ΑΕΛ

β εθνικη καλημερα

Παρακολουθούμε την κατάρρευση της ομάδας και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άμεσο για να τη βοηθήσουμε…

σας εχει ξανατυχει να μην μπορειτε να γραψετε κατι σωστο σε ενα ποστ και να το λιβανηζετε 3 ωρες…??

ετσι ειμαι…
δεν μπορω ουτε να θυμωσω ουτε να κραξω, ουτε τιποτα…

το μονο που μπορω να πω ειναι σε καποιους που ειπαν οτι ανοιξαμε τα ποδια στον παναθηναικο ποσο εξω πεσαν…

αν ακομη το πιστευουν εδω υπαρχει προβλημα…

[SIZE=“4”]7 μηνες μετα πηγα γηπεδο [/SIZE] [SIZE=“1”]γαμω την υγεια μου[/SIZE]

νικη με μια αχρωμη αεκ…
καραμπελας για ερασιτεχνικο
τζιμπουρ τρελαθηκε στην τριπλα…
σκοκο μονο νευρα(ειναι αερινος παντως…8))
και σαχα ο καλυτερος τερματζης στη σουπα λιγκ…

[SIZE=“3”]Μπάγεβιτς: «Σε δεκαπέντε λεπτά θα μπορούσαμε να δεχτούμε πέντε γκολ»[/SIZE]

εμεις τωρα…

μπλαζεκ ποσο παιχταρας ειναι…?? [SIZE=“4”]ΠΟΣΟ[/SIZE] ??
ρομεου για 60 λεπτα νομιζε πως ειναι ο τριπλαμαν…ειδες ουζουνιδη τι κανει με βοηθεια απο κυριακιδη?? και ΟΧΙ τον ιγκλεσιας…
κυριακιδης αν και ειμαι εναντιον σε φρασεις οπως ψυχαρα… μαλλον κατι τετοιο ειναι… και οτι μειονέκτημα εχει σε αθλητικα προσοντα(εχει, τι να κανουμε…?) τα καλύπτει οπως μπορει… Nice…8)
κουζεν εδωσε μαχες χωρις βοηθειες. τρομερος… και κρατησε πολυ σωστα μετα το 1-0 την μπαλα ανετα… ωραιος…
βιερα μπορει να μην χρειαστηκε αλλα οταν τον βλεπεις σου γεμιζει το ματι τρελα…

ο κοσμος ηρθε με τις μειωμενες τιμες…
ολα ωραια…

αποτελεσμα…??
χαμογελο crest…

Σεξ και στον Τέλη και ξεπουπούλιασμα της βόρειας δικέφαλης κότας και βγαίνουμε από το βούρκο για τα καλά.

ΚΑΒΛΑ χθες

επιτελους λιγος ενθουσιασμος ρε παιδια,πολυ καλη ατμοσφαιρα στο γηπεδο , αποτελεσμα του καλου παιχνιδιου της ομαδας…αλλες 2 νικες και ξεφυγαμε

ποσο παικτουρα αυτος ο μπλαζεκ, ξερει κανεις αν υπαρχει ρητρα στο δανεισμο για να τον αγορασει το καλοκαιρι?

Μπα, δεν το βλεπω. Βρες κανα αλλο παιχνιδι να συμπληρωσετε την 2αδα σας

Εμπνέει έτσι μια σιγουριά αυτό το ποστ :lol::lol:

εχει διπλη ρητρα…
για δανεισμο τον πρωτο χρονο και για αγορα τον δευτερο…
νομιζω…

παρε μακετες νεου γηπεδου κοσμε
http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3058:ghpedo-3d-nees&catid=1:2008-09-30-15-46-32&Itemid=5

προβλεπω διπλο στην καβαλα 8)

ολα ωραια φαίνονται…

απλα ελπιζω να μην ειναι τοσο κοντα οσο ειναι στην μακετα οι γραμμες με τις κερδικες γιατι βλεπω μονο τιμωριες για το γηπεδο…:?

κατα τα αλλα…

αντε μωρε αελαραααααα…
και το χ καλα ειναι…

βασικα η μονη μαλακια ειναι πως το γηπεδο ειναι στην αλλη ακρη της πολης :stuck_out_tongue:

στο αλκαζαρ σε 10 λεπτα ειμασταν εκει και μετα τον αγωνα με τα ποδια μπορουσες να πας κεντρο η σε κανα φρουριο να μασαμπουκιασεις τιποτα η για κανα καφε…αντε τωρα παρε αυτοκινητο+προβλεπεται τρελη κινηση στην καρδιτσης

αυτο το ειχα πει και εγω οταν ανακοινωσαν το που θα γινει…
ο αλλος ηταν στο κεντρο και σε 5 λεπτακια ηταν στο γηπεδο…

τωρα θελει να κανει ολοκληρη βολτα…

ας κανουμε ομαδα και μια χαρα θα παει ο κοσμος…
αντε να δουμε…

λογια δεν μπορουν να περιγραψουν αυτα τα ΜΑΤ που πετουσαν χημικα…μιλαμε για ταλεντο ηλιθιοτητας

κατα τα αλλα…επιτελους σωθηκαμε και χαμος στο 93, πρωτη φορα το ενιωσα αυτο με τοσο γεματο το αλκαζαρ

αν ειχαν λογο που πετουσαν τα χημικα καλως…

αλλα εγιναν πραγματα που παραπεμπουν σε [SIZE=“4”]ΧΟΥΝΤΑ[/SIZE]

Crimson Idol, χιλια δικια εχεις σε ολα οσα λες αλλα…

Δεν ειδα πουθενα να λες τιποτα για το αθλιο πανο των οπαδων της ομαδας σου, ουτε για τους κουκουλοφορους που εμπαιναν στο χορταρι και εβριζαν τον Χαλκια μπροστα στη μουρη του. Μονο τοτε στο Ηρακλης - Αρης σας επιασε ολους η ευαισθησια…

εισαι λιγος αδικος…
μεσα στο φορουμ υπαρχουν τουλαχιστον 5 ποστ που λενε ποσο ζωα ειναι οι οπαδοι της λαρισας…
οποτε ειναι καπως ακυρο αυτο που μου λες…

τι να σου πω…??
οτι δεν επρεπε να γινουν…??
χρειαζεται να το πω…?

πρεπει να πω εγω οτι μερικοι ενδιαφερονται μονο για επιχορηγησεις και οταν ερθει η ωρα του αγωνα δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ…!!! ???

πρεπει να αρχησω να λεω και εγω για συνθηκες στην τουμπα…?
αν το κανω απο την μια θα ειμαι ηλιθιος και απο την αλλη θα ερθει ενας και θα πει και πρεπει και εσυ να γινεις ιδιος…? (και θα εχει και δικιο…)

ζωα ολοι…

αλλα μεσα στην πολη που εκει με νοιαζει εμενα ή σε εξω απο το γηπεδο που εγινε ο χαμος σε καμια εφημεριδα δεν γραφει τι εγινε…

η διμοιρια που ζητησε ο ζαγορακης ηταν απλα δολοφονοι…
εχουμε 15 εφημεριδες και καμια δεν γραφει το ονομα ζαγορακης…
τζιζζζζζζζζ…

εδω βεβαια δεν γραφουν καν τι εγινε…
ενω υπαρχουν τοσες φωτογραφιες απο τα κωλοπανο, στις επιθεσεις των ματ σε ασχετους ανθρωπους δεν υπαρχουν φωτο πουθενα

τι εγινε που πηγαν οι φωτο…??
τοσοι φωτογραφοι ηταν εκει…
καμια φωτο δεν ηταν καλη να μπει σε εφημεριδα…??
μαλλον οχι…
σιγα τα αυγα…

Το πανο ηταν οχι απλως απαραδεκτο, προφανως κατι τετοιοι τυποι εχουν σκατα στο κεφαλι τους, παει και τελειωσε. Και το θεμα ηταν πως δεν επρεπε να ανεβει καθολου, ουτε για ενα δευτερολεπτο και μπορουσαν να κανουν κατι για αυτο…(αλλα να ξερεις παρα πολλοι οπαδοι τα πηραν με αυτους τους ηλιθιους)
Για το χαλκια κτλ προφανως δεν επρεπε να γινουν, αλλα αντε πιασε τους ολους αυτους, σε ολα τα γηπεδα γινονται (ηρακλης-αρης, αρης-παοκ κτλ)

Αλλα μην αναρωτιουνται οι παοκτσηδες γιατι τοσο μισος που βλεπω στις εφημεριδες τους γιατι νεκρο μεσα σε γηπεδο, εναν ανθρωπο που πηγε να δει ενα ματς και ουτε χουλιγκανος ουτε τιποτα ηταν, μονο αυτοι ειχαν. Και μαλιστα σηκωνουυν πανο που υπερηφανευονται κιολας! Αντε να το εβλεπε αυτο η μανα του ανθρωπου πως θα ενιωθε! Βαλε και τι γινεται καθε φορα που κατεβαινουν, μια χαρα δικαιολογειται το μισος.

κοψτε φωτο με ενταση…
τι τραβανε και αυτοι…

Μεγάλη νίκη ρε μάγκες κόντρα στα βουλγαρόπαόκια…