Xαχαχ, Crimson όπως τα λες…κρίμα πραγματικά…για γέλια τα ονόματα.
Καλά το fc arena ακυρίλα, αλλά πες πάει στο διάολο…Crimson Park??? Ρε Crimson Park? Ισα ρε!
Xαχαχ, Crimson όπως τα λες…κρίμα πραγματικά…για γέλια τα ονόματα.
Καλά το fc arena ακυρίλα, αλλά πες πάει στο διάολο…Crimson Park??? Ρε Crimson Park? Ισα ρε!
ποτε ενιαι το πρωτο ματς ειπαμε? τα εισιτηρια ημερας στο νεο γηπεδο θα εχουν τις αντιστοιχες τιμες με αυτες του Αλκαζαρ? να ξερω να μαζευω λεφτα για να κατεβω σε κανα ματς…
[SPOILER]αντιο ταρατσα…[/SPOILER]
σε 26 μέρες απο τώρα…με παοκ…μάλλον
απο τιμές πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε δράματα…
θα δούμε
αν ειναι πανω απο 20? στη αντιστοιχη της 6 του Αλκαζαρ να παει μονος του στο γηπεδο ο μαλακας!
[SPOILER]τέρμα ο δεύτερος τερματοφύλακας…
δεξί μπακ , ένα…αριστερό μπακ.!!! (κατσιαρος)
πρώτο σέντερ μπακ ένα …δεξί μπακ.!! (ταλ)
δεύτερο σέντερ μπακ παίχτης που εδώ και 2+χρονιά εχει αγωνιστεί 1(μια) φορά :?
το αμυντικό χαφ που παίζει καλά εδώ και μερικές αγωνιστικές είναι έξω…
ο μπλαζεκ που είναι ο καλύτερος παίχτης της λαρισας δεν παίζει…
ο μετιν ενώ δεν αντέχει πολύ ώρα θα παίξει από την αρχή…
και κερασάκι στη τούρτα αντί να παίξουμε με γρήγορο σεντερ φορ θα παιξουμε με βαρύ…!!
δηλαδή: [B]παναθηναϊκός-λαρισα OVER 1.70[/B][/SPOILER]
edit: για το στοίχημα πήγαινε το ποστ…#-o
Ετσι ετσι,ασσο σημερα θελουμε κι ενα ‘‘Χ’’ στις Σερρες ετσι για να απομακρυνομαστε απο τις ομαδες της ουρας…
αλήτη
εγω ελπιζω οσα και να φάμε σήμερα να μην τα πάρουν οι "αελαρες"
μας βλέπω τελευταίους βέβαια…:?
τα ωραία ματς είναι να έρθουν…με παοκ στο πρωτάθλημα και αεκ στο κύπελλο…
ένα(τουλάχιστον) από αυτά πρέπει να το πάρουμε… και με καλή μπάλα…
Γεια σου, ρε κρίμσον πάλι προέβλεψες ότι θα φάτε πολλά πάλι 1-1 ήρθε! :lol:
:lol:
και όταν είδα ότι εσύ έχεις κάνει ποστ είπα, ωχ.!!
που να ξέρω οτι ο γκοβου είναι 5 φορές κάτω από τον σιμιτς…??
ή οτι υπάρχει ποδοσφαιριστής που λέγετε μαρινος…:?
πάνε και οι θεωρίες συνωμοσίες, πάνε όλα…
*ο μακινουα έτσι και δεν χάσει μια καλή ευκαιρία σε κάθε ματς θα σκάσει…βάλτε μωρέ να τελειώνουμε…
**[B]ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ [/B]τι θα μας πεις αργότερα??? πάρε τα αρχίδια μου τώρα…τσογλάνι…
***αν έχουν καταλάβει τι μαλακία κάναν στην αρχή της χρονιάς οι παίχτες της λαρισας τώρα πρέπει να χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο…
****αααα.και να μη ξεχνιόμαστε…στο επόμενο ματς θα φάμε κάμποσα…ριερα είναι αυτός…(ειναι και ο καλός…)
Αρχηγέ κριμσον είσαι φιλόγαυρος πάντως ε?
:? στο Thread του ολυμπιακού λέω οτι επεσε τηλέφωνο για να μην χάσει το ματς σήμερα στην κρητη ο ολυμπιακός, και εσύ μου λες αυτό… :lol:/#-o
*άραγε τι έκανε στα αποδυτήρια 20+ λεπτά ο διαιτητής??
Από κάποια άλλα ποσταρίσματά σου…τέσπα, μαγκιά σας σήμερα. η ομάδα σας δεν πέφτει πάντως…μακάρι να μην πέσει κιόλας δλδ…
ελα ρε παιδιά…εχει καταντήσει γελοίο…
εχω κάνει ποστ που λεω τα χειρότερα για τον ολυμπιακό…(ειχα και σήμερα να πω για εντεκάδα βαλβερδε αλλά δεν έχει ματς)
επειδή είπα και για τον παναθηναϊκό?? σιγα… κάθε φορά που λεω κάτι για μια ομάδα τα παίρνετε…και για τον παοκ είπα και ο άλλος λέει κρίμα και σε συμπαθούσα…χαχαχα
πάντως αυτο που είδα σήμερα απο την ομάδα μου είναι πως δεν υπάρχει πανικός…
φυσικά και ειναι μεγάλη ομάδα ο παναθηναϊκός και μας έκλεισε στα καρε…
αλλά ούτε μια φορά δεν είδα να πετάνε την μπάλα στο διάολο για να κερδίσουν 5-6 δευτερόλεπτα…
και σε συνδυασμό με το οτι στον αρη ισοφάρισαν και μετά αντί να κάτσουν και να κάνουν καθυστερήσεις, τρέχαν σαν τρελοί να βάλουν και άλλο μου βγάζει μια καλή νοοτροπία…
*ο βυντρα είναι συγκλονιστικός ώρες-ώρες…
αλλά ο αντίστοιχος απο την άλλη πλευρά(σπυροπουλος) ειχε θέμα σήμερα…εχει βγάλει την μπάλα μόνος του 5-6 φόρες άουτ…και στις σέντρες , αν και αμαρκάριστος, δεν μπορούσε να πετύχει ούτε ελέφαντα…
ok, my mistake
ο crimson δεν είναι φιλόγαυρος.είναι αντιπαναθηναϊκός, όπως και οι περισσότεροι λαρισαίοι.πραγματικά, απορώ που είχε διαπιστώσει πως η αελ είναι μαγαζάκι του παο.αυτή τη στιγμή, η αελ μπορεί να είναι ο λόγος που θα μείνουμε πάλι πίσω στο πρωτάθλημα.ας όψεται ο κοζανίτης…
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ για την ΑΕΛΑΡΑ μιλάμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να είχε έρθει 2πλο…
Μεγάλος επίσης και ο Παπακώστας που έστησε την ομάδα έξυπνα και με σωστή τακτική.
Η ΑΕΛ αποδεικνύει ότι έχει φτιάξει μια σοβαρή ομάδα και όχι σαν το περυσινό ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Συγχαρητήρια και πάλι!!!
[B]romantic_7[/B] δεν έκανε και τόσο καλό ματς η αελ…μόνο βάση απουσιών μπορείς να πεις οτι έκανε καλό παιγνίδι…
[B]the horror[/B] δεν φταίει η αελ που θα μείνετε πάλι πίσω(σιγά το πίσω κιόλας) αλλά αυτός που είναι στον πάγκο…ο άνθρωπος δεν ξέρει τα βασικά…
*απο χθες ο βυντρα είναι ο θεός μου…χωρίς καμία βοήθεια στην πλευρά του όργωνε…
θα μου πεις με τα δεύτερα της λαρισας??(αν και στην πλευρά του πάιζαν οι βασικοί) ε, δεν εχει σημασία…και οι συμπαίχτες του αυτούς είχαν αντιπάλους και δεν κάναν τίποτα…
**και συνεχίζω…τι είναι αυτό που θα μας έλεγε αργότερα ο κατσουρανης?? έγινε τις φυσουνας πάλι??
τι δε θα το βγαλετε μαντριγαλα?
οχι…αν και θα το προτιμούσα απο αυτό που τελικά βγήκε…
πρώτο ματς με εσας…ωραία θα περάσουμε…
Ξέρεις αν θα πάρουμε εισιτήρια; έστω και αυτά τα 500 που λες.