ΑΕΛ

Bασικοι επίσης ηταν και οι Gracian, Battion. :frowning:

σωπα ρε,!

επίσης ένας άλλος που έφυγε σαν άσχετος από την λαρισα ηταν ο σασα ιλιτς.!!!
που χθες έβγαλε μια ασίστ στο γκολ της παρτιζαν μέσα στην αρσεναλ…:!:

αθάνατες ελληνικές ομάδες

ε καλα επειδη εβαλε μια ασσιστ/γκολ δεν σημαινει ντε και καλα πως επαιζε καλα εδω/ ειναι καλος παικτης καποιος

(αν και ο παρα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος)

καλά δεν βγάζω συμπέρασμα απο έναν αγώνα…
έβγαζα από τα ματς της αελαρας που πάντα ήταν σοβαρός…
πάντα έτρεχε σε ολα τα χαφ που ήθελαν βοήθεια, πάντα κρατούσε μπάλα χωρίς να την χάνει πότε(το τι κλωτσιά εχει φαει και δεν έπεφτε με τίποτα σε οτι ματς έπαιξε δεν λέγετε)πάντα προσπαθούσε…

όχι απλά τεράστιο λάθος αλλά και κάτι παραπάνω…
μου έδειξε για πρώτη φορά τον πηλαδακη να λέει ψέμματα και μου κακόφάνηκε…

*μιλάμε για παίχτη που έπαιρνε ψίχουλα σε σχέση με τα “αστέρια”, του κάναμε κόλπα με την εφορία του, με την δήθεν πρόταση μας, και παρόλα αυτά ήθελε να μείνει…!! (και με δυο επαφές απο ελλαδα!!)

coleman τελικα…το ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ πως η αελ χρειαζεται ενα νεο, φιλοδοξο, ξενο τεχνικο, με ακουσε τελικα :stuck_out_tongue:
(1,5 χρονος συμβολαιο κιολας, πολυ καλα, οσο επρεπε)

να πει ο κριμσον που ειναι φουλαμ, αν ειναι ικανος τουλαχιστον, τι στυλ παιχνιδιου του αρεσει κτλ, εγω δεν τον ξερω καθολου

καλά απο την φουλαμ έχει καιρό που έφυγε…
και αυτό που ειχε τότε σαν ιδέα ειναι κάπως ανεφάρμοστο τώρα…το να παίξεις με 2 επιθετικούς είναι δύσκολο…τα χαφ πρέπει να κάνουν ακέραιες εμφανίσεις και να έχουν δυνατότητες …τα δικά μας χαφ κάνουν άκυρες εμφανίσεις…:lol:

γενικά καλός είναι, αλλά δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί όταν έρθει αντιμέτωπος με την ελληνική πραγματικότητα…(από την ισπανια έφυγε όταν μάλωσε με τον πρόεδρο…και ενω η ομάδα του έπαιζε μια χαρά)
και το πως μερικούς ποδοσφαιριστές μας θα τους πείσει να κάνουν αυτά που θέλει … ειδικά τους μεγάλους σε ηλικία

*δεν θα τον πετύχω πουθενά?? ανάκριση για την φουλαμ θα κάνω :smiley:

Καλά κράτα και μια πισινή για το αν θα τον δεις. :stuck_out_tongue:

εννοείς για το αν θα δεχτεί να έρθει στη λαρισα…??
νομίζω πως συμφωνήσαν σε όλα…

Συμφώνησαν, αλλα παράλληλα περιμένει μήπως τον καλέσουν στην εθνική Ουαλίας, οπότε πούλο τα χωράφια και μένει Αγγλία.
Τουλάχιστον έτσι διάβαζα σε κάποια εφημερίδα σήμερα το πρωι. Μπορεί και να μην ισχύει.

α ναι?? καθόλου περίεργο…ο ίδιος έχει δηλώσει οτι είναι υπερήφανος που είναι ουαλος και οτι θα έκανε τα πάντα για την χώρα του…
αν και ο ίδιος ο πρόεδρος έδωσε εντολή να σταματήσουν να έρχονται προτάσεις…μεχρι την τρίτη ήταν 98.!!! :lol:

εγω πάντως θα προτιμούσα κάποιον Έλληνα προπονητή η κάποιον που ξέρει το πρωτάθλημα anyway. o ουαλός :stuck_out_tongue: μέχρι να εγκλιματιστεί θα έχετε φτάσει τρίτη εθνική.

ε ναι αυτό εννοείτε…

πάντως τώρα που τσεκαριζα τα αθλητικά site λεει οτι μίλησε την ομοσπονδία του και δεν τα βρήκαν…
τώρα άμα καταφέρουν να τον χάσουμε και αυτόν τι να πω…

btw Με αυτόν ήταν η φουλαμ στον τελικό γιουρόπα?

οχι ρε.αυτός έχει φύγει εδώ και χρόνια…
με τον προπονητή της λιβερπουλ ήταν…τον Roy Hodgson (την κατάρα μου να έχεις)

τι σκατα γινεται με coleman γαμωτο, μονο σε αυτην την ομαδα τετοια θριλερ(ς)…παρε ενα ικανο τεχνικο διευθυντη επιτελους (αληθεια ο ιβιτς καλος μιζαδορος, αλλα τουλαχιστον την ξερει την πιατσα :p)

κατα τα αλλα στηριξα επικο διπλο αελαρας με ακριβες σκορ 1-2, ετσι για το γαμωτο

Άμα δεν φορτσάρει στον 2ο γύρο η αελ, δύσκολα τα πράματα…

δεν εχω να σχολιασω κατι, μονο μια απορια να εκφρασω: τι θα γινει με τα τριετη διαρκειας που ηθελε ο businessman of the year? γιατι οι τιμες αυξανονται χρονο με το χρονο και με τετοιες τιμες στη football league θα πεσουν πετρες.

συνήθως λέω γελάει ο κόσμος…
τώρα κλαίει…
εικόνα διάλυσης σε κάθε τομέα…
άσχετα με το 4-0(???)

θα έχουμε γηπεδαρα στην β’ εθνική…

παντως ειλικρινα θα θελα να μαθω τι θα γινει με τα διαρκειας…γιατι καλα ελεγε πως οποιος ειναι αελ φετος θα ειναι και του χρονου, αλλα αλλο προιον πουλας στην α’ αλλο στη β’…δεν ειναι δυνατον καποιος να πληρωσει περισσοτερο για τη σεζον στη β’ απ οσο πληρωσε φετος πχ

ε.κλασικά…θα πει οτι οποίος θέλει να πάρει την διαφορά στα διαρκείας να περάσει να πάρει τα χρήματα του απο τα γραφεία…πρώτη φορά είναι…?

*και το είχε πει ο δημοσιογράφος στο πρώτο ημίχρονο στο βολος-λαρισας…: αφελής η προσπάθεια της λαρισας…:wink: τετοια αφέλεια δεν εχω δει πότε μου σε ποδοσφαιρική ομάδα…