ΑΕΛ

ενώ αλλιώς…

ο αστερας κερδίζει…και είναι η ομάδα που είχε την θέση της ομάδας που σώζεται…τέταρτη απο το τέλος…και πλέον η διαφορά πάει στους 8.!!! ούτε ο ολυμπιακός/παναθηναϊκός δεν φτάνουν αυτη την διαφορά…

*αν και δεν νομίζω να να τον διώξει τον αντερσεν…

αμ δε…αλλα ουτως η αλλως δεν παιζει και καναν ιδιαιτερο ρολο

δεν ξέρω, μπορεί…

κοιτά εδω εντεκάδα της κερκυρας που παίζει πιο σωστά απο την λαρισα…και είναι στο 0-0 στο ημίχρονο με την αεκ

(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ηλίας Ιωάννου, Μακρής

σιγα την ομαδα της αεκ…μονο για να ριχνει 4 σε μας και να χαιρονται πως εχουν ομαδαρα

οσο για τους παικτες που λες, τα λεμε και τα χουμε πει απειρες φορες…οταν βγαινει ο πηλαδακης και λεει δεν ανανεωσαμε σαρμιεντο γιατι τα λεφτα ξεπερνανε [B]το μπατζετ για τη θεση του αμυντικου χαφ[/B] σηκωνεις τα χερια ψηλα… (ναι το ακουσα και αυτο)

οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος με τα λεφτα που διεθεσε για μαλακιες ο πηλαδακης βλ. γκερεμι που αναθεμα και αν ρωτησαν γιατι εφυγε απο την τουρκια, μακινουα, ταλ (σημειωτεον ο αλλος παικτης που εφυγε απο την ναντ για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο αμπντουν της καβαλας! αριστερο εξτρεμ ε! ακομα και οι μανατζερς ψιλογαζι) κτλ θα εφτιαχνε ομαδα που θα βρισκονταν στις 5 πρωτες θεσεις
εδω η κερκυρα με ροστερ β εθνικης εχει φτιαξει ομαδα που μασαει σιδερα! (λυρακης…ΤΥΧΑΙΟ??)

ας επαιρνε καποιον σαν τον ιβιτς…μιζαδορο, αλλα τουλαχιστον να σου φτιαξει ομαδα

τελοσπαντων και πολυ ασχοληθηκαμε…οχι που θα κατσω να σκασω για τα λεφτα του πηλαδακη!

τα έχουμε πει χίλιες φορές(αλλά ποιος μας ακούει…αυτός τα ίδια θα κάνει…)
αναρωτιέται ο πηλαδακης οτι αυτά τα 400.000+,αν τα παίρνουν άλλοι εκτός των μεγάλων? (των τριών…γιατί στον βορρα μερικοί και πολλοί δεν τα παίρνουν)

αναρωτιέται οτι ολοι οι παίχτες που συζητάει ο κόσμος και ήταν 2 και 3 φορές ποιο φθηνοί απο αυτούς που διάλεξε(με ποιες ποδοσφαιρικές γνώσεις άραγε?) κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις με τις ομάδες τους…?

αναρωτιέται άραγε πλέον , ρε μπας και έκανα μαλακία που ο έδιωξα τον άλλον αλλά δεν πήρα κανένα στην θέση του , μπας και με κλέψει και αυτός??? #-o

ή αναρωτιέται πως στα σκατά θα πω οτι δεν φταίω μόνο εγώ όταν στην παε έχουμε 4 ανθρώπους μόνο, που είναι πιόνια και δεν έχουν καν λόγο στα θέματα της ομάδας??

αν αρχίσει να τα αναρωτιέται και αρχίσει να τα παραδέχεται, εγώ μαζί του…και στην β και στη γ…εγώ μπάλα θέλω να δω.και ας είναι και σε αλλη κατηγορία…εδώ τρέχουμε να δούμε μικτές , και ομάδες α και β τοπικό…
αλλά να τα παραδεχτεί…

*μόνο η σύγκριση του παρα με τα 90 χιλιάρικα απέναντι στα 400 του κουζεν(που αρχικά ήθελε 600!!!) φτάνει και περισσεύει για να καταλάβεις για πόσο ασχετοσύνη μιλάμε…
για να μην πω τα εμφανή(ακόμη και στους άπιστους πλέον) ψέμματα που έλεγε για την περίπτωσή του…

Μακαρι!Θελουμε Α.Ε.Λ στην Α Εθνικη,εννοειται.
Χθες παντως στο γηπεδο ρε παιδια καταλαβα για αλλη μια φορα γιατι μισω τοσο πολυ τον Πανιωνιο και επιθυμω τοσο πολυ να ξεκουμπιστει απο το Ελληνικο Πρωταθλημα επιτελους και αν ειναι δυνατο να παρει μαζι του κ τον Ατρομητο!

Έτσι, αμάν με τις γειτονιές της Αθήνας, αν και για νάμαστε δίκαιοι, ο Πανιώνιος δεν εκφράζει μόνο την Ν. Σμύρνη, αλλά είναι ομάδα προσφύγων, αλλά η πλατεία τον έκανε ομάδα γειτονιάς…εννοείτε ότι το επαρχιακό ποδόσφαιρο πρέπει νά’χει πολλούς εκπροσώπους στην σούπερ-λιγκ, αλλά πρέπει κιαυτοί να κάνουν κάτι γιαυτό:):!:

Stef,ισως να διαφερει καπως ο Πανιωνιος,αλλα προσωπικα τον σιχαινομαι και χθες στο γηπεδο τον σιχαθηκα ακομη περισσοτερο!
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος πρεπει να συνταυτισθει μαζι μου,αλλα εννοειται οτι θελουμε δυνατες επαρχιακες ομαδες στην Α Εθνικη!

ο πανιωνιος εκφράζει τους ποδοσφαιριστές του πανιωνιου που στο αλκαζαρ έδειχναν τα αρχίδια τους, έκαναν κωλοχερα σε στην παιδική κερκίδα και φώναζαν “σας γαμήσαμε…” :!:…αλλιώς θα ζητούσαν και ενα συγγνώμη απο την παε… αλλά ποια παε…
[B]
Monsters: “Πολιτισμός τέλος!”[/B]

Το σκηνικό “πολέμου” το οποίο στήθηκε κατά την επιστροφή των “βυσσινί” στη Λάρισα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο φαίνεται να είναι μόνη η αρχή σε ένα σίριαλ που κανείς δεν γνωρίζει την τελική του έκβαση.

Η ομάδα πλέον είναι 8 βαθμούς μακρυά από τον στόχο της σωτηρίας και οι οργανωμένοι οπαδοί “[B]Monsters[/B]” εξέδωσαν μία επιθετική ανακοίνωση με την οποία τερματίζουν τον όποιο διάλογο με όσους βρίσκονται στην ομάδα, απαιτώντας πια μόνο πράξεις.

[B]Αναλυτικά η ανακοίνωση:[/B]

" Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ΑΕΛ και τις δημοσιεύσεις για την επικοινωνία του προέδρου της ομάδας μαζί μας, οφείλουμε απέναντι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των βυσσινί, μια επίσημη τοποθέτηση και ενημέρωση για όλα τα θέματα που καίνε.

Η θέση μας απέναντι στην πιθανότητα εργασίας του Δερμιτζάκη στην ΑΕΛ παραμένει αμετακίνητη και ίδια όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Θεωρούμε άθλια και ανεπίτρεπτη την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι.

Πέρα από αλλαγές τακτικής και προσώπων δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι ?αυτή την εικόνα απάθειας, αδιαφορίας και έλλειψης αγωνιστικότητας. Η ΑΕΛ σε καμιά στιγμή δεν έδωσε την εικόνα ομάδας που παλεύει για την παραμονή της και δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες.

Δεν μπορεί η ευθύνη να βαραίνει έναν προπονητή που βρίσκεται δύο εβδομάδες στην ΑΕΛ, όσες άτυχες επιλογές κι αν έγιναν. Ένα αστείο γκολ στην πρώτη ανάσα του αγώνα που σε φέρνει με την πλάτη στον τοίχο δεν οφείλεται σε συστήματα και πρόσωπα? Όσοι λοιπόν δεν αντέχουν τον αγώνα που συνεχίζεται και δεν θέλουν να χαλάσουν την κεκτημένη προπονητική καλοπέραση του παρελθόντος να πάρουν δρόμο μόνοι τους.

Η χθεσινή ολονυχτία είναι μόνο προειδοποίηση. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλους όρκους ήττας πριν τη σέντρα. Ο πολιτισμός τελείωσε και μην ζητάτε πια διαλόγους. Τα πολλά λόγια και λίγα έργα πέρασαν: είχατε τις ευκαιρίες σας και τις χάσατε. Από εδώ και πέρα θα έχουμε άλλη σχέση μεταξύ μας: κεκτημένα δεν υπάρχουν. Θα κερδίζετε τα πάντα βήμα-βήμα, αγώνα με τον αγώνα, ακόμα και τον ύπνο σας. Αρχίζουμε το Σάββατο με τον αγώνα στην Καβάλα.

Αν δεν σοβαρευτείτε και δεν συνειδητοποιήσετε τι πρέπει άμεσα να γίνει, η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη για όλους σας. Αφού έχουμε αποτύχει με όλους τους υπόλοιπους τρόπους να σας δείξουμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μας, θα φτάσουμε στα άκρα να το μάθετε. Άλλωστε αυτή η ομάδα συνεχίζει να περνά τις μέρες αυτές, τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών, ακέφαλη, διοικούμενη με κινητά τηλέφωνα και e-mail κι όσο παραμένει τόσο ανεπαρκής διοικητικά θα σας πείσουμε με τους άλλους τρόπους.

Απολαυστική ήταν άλλωστε η στιβαρή παρουσία της διοίκησης στο πεντάωρο ξημέρωμα έξω από το ξενοδοχείο. Αυτό το κρυφτούλι των φαντασμάτων κι αυτό το κατάντημα είναι η εικόνα που φανερώνει για ποιους λόγους φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Όμως εσείς που είστε οι άμεσοι εκφραστές αυτού του πράγματος στο γήπεδο προσέξτε γιατί τον υποβιβασμό της ΑΕΛ θα τον πληρώσετε πολύ ακριβά. Κυρίως οι επικεφαλής που είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για τη συντήρηση από το καλοκαίρι αυτής της κατρακύλας και την προώθηση του τουρισμού στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, δεν θα ?χετε μέρος να σταθείτε. Ένας τρόπος υπάρχει να μας αδειάσετε τη γωνιά αθόρυβα το καλοκαίρι: κανονίστε την πορεία σας. Προπονηθείτε τώρα και θα τα πούμε στην Καβάλα? "

χάος… και για χιλιοστή φορά θα πω οτι τα λέγαμε…αλλά δεν συμφωνώ με καμία ακραία κατάσταση/κίνηση

*πόσο τραγικό ειναι οτι είδα όνειρο πως σκόραρε 2 γκολ ο τσιμπαμπα και κερδίσαμε/??

μπραβο στους οπαδους της λαρισας…

Λέει ο οπαδός του παοκ…:stuck_out_tongue:

πήγαν κα έσπασαν το αυτοκίνητο του ρομεου…#-o του μόνου παίχτη που θύμιζε ποδοσφαιριστή φέτος…
εκτός από ηλίθιοι είναι και άσχετοι.,.

Ναι ρε Paoktsi,οχι απλα μπραβο,συγχαρητηρια!Ζητω η βια,ζητω η αλητεια,Μπραβο,Μπραβο!!!

Ελλαδα!!
Α ρε μανα γιατι με εκανες Ελληνα,πες μου γιατι?

καλά επειδή πήγαν 3 15χρονοι και έσπασαν 2 αυτοκίνητα δεν λέει κάτι…
και σε άλλες χώρες μια χαρά τα κάνουν…
άμα έβλεπε το αυτοκίνητο του προπονητή της λιβερπουλ ενας οπαδός της, έξω στο δρόμο δεν θα το έσπαγε? βρε μια χαρά θα το έκαιγε και θα έψηνε και από πάνω… :lol: απλά εκεί δεν τα έχουν στον δρόμο όπως στη λαρισα…

αλλά πάντα έτσι είναι…από την μαλακία μερικών, χαρακτηρίζεται μια πόλη

*παίζουν πολλά θέματα στην ομάδα και στην πόλη…
η μια κατασκευαστική που έκανε το γήπεδο θέλει να δηλώσει πτώχευση.!!! αλλά αυτοί που δεν έχουν πληρωθεί…? (ο πηλαδακης δεν εχει σχέση.μην του τα φορτώσουμε όλα.:p)

Crimson,τα κατανοω και τα καταλαβαινω ολα και ειλικρινα συμπασχω οσο κι αν αυτο σου φαινεται παραξενο,αλλα προσωπικα με τη βια ειμαι αντιθετος διοτι θεωρω οτι η βια δεν λυνει προβληματα,αλλα αντιθετως δημιουργει περισσοτερα.
Δηλαδη η αγωνιστικη ανακαμψη της Λαρισας θα επελθει αν ξεπαστρεψουμε τα αυτοκινητα κ τα σπιτια των παιχτων?

μα γιατί εγώ λέω κάτι διαφορετικό?? :-k
απλά λέω οτι η μπάλα ειναι η αφορμή…
αν θα πάει ενας πιτσιρικάς να τα σπάσει δεν νομίζω να είναι η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή η αιτία…
απόδειξη οτι έσπασαν το αυτοκίνητο του ρομεου…του παίχτη που είναι μακράν ο καλύτερος φέτος, και ο μοναδικός που μοιάζει σε ποδοσφαιριστή…

*βέβαια και φυσιολογικός να είσαι και να θέλεις να κάνεις μια συζήτηση, δεν μπορείς γιατί δεν υπάρχει κάνεις…

Φιλε ειλικρινα ,ας ηρεμησουν οι κατα τ’αλλα δικαιολογημενα εξαγριωμενοι οπαδοι σας διοτι η ομαδα θελει στηριξη καθως εστω και ελαχιστες ελπιδες παραμονης υπαρχουν ακομα!

γιατί άμα πέσουμε , η ομάδα δεν θέλει στήριξη?

αφού τα έχουμε πει…δεν υπάρχουν οπαδοί στην ελλαδα…
υπάρχουν μόνο νίκες και ήττες…

*εμένα προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα…και στη β΄καλά θα είναι…απλά να μην βλέπουμε τέρατα και διοικητικές μπαρούφες…

δε θα κλαψω και για τα αυτοκινητα, αλλα επρεπε να το περιμενουν απο τη διοικηση (χαχα). απλα οι παικτες πρεπει να καταλαβουν πως αν ξαναπαρουσιαστουν στη καβαλα τοσο αδιαφοροι ,να μην κατεβουν στη λαρισα ξανα. αλλο δεν μπορουν ως πρωην ποδοσφαιριστες, αλλο ειναι αθλια ομαδα και αλλο δεν μπορουν να τρεξουν και να δειξουν θεληση και αρχιδια (ο,τι εχουν τελοσπαντων).
αν και για μενα η υποθεση εχει τελειωσει εδω και καιρο, απο το ματς με τον παοκ, οπου πρωτο ματς στο νεο γηπεδο με ωραια ατμοσφαιρα, ο κοσμος ακομα να πιστευει και αυτοι μαλακιστηκαν ως εκει που δεν επαιρνε.

τωρα αν η αελ παρει 2πλο σε τουμπα και καραισκακη, κερδισει και την αεκ και κρατηθει απο δημοσιες σχεσεις, η ξεφτιλα δε θα χει προηγουμενο. προσωπικα θα το θεωρησω χειροτερο και απο υποβιβασμο. τελοσπαντων οι δημοσιες σχεσεις ισως φανουν απο το κατα ποσο θα χτυπησει η καβαλα το ματς.

Και μετά μου λέτε εμένα ότι διαφέρουν οι οργανωμένοι των επαρχιακών ομάδων από αυτούς των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ.
Ίδια αλητεία παντού…

Κρίμσον οι τρεις δεκαπεντάχρονοι από κάπου υποκινήθηκαν.

Και σένα χαλισέκο όταν κάποια στιγμή δουλεύεις (όσα και να παίρνεις ως μισθό, μακάρι να είναι πολλά) δε νομίζω να σ’ αρέσει να σπάσουν κάποιοι το αυτοκίνητο σου επειδή θεωρούν ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου.

αλοιμονο δεν ειπα καλα τους εκαναν. και εχω γραψει ακομα και δω στο ροκιν πως οι οπαδοι της αελ ειναι απο τους χειροτερους στην ελλαδα…αλλα δεν το θεωρω και τοσο μεγαλο θεμα και ειδικα μετα απο αυτα που γινονταν επρεπε να το περιμενουν.