Dennis Serban… ω ρε μάνα μου.!!
δεν συμφωνώ για συγκεκριμένους λόγους…δεν "[B]βλέπει μέσα στο ματς[/B]"
αν ήταν άλλος η λαρισα θα είχε πολλές ελπίδες να σωθεί…
και δεν ειναι λόγια του αέρα…
στα ματς με [B]βολο, αστερα, ξανθη, και εργοτελη[/B] έκανε συγκεκριμένα λάθη που δεν κάνει ούτε αρχάριος…
δεν γίνεται να τα βλέπει ο κάθε άσχετος στην κερκίδα, να χάνεις από αυτα τα λάθη καθαρά, και εσύ να μην παίρνεις μυρουδιά…
με τον [B]ολυμπιακο βολου[/B] όλο το γήπεδο φώναζε για την [B]κομπίνα[/B] με τον μπρεσκα…ο βολος την εκανε 9 φορές και αυτός δεν πήρε μυρουδιά…την ενάτη φορά ο βολος έβαλε το γκολ.!!! σημείωση, οσο συνεχιζόταν αυτό ο προπονητής διάλεξε να αφαιρεί παίχτες απο πάνω του.!! στην φάση του γκολ ενω εχει την μπάλα η λαρισαϊκό πισω και με τον μπρεσκα να είναι έτοιμος για την κομπίνα δεν υπήρχε κάνεις αμυντικός…
με [B]αστερα και ξανθη [/B]αν και πήρε απο ενα βαθμό ήταν αστείες οι εντεκαδες που κατέβαζε…και δεν εννοώ για τους τραυματίες και τους τιμωρημένους φυσικά…
με τον [B]εργοτελη [/B]ο αμπουμπακαρι δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα μετα το 10 , και απο εκείνο το σημείο και μετά ο παίχτης έκλαιγε μέσα στο γήπεδο.!!! ολο το γήπεδο φώναζε για αλλαγή…ο προπονητής έλεγε να βγάλουμε το ημίχρονο.!!! ο άνθρωπος έκανε 2 κοψίματα, 3 πάσες και ενα σουτ και ΕΚΛΕΓΕ.!!! δηλαδή να του διαλύσουμε το πόδι , να σωθεί η λαρισα!!!
στον ιδιο αγωνα ο καλύτερος παίχτης με διάφορα απο τον δεύτερο ηταν ο ρετζας σαν[B] αριστερό εξτρεμ…τον αλλάζει στο ημίχρονο και τον παει δεξι μπακ,.[/B]:!:
όπως και παλι στο ιδιο ματς εχει βάλει το [B]δεξι μπακ σεντερ μπακ, και το σεντερ μπακ το εχει κάνει δεξι μπακ[/B]…μιλαμε για τρελο χάσιμο…
(σε αυτο το ματς υπαρχουν δυο αποβολές παίχτη του εργοτελη που δεν δοθήκαν και με την μια απο αυτη να κάνει μεγάλη αίσθηση…με παίχτη του εργοτελη να προσπαθει να αποβληθει για πανω απο 20 δευτερολεπτα με το να σπωχνει τον διαιτητή, να τον βρίζει στα μούτρα, να τον προκαλεί και γενικά να κάνει οτι μπορεί για να δει την κόκκινη κάρτα…ακόμη και ο πάγκος του εργοτελη μπήκε μέσα να τον σταματήσει…αποβολή δεν ήρθε…άσχετα που λαρισα εχει τόσες αποβολές επειδή κάποιος έβρισε , ή χειροκρότησε ειρωνικά και αποβλήθηκε με 2 κίτρινες σε 8 δεύτερα.!! θα πω στον κολλητό μου να ανεβάσει το σημείο με τον παίχτη του εργοτελη)
ακομη μια πατάτα που εχει κάνει είναι η [B]μη χρησιμοποίηση του KOZAK[/B] που ειναι ποιοτικός παίχτης…όταν ξέμεινε απο πολλές τιμωρίες και πολλοίς τραυματισμούς τον έβαλε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό…αυτος ο παίχτης αποκτήθηκε για να βοηθήσει και οχι να είναι στον πάγκο ή στην εξέδρα…
και γενικά μιλαμε για τύφλωση…και δεν το λεω επειδή δεν κατάφερε να μας σώσει…αλλά επειδή δεν μπορεί να κάνει τα βασικά και τα άπλα…
πάρε εδώ και τον φίλο σου…
[B]«Η Λάρισα πάντα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου»[/B]
Στον Αρη ο Σάκης Τσιώλης αισθάνεται πως η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων δικαιώνεται και πως τα όνειρα δεν είναι άπιαστα για όποιον δουλεύει αρκετά. Πλήρης, όμως, ως προπονητής θα αισθανθεί μόνο όταν καταφέρει, ως προπονητής, να ανταποδώσει στη Λάρισα όσα εκείνη του πρόσφερε όταν ήταν ποδοσφαιριστής.
Η αγάπη που νιώθει γι’ αυτήν την ομάδα μέσα του έχει τοποθετηθεί τόσο ψηλά που ο ίδιος της δίνει ιερό χαρακτήρα. «Αν δεν υπήρχε η Λάρισα για μένα ίσως σήμερα να μην υπήρχα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Εκεί κατάλαβα τι μπορώ να κάνω στο ποδόσφαιρο και εμπνεύστηκα».
[B]Η Λάρισα ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο «τρενάρατε» τις επαφές με τον Αρη;[/B]
«Η Λάρισα πάντα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου. Από εκεί και πέρα, ήταν η στιγμή τέτοια που δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να καθίσουμε να συζητήσουμε επίσημα αυτό το ενδεχόμενο».
[B]Δεχτήκατε πρόταση, όμως, από τη Λάρισα;[/B]
«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… [B]Ολος αυτός ο ξεσηκωμός του κόσμου εμένα μου αρκούσε και ήξερα πως εκεί θα οδηγούσε[/B]. Τα πράγματα για μένα και την ομάδα της Λάρισας είναι απλά. Ηθελα και θέλω να ανταποδώσω όσα μου πρόσφερε όταν ήμουν παίκτης. [B]Μακάρι να μου δώσει ο Θεός την ευκαιρία κάποια στιγμή να δουλέψω σ’ αυτή την ομάδα».
Κι αν αυτό δεν συμβεί ποτέ, τι θα κάνετε;[/B]
[B][U]«Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό.[/U][/B] Δεν ξέρω πώς θα νιώσω. Αν όμως έρθουν έτσι τα πράγματα, θα έχω βγει στη σύνταξη, [B]οπότε θα πάρω ένα εισιτήριο διαρκείας να πηγαίνω να τη βλέπω από κοντά».
Σας πληγώνει η σημερινή της θέση;[/B]
«Πάρα πολύ. Ειδικά μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια να βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση. Με τόσο κόσμο, με τέτοιο γήπεδο?».
[B]
Μα πώς περιμένατε μια τέτοια πρόταση όταν η διοίκηση της ΑΕΛ σας ξεχώρισε από όλους τους βετεράνους στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Αλκαζάρ;[/B]
«Αυτό ήταν τραγικό. Αλλά θέλω να πιστεύω πως φοβήθηκαν επειδή ήμουν προπονητής στον Βόλο. Εγώ φρόντισα να αποχαιρετήσω αυτό το ιστορικό γήπεδο, αφού πήγα και έτρεξα εκεί μία μέρα μετά την εκδήλωση».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=120854815