ΑΕΛ

μα το λεω και εγω πιο πάνω…τι να τους κάνεις τους αριθμούς και τα λεφτά…? ο άλλος μπορεί να ειναι απατεώνας, άσχετος, ή οτιδήποτε…
και επίσης δεν θέλουμε να έρθει κάποιος που να εχει δύναμη σε διάφορους τομείς και ξαφνικά να έχουμε μαζί μας διαιτητές και εγώ δεν ξέρω τι άλλο…καλύτερα στη β’

*ο κόσμος δεν παίζει μπάλα…

Νταμπίζας,
Κουζάν,
Κατσιαρός
Κανόμπιο,
Ταλ,
Βελάσκο,
Μπλάζεκ,
Αμπάρης…

μόνο αυτοί έξω… :?

και καλή μας τύχη

Τι καλη,τι καλη που’ναι η Β Εθνικη!!!:stuck_out_tongue:

ε κάτσε καλαααα :stuck_out_tongue:

καλά είναι…(?) και εκεί τα ίδια γίνονται απλά δεν έχει τόση προβολή…

δεν πειραζει θα κανουμε παρεα

i know :slight_smile:

το έπαιξα και διπλό…(η κερκυρα με πληρώνει ολη τη χρονιά.!!)

αν εχει λιγο σεβασμο ο πηλαδακης προς τον κοσμο που πληρωνει για να δει αυτο το ποδοσφαιρικο εκτρωμα, τη στιγμη που επρεπε να πληρωνεται, ας κανει προταση στον τσιωλη εστω και για β εθνικη και ας μη την αποδεχτει. αλλα να βγει και να πει ‘να κυριοι αυτη ηταν η προταση’

σε αυτή την ομάδα ολα γίνονται μυστικά…πρόταση ειχε γίνει αρχές χειμώνα αλλά ο σακης ειπε τώρα δεν μπορώ…θα τιμήσω την συμφωνία μου με τον ολυμπιακό…

μακάρι…αν και ακούγετε (υπό προϋποθέσεις) για τους δυο δικέφαλους

Πρεπει να παρει Τσιωλη ο Πηλαδακης και νεο ξεκινημα απο τη Β’

χρονος ειναι, θα περασει.

καλα βασικα αν θελει να παει στην τωρινη αεκ, οκ, απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα το εκανε καποιος αυτο. ουτε πρωταθλημα θα μπορεσει εστω να πει πως θα κυνηγησει και ενα σωρο προβληματα θα βαλει στο κεφαλι του. ο χιμενεθ πρεπει να βλαστημαει την τυχη του. οσο για τον παοκ, δεν ξερω αν θα φυγει ο χαβος, αλλα ειναι πιο πιθανος προορισμος (να δουμε θα πανε παοκτσηδες στο ζαγορακη να του πουνε αυτος ειναι αελ, δεν τον θελουμε στην ομαδα? :lol:)…ειναι και ο αρης βεβαια…

παντως εγω, εχω ξαναδει απειρες φορες προπονητες που επαιξαν σε μια ομαδα σαν παικτες ,να παιζουν εναντιον σαν προπονητες και να κερδιζουν εκτος εδρας, αλλα πρωτη φορα βλεπω καποιον να θελει να δειξει πως τον πειραξε και να καθεται στον παγκο λες και εχασε.
αξιζει να του κανει παλι την προταση για μενα, να κανει μια νεα αρχη και ο πηλαδακης και θα κανει τον κοσμο παλι να μπορει να ελπιζει. το γηπεδο γεματο θα ειναι και στη β’.
αν και το ξαναλεω αν ημουν τσιωλης δυσκολα θα δεχομουν γιατι εδω παιζονται καριερες απο κατι τετοιες επιλογες. στην απ’ εξω ολα ευκολα φαινονται.

[SPOILER]εχω και τον πατερα μου να μου λεει πως ειχε βρει τον τσιωλη εξω και του ειπε σας θελουμε στη λαρισα και του απαντησε και γω θελω, αλλα δυστυχως δεν ετυχε μεχρι τωρα :p[/SPOILER]

Kατι τετοια διαβαζω κι ακουω ρε συ Haliseco και λεω απο την αλλη καλα εκανε κι εφυγε ο ανθρωπος που ηταν τιμιος και ηθικος και σωστος γιατι ο Μπεος δεν υποφερεται με τιποτα τελικα!!!

[SPOILER]ο σακης πήγαινε στο μαγαζί που δούλευε ο αδερφός μου για να βλέπει τα ματς στη β’ πέρυσι…(conn-x)
και το έλεγε ότι θα ήθελε κάποτε να έρθει…
τώρα το πότε…[/SPOILER]

Απο το να κατσει για τρια παιχνιδια στην Α.Ε.Κ η στον Π.Α.Ο.Κ ,παρτε τον εσεις!
Εσεις τουλαχιστον εχετε προεδρο μαλακα,οχι μουνοπανο,εχει διαφορα!

βρε δεν ειναι μαλάκας…
απλά μερικά πράγματα τα βλέπει λάθος…και όπως είναι φυσικό συνεχίζει σε μερικές αρχές που βοήθησαν και αυτές να φτάσουμε εδώ…και για αυτό προσπαθεί(?) να πουλήσει

Aυτο το ειδατε?

http://www.sportdog.gr/article/14078/o-laos-apaitei-sake-tsiole-sto-palati

http://www.sportdog.gr/article/14127/dose-ten-psepho-sou-ston-tsiole

Παιδια ειλικρινα αν ειναι να παει καπου,παρτε τον εσεις!
ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!

αν καποιος προπονητης θα πονουσε τη φανελα της λαρισας αυτος ειναι…

Εννοειται…
Α ρε Τσιωλη…:cry::cry::cry:

ε , ενταξει…δεν λεει κάτι…για αρχή πρέπει να χάσουμε το ματς με τον αρη, μετά να να δει αν θα πουλήσει, και αργόοοοτερα θα στελεχωθεί η ομάδα με νεα πρόσωπα(βλέπω να χάνεται και η επόμενη χρονιά)…πολύ δύσκολο το βλέπω να περιμένει ο σακης τοσο καιρό για να τον πάρουν στη β’ εθνικη

[B]Σημεία ζωής από Τσιμπάμπα![/B]

[B]Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα έδωσε σημεία ζωής, καθώς ήρθε τηλεφωνικά σε επαφή με ανθρώπους της Λάρισας και η δικαιολογία του ήταν ότι ήθελε να μείνει μόνος του να σκεφτεί![/B]

Από την Τετάρτη αγνοείται ο Ζοέλ Τσιμπάμπα και στη Λάρισα είχαν αρχίσει να ανησυχούν, καθώς ούτε ο μάνατζέρ του μπορούσε να τον εντοπίσει. Τελικά έδωσε σημεία ζωής! Συγκεκριμένα, ο Κογκολέζος επιθετικός ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους της Λάρισας αργά χθες το βράδυ.

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δυο πλευρές, ο Τσιμπάμπα θέλησε να εξηγήσει την εξαφάνισή του από? προσώπου γης και [B]η δικαιολογία του ήταν ότι ήθελε να μείνει μόνος του για να σκεφτεί! [/B]:lol:/#-o/:?Ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να? συγκινεί τους «βυσσινί», που σημαίνει ότι τον περιμένει βαριά τιμωρία όταν επιστρέψει στη θεσσαλική πόλη. Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας.

μόνο στην αελ γίνονται αυτά.!!

*ο μαλάκας μας πούλησε στο πιο κρίσιμο(?) σημείο

Έχετε παίκτη που διαλογίζεται και αναζητά την υπαρξιακή του Αλήθεια και τον βρίζετε… [-X