόγραμμα στη αρχή…
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΖΑ.!
ρε ποιος ρομεου ρε, ο τυπος εκανε δεν ξερω ποσες λαθος πασες και ποσες φορες εχασε μπαλα!
και το αμυντικο διδυμο επαιξε πολυ καλα, αν και ο καμαρα ειναι πολυ πιο γρηγορος και απο τους 2
διαφωνώ…μοίρασε πάρα πολλές φόρες την μπάλα, κουβαλούσε και πολλές φόρες την μπάλα σωστά δημιουργώντας κίνηση της ομάδας… μου άρεσε πάρα πολύ…άμα συνηθίσει και την καινούρια θέση θα πει μια χαρά…
για τον νταμπιζα οσο τον βλέπω να κουβαλάει μπάλα τόσο τρελαίνομαι…και το ο άλλος είναι πιο γρήγορος δεν λέει κάτι…δεν χρειάζεται να πέφτεις άμα ο άλλος είναι πιο γρήγορος… έκανε και λάθη…αλλά έκανε και 2 καλά τάκλιν…
ο ταυλαριδης δεν τον είδα και πολύ για να σου πω την αλήθεια…ελπίζω να μην έχει κάτι…
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΕΛΑΡΑ!Ειδες ρε κριμσον για να εισαι απαισιοδοξος??
Ιδανική αρχή με νίκη στη μάπα του γιΔώνη.
Ωστόσο, πρέπει να γίνει πιο παραγωγική η επίθεση στην πορεία.
Nightwing ναι ήμουν απαισιόδοξος…περίμενα πολύ καλύτερο τον ατρόμητο…μόνο ο καμαρα(παιχταράς) και νεμπεγλερας(πολύ παιχταράς) έπαιζαν όπως πρέπει…
haliseco και στην εφημερίδα γράφει για καταπληκτικό ματς του ρομεου…χα…σε έχουμε…είμαστε περισσότεροι…:lol:
mits@kos για να γίνει παραγωγική πρέπει να μάθουν ο ένας τον άλλον για αρχή…ευτυχώς έχει 15 μέρες διακοπή…
μωρε πειτε ο,τι θελετε, εγω στο γηπεδο αλλα ειδα
(και τελοσπαντων, περιμενω περισσοτερα απο αυτον)
παντως, μακαρι να κλεισει κανα αμυντικο χαφ, γιατι δεν θα βγει με αυτους τους 3 (ο κυριακιδης εκλεισε καπου?)
ελα ρε,παικταρας ο νεμπεγλερας?μα ο νεμπεγλερας?
χωρίς πλάκα κάθε φορά που τον βλέπω βγάζει μάτια…!!
και εχθές το ίδιο…
Καλος ο Νεμπεγλερας ρε παιδια.Τουλαχιστον καποτε ηταν κι εννοω στον Αρη.Οσον αφορα στη Λαρισα περιμενω να δω Γκερεμι για να μιλησω.Προσωπικα παντα γουσταρα τον Κουζεν και θελω να τον βλεπω βασικο.
Παντως αν ημουν Λαρισαιος θα στηριζα Παπακωστα καθ’οτι τον θεωρω πολυ καλο προπονητη.Το ιδιο θεωρω και τον Δωνη κι ας τον μισουνε πλεον στη Λαρισα,αδικαιολογητα κατα την αποψη μου.
wellcome back.!
ναι τα μίση είναι για τους ηλίθιους…
η βολαρα κέρδισε έτσι? οπως τα είπα… ο μπεος ειναι σίφουνας…
αλλά εσείς αυτό το θέαμα δεν το έχετε…
[SIZE=“4”]Η “καυτή” κερκίδα της ΑΕΛ![/SIZE]
Την παράσταση “έκλεψαν” στις κερκίδες του Αλκαζάρ οι WAG’S των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (photos)
H πρεμιέρα των “βυσσινί” στο πρωτάθλημα δεν συνοδεύτηκε μόνο με νίκη αλλά και με πανέμορφες παρουσίες στα επίσημα του γηπέδου.
Παρουσίες, που λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα, χαρακτηρίζονται άνετα ως “καυτές”.
Βλέπετε, η ενδυμασία τους περιελάμβανε τα απολύτως απαραίτητα με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να μην ξεκολλάει από πάνω τους, πιθανότατα το ίδιο να συνέβαινε και με τα βλέμματα των φίλων της ομάδας.
Ξεκίνημα με μια φίλη του Γιαν Μπλάζεκ την οποία ο ίδιος τη σύστησε ως… συμμαθήτριά του. Η νεαρή Τσέχα βρέθηκε στις κερκίδες του Αλκαζάρ επιλέγοντας ένα κοντό σορτς που κόβει την ανάσα:
Λίγα καθίσματα πιο πέρα βρέθηκε η Μάνλια, η κοπέλα του Σάντερ Πούρι φορώντας κοντό τζιν στορτσάκι και δικτυωτό μπλουζάκι, μαζί με τη δίδυμη αδερφή του Εσθονού ποδοσφαιριστή Κάντρι Πούρι (διάσημη αθλήτρια μπιτς-βόλει στη χώρα της, αριστερά στην φωτογραφία)
Για το τέλος η κυρία Παρίσια Βιέρα, η όμορφη ξανθιά σύζυγος του Σεμπαστιάν Βίερα η οποία στην φωτογραφία είναι παρέα με τον μικρό γιο του Φαμπιάν Κανόμπιο.
Αναμφισβήτητα η χρονιά στα εντός έδρας ματς της ΑΕΛ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο από την μετακόμιση σε τρεις μήνες στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της ομάδας!
http://sport24.gr/football/omades/Ael/h_kayth_kerkida_ths_ael.498218.html
και έλειπαν και κάνα δυο.! όπως η γυναικά του κουζεν…
νταξει αυτες ειναι γυναικες παικτων, δικαιολογουνται
αλλα οποια δεν ειναι γκομενα\δεν εχει συγγενεια με παικτη-προπονητες-διαιτητες-διοικητικους, ας μου κανει τη χαρη να μην ξαναπατησει γηπεδο ,γιατι με την παρουσια της διαπραττει υβρι προς ενα απο τα πιο ιερα μερη αντρων.
ισχυει (ακομα περισσοτερο) για τις δημοσιογραφους
ευχαριστω
(καλες και οι 3 παντως :p)
JTN μια σελίδα πίσω
[QUOTE=crimson_Idol;953050]wellcome back
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Μετα απο διμηνη περιπου απουσια επεστρεψα.Θα τα λεμε!