ΑΕΛ

η loserια στο μεγαλειο της…

Στην αγωνιστική περίοδο 2010/2011 συνέβησαν τόσα στην ομάδα μας, που ούτε ένας φανατικός πολέμιός της δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει. Νομοτελειακά, η τύχη κάποτε θα γύριζε στο μέρος μας. Αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά τους εκατοντάδες ύποπτους διαλόγους που έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες ημέρες, θα διαπιστώσει (μεταξύ πολλών άλλων, πιο σημαντικών) το εξής: η ΑΕΛ είναι η πιο τυχερή ομάδα απ? όλες όσες αναφέρονται!

Ναι, είμαστε τυχεροί γιατί όλοι εκείνοι που προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομα της ΑΕΛ σε σκάνδαλα, δεν τα κατάφεραν και θλίβονται γι? αυτό. Με βάση τους διαλόγους, η ΑΕΛ προσπάθησε να «παρανομήσει» σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Κατά διαβολική σύμπτωση τα αποτελέσματα και στους τρεις ήταν αρνητικά για την ομάδα μας, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους «εμπνευστές»!

Η πρώτη στο ματς με την Κέρκυρα, όπου ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ των αντιπάλων μας, οι οποίοι όμως κράτησαν τη νίκη (1-0), καθώς ακυρώθηκε ως οσφάιντ γκολ του Ταυλαρίδη στην εκπνοή. Στη δεύτερη περίπτωση ο Άρης «είχε αποφασίσει να δώσει» τον αγώνα στην ΑΕΛ, όμως το μόνο που καταφέραμε ήταν να ισοφαρίσουμε στο 92?! Τρίτη διαβολική σύμπτωση, ο συσχετισμός της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη, δηλαδή την ομάδα που «πάγωσε» το AEL FC Arena όταν ισοφάρισε (3-3) στο 93?. Όλα αυτά τα αποτελέσματα καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τελική βαθμολογική μας θέση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη! Διότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που θα ένιωθαν απέραντη ικανοποίηση αν κατάφερναν, με κάποιο μαγικό τρόπο, να μετατρέψουν την ΑΕΛ σε κομμάτι του διεφθαρμένου σκηνικού τους.

Υ.Γ. Πόσο άτυχοι είμαστε, συνάμα, που οι παρακολουθήσεις ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011. Τότε που η ΑΕΛ βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 11 βαθμούς και ελάχιστες ελπίδες. Τότε που ήδη είχαν διαπραχθεί πρωτοφανή αίσχη σε βάρος της?

εφημερίδα εξέδρα…

κωστης πηλαδακης

Και κερατάς και δαρμένος πάει πολύ! Πώς
να μη βγείτε από τα ρούχα σας; Προσπαθούν
να σας εμπλέξουν σε ύποπτα ματς, στα οποία
ηττηθήκατε με? συνοπτικές διαδικασίες. Τα
επιχειρήματά σας όσον αφορά τα συγκεκρι-
μένα ματς είναι αναμφισβήτητα. Βέβαια, τα?
στημένα θέλουν? δύο. Οπως και η? αγάπη.

:lol::lol::lol:

“Greetings to all AEL fans in Facebook
I’m coming to Larissa to work hard. I only want to have players at AEL who are prepared to work hard and regain the identity of the club.
[B]Chris Coleman[/B]”

oti peis file

η προετοιμασία πήγε μια εβδομάδα νωρίτερα…ασχολίαστο

έφυγε ο τσοντοφάλσκι.

ε αυτο ηταν γνωστό εδώ και μήνες…τον θελει η μισή ελλαδα…μεγάλος τερματζης …κρίμα.πάντως η θέση του τερματοφύλακα στην αελαρα είναι κάτι το συγκλονιστικό…θα μπορούσαμε να γράψουμε τόμους…

επισης ο μπλαζεκ ηγε στην προηγούμενη του ομάδα, κάνει προετοιμασία, έπαιξε και ενα ματς και λέει οτι δεν είναι παίχτης της αελ.!!! :lol: (ΑΕΛ…ομάδα με οργάνωση λεμε:p)

[B]Στη Σλάβια Πράγας ο Τσοντοφάλσκι[/B]

Στη Σλάβια Πράγας θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Καμίλ Τσοντοφάλσκι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τσεχία οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και ο τερματοφύλακας-ο οποίος απασχόλησε και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ- θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Πράγας.

Οι πληροφορίες των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων προέρχονται από το μάνατζερ του παίκτη.

μα το θεο, μια μέρα θα γράψω βιβλίο

ντικουδης και μορας αγόρασαν διαρκείας ατην αελαρα.!! πως να γεμίσει μετά το γήπεδο…οι μισοί που έχουν διαρκείας είναι εκτός ελλαδος ή έχουν υποχρεώσεις:p

μην μασας ρε! τωρα με τον Πηδουλα γυμναστη δεν εχει να φοβαται τιποτα η ομαδα!! :p:p

ε ναι…θα τους πηδήξουμε κανονικά.! :stuck_out_tongue:

η πρώτη είναι την δευτέρα στις 8 , στο ael fc arena

[SIZE=“4”][B][U][COLOR=“SeaGreen”]«Έκλεισε» Μπόα Μόρτε η Λάρισα [/COLOR][/U][/B][/SIZE]

[B]Πηλαδάκης: «Αισθάνομαι κορόιδο!»[/B]

[B]Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πηλαδάκης στον «Sentra 103,3»:[/B]

[B]Για τον προγραμματισμό της Λάρισας:[/B] «Η Λάρισα είναι σε δύσκολη θέση, καθώς ο προγραμματισμός της γίνεται με μια διαδικασία κάπου στη μέση, μεταξύ Superleague Football League?».
[B]
Για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και την δικαίωση του ΟΦΗ:[/B] «Μ’ αυτά που ακούω και βλέπω εξοργίζομαι. Όποιος βγάζει μηχανές στο δρόμο και φωνάζει δικαιώνεται, με λένε ρίζο και τα γυρίζω, δικαιώνεται!

Πριν από ένα μήνα αντίστοιχη επιστολή της UEFA έφτασε στην ΕΠΟ και δεν λήφθηκε υπόψιν. Εισηγήθηκε η UEFA να μένουν οι ομάδες από την κατηγορία σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας από την Superleague. Πως ξαφνικά αυτό το στοιχείο έγινε πανάκεια ένα μήνα μετά; Κάποιους βολεύει».

[B]Για το γεγονός ότι η Λάρισα δεν βγήκε στους δρόμους για να βρει το δίκιο της:[/B] «Εμένα η παιδεία μου με έχει μάθει να μην εκβιάζω καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνεται όταν μια ομάδα τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις με το γήπεδο, βγαίνουμε από τα ρούχα μας! Δεν έχει γίνει άλλη τέτοια επένδυση. Κατά το δοκούν αποφασίζουν».

[B]Για το θέμα της αδειοδότησης:[/B] «Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας κ. Γιρτζίκης, όταν τέθηκε το αίτημα να ισχύει το σύστημα αδειοδότησης ήταν στα γραφεία της Superleague. Τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε αυτό μια βδομάδα μετά; Εφόσον υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις γιατί τα αλλάζουν;

Γιατί επιστράφηκε το Καραϊσκάκη, το Mall κι εμάς δεν μας επεστράφη τίποτα για το γήπεδο; Ο κ. Γιρτζίκης πήρε αυτή τη θέση μπροστά σε 16 ανθρώπους. Η Football League πήρε την ίδια απόφαση.

Πως γίνεται ένας πρόεδρος να διατηρήσει συνέπεια; Εγώ υποβιβάστηκα, πλήρωσα παίκτες, είχαμε τεράστια ζημία, όμως κανονίσαμε με τους παίκτες να πληρωθούν και αποπληρώνουμε τα χρέη μας, τα δάνειά μας».

Πως γίνεται ομάδα της Superleague να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει άλλη ομάδα που δεν έχει πάρει άδεια; Δεν έχω πρόβλημα με Ηρακλή, ΟΦΗ είναι συμπαθείς ομάδες. Αλλά δεν ισχύει η νομιμότητα».

[B]Για το αν θα αναζητήσει δικαίωση μέσω της δικαστικής οδού:[/B] «Έχω βάλει τους νομικούς εκπροσώπους να το ψάξουν για να προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν έχω έννομο συμφέρον. Θα κινηθούμε κατά της ΕΠΟ».

[B]Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:[/B] «Εχουμε κάνει τεράστιες επενδύσεις. Που βαδίζουμε; Πάμε στο σωστό δρόμο; Ο παίκτης που παίζει στοίχημα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος;».

[B]Για την επικύρωση της βαθμολογίας:[/B] «Έχω στείλει επιστολή στον Μαρινάκη για την επικύρωση της βαθμολογίας. Θέλουμε να την μπλοκάρουμε. Αν υπάρχει θέμα κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί. Μέχρι τώρα τον ΚΑΠ τον σεβόμασταν όλοι μέχρι που ομάδα πήγε στα πολιτικά δικαστήρια».

[B]Για το τι περιμένει από την αθλητική δικαιοσύνη:[/B] «Επειδή διανύουμε μια εποχή, ή θα γίνει κάθαρση ή κουκούλωμα. Βλέπουμε σε άλλες χώρες ότι το μαχαίρι μπαίνει στο κόκαλο.

Αν η πολιτεία έχει διάθεση να το πάει μέχρι το τέλος μπορεί να βρει λύση. Μακάρι τα φυσικά πρόσωπα να μην τιμωρηθούν. Δεν θέλω να μπουν φυλακή ακόμα κι άνθρωποι που είχα προσωπική κόντρα. Δεν θα χαρώ. Έχουν οικογένειες, παιδιά? Με ενδιαφέρει να τηρηθούν οι νόμοι δεν θέλω να μπει κανείς φυλακή. Δεν θα επωφεληθεί η ομάδα μου αν μπει κάποιος φυλακή. Με ενδιαφέρει να δικαιωθεί η ομάδα μου, που τηρούσε ευλαβικά το νόμο τόσα χρόνια.

Στην τελευταία αγωνιστική υπήρχε μικρή μερίδα των φιλάθλων μας, που με έβριζε. Αν πιστεύουν ότι ο Πηλαδάκης είναι αδύναμος το ότι δεν βρίζω δεν στήνω δεν φωνάζω δείχνει αδυναμία, δεν με ενδιαφέρει».

[B]Για τις συνομιλίες κι αν εξεπλάγην:[/B] «Όχι, δεν μου προκάλεσαν καμία εντύπωση. Αλλά κανένας της δικής μου φιλοσοφίας δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να καταγράφει συνομιλίες.

Αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες δεν μου δίνουν αισιοδοξία ότι θα αλλάξει η κατάσταση? Ελεγαν πριν ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις. Τώρα; Εάν μιλάμε για την ουσία του θέματος, δεν είναι καφενειακές οι συνομιλίες που καταγράφηκαν. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες συνομιλίες που δημοσιοποιήθηκαν λανθασμένα, καθώς ήταν καφενειακές, φιλικές και δεν είχαν σχέση και καλώς η εισαγγελία αποφάσισε να μην δημοσιοποιούνται».
[B]
Για τους παίκτες του στοιχήματος:[/B] «Οι παίκτες που έχουν χάσει λεφτά στο στοίχημα δεν αγανακτούν; Να κάνουν νέο κίνημα αγανακτισμένων. Που είναι η κάθαρση; Μπουρδούκλωμα γίνεται? Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι μιλάμε. Εχετε την εντύπωση ότι αν τηρηθεί ο νόμος θα στεναχωρηθώ; Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά δεν το βλέπω.

[B]Για τις παρεμβάσεις πολιτικών: [/B]«Ακούγονται πάρα πολλά, ότι μπαίνουν και οι πολιτικοί στη μέση. Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν υπάρχει αυτοδιοίκητο ή δεν υπάρχει.

Έχω εξοργιστεί με εμένα. Ένας επιχειρηματίας του δικού μου βεληνεκούς επενδύει και βλέπει ότι δεν επιβιώνει και οι υπόλοιποι επιβιώνουν, τι να πω;»

[B]Για τον Νικολαΐδη και τις αποκαλύψεις του:[/B] «Ο Ντέμης, που εκτιμώ πολύ κι όπως όλους παράγοντες που ξεκινήσαμε το εγχείρημα της λίγκας και θέλαμε να φτιάξουμε ποδόσφαιρο, αποφάσισε να τα πει τώρα.

Ο Ντέμης προφανώς τότε που τα έμαθε, είπε ότι δεν έχω αποδείξεις χειροπιαστές, θα με τρέχουν? Γιατί το λέει τώρα δεν το γνωρίζω».
[B]
Κλείνοντας τόνισε:[/B] «Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, δεν είναι οι πρόεδροι που θα λύσουν το πρόβλημα. Μπάλα παίζει μόνο η αθλητική δικαιοσύνη».

[SIZE=“6”][COLOR=“DarkRed”][B]Monsters : «ΦAK YOU ALL»[/B][/COLOR][/SIZE]

«Ύποπτη ησυχία κατάφεραν να επαναφέρουν τελικά η ΕΠΟ και η Super Λίγδα, ροκανίζοντας τον χρόνο προς μια εκτόνωση του σκανδάλου που όλοι ήξεραν όμως ήθελαν να τους το «ζωγραφίσουν» με αποδείξεις. Ο μάρτυρας υπεράσπισης του ηθικού και εργατικού χοντρούλη με την πολυμελή οικογένεια έκανε λόγο ακόμα και για διαλόγους καφενείου ενώ το «φρένο» στα χέρια του κοντεύει να σπάσει από την πίεση. Η κυβέρνηση μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου τα έβαλε για άλλη μια φορά με τους συνδέσμους οργανωμένων κάνοντας μας να πιστεύουμε πως μας θεωρούν τουλάχιστον ουραγκοτάγκους?.

Ίσως να καταλήξουμε να ψάχνουμε πρώτα την παράγκα νούμερο ένα με τέτοιο ζήλο και δίψα για κάθαρση? Η Λίγδα επιμένει σκανδαλωδώς για την επικύρωση της Βαθμολογίας, ο Πιλά(φ)ιος δεν υπάρχει καθώς η ΕΠΟ σφυρίζει κλέφτικα, ενώ η κυβέρνηση απειλεί με συνθήματα, δεν περνά όμως σε πράξεις. Εμείς τον κουβαλήσαμε αρκετά το σταυρό μας φέτος φτάνοντας μέχρι ηλιθιότητας. Επειδή όμως σε αυτή την ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) μπανανία φωνάζει ο κλέφτης και τιμωρείται ο νοικοκύρης, τους προειδοποιούμε να μην παίζουν με τον κόσμο της ΑΕΛ. Περιμέναμε έστω μια υποτυπώδη κινητοποίηση και από τους τοπικούς κομματικούς εκπροσώπους στη βουλή ή τους υπόλοιπους φορείς, αλλά αυτοί μάλλον περιμένουν τις συγκεντρώσεις πρώτα για να ποζάρουν? Αρχίζουμε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην πρώτη της ΑΕΛ και στέλνουμε το πρώτο ηχηρό μήνυμα. Το τελεσίγραφο είναι πάγωμα όλων των υπόλοιπων εξελίξεων μέχρι να τιμωρηθούν οι ένοχοι που όλοι ήξεραν. Από λόγια χορτάσαμε, περιμένουμε επιτέλους να σας δούμε στην πράξη.

Υ.Γ 1: Η σύγκριση με την Τουρκία σας ενοχλεί;
Υ.Γ 2: Χοντρούλη, με λίγες μέρες στο Ναύπλιο άλλαξες ριζικά συγγραφικό ύφος στις ανακοινώσεις σου;
Υ.Γ 3: Πρόεδρε, αυτός είναι ο φίλος σου, ο «Πινόκιο»?
Υ.Γ 4: Ναι κύριε Γερουλάνε, οι οργανωμένοι φταίνε τελικά και για το έλλειμμα?»

Κάτι λένε για κλεισίματα δρόμων(εθνικης), εφοριών, και οτι άλλο… No comment

[B]γιατρέ μου τα βλέπω όλα βυσσινί [/B] :!:

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“4”][B][U]http://youtu.be/Ro4UOkCSfyc[/U][/B][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“5”][B]ΑΕΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΕΕΕ ΕΕΕ
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΟΟ ΟΟΟ
ΖΗΣΑΜΕ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
ΕΕΕ ΕΕΕ
ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ![/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=“4”][B](Μ’όλη μας τη ψυχή μ’ολη μας τη φωνή)[/B][/SIZE][/B]

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στις τάξεις της ΑΕΛ η προσφυγή που κατέθεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να εισπράξει το υπόλοιπο 50% του πριμ που του όφειλαν οι «βυσσινί» από το 2009, όταν η ομάδα είχε συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

Οι «βυσσινί» δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν το ποσό των 15.000 ευρώ που οφείλουν στο Έλληνα τεχνικό, ωστόσο στην επίσημη θέση της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα, διακρίνεται η ειρωνική της διάθεση:

«Ο Μαρίνος Oυζουνίδης, ο προπονητής ο οποίος στηρίχτηκε όσο κανείς άλλος στη θητεία του στην ΑΕΛ, κατέκτησε το 2009 πριμ 30.000 ευρώ, για τη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. [B][U]Μάλλον, μας είχαν συναρπάσει τόσο πολύ η εμφανίσεις εναντίον της Ρέκιαβικ που παραλείψαμε να του καταβάλουμε το 50% του ποσού αυτού?[/U][/B] Τον ευχαριστούμε που μας το θύμισε 2 χρόνια μετά και το ποσό αυτό θα πιστωθεί στο λογαριασμό του μέσα στις επόμενες ημέρες?»

:lol: :lol: :lol:

γαμανε αυτα τα ξεκατινιασματα!! :lol::lol:

καλά η αελ, πρώτη φορά…για αυτό απορούσαμε αν μαζί με προπονητή, τεχνικό διευθυντή,βοηθό προπονητή, υπεύθυνο ακαδημιών,και παίχτες, αλλάξαμε και αυτόν που βγάζει τις ανακοινώσεις :lol:

6 χιλιάρικα πάνω κάτω…

ακομα δεν ηρθαν αρχισαν τις μπυρες! :p:p

συχνό φαινόμενο στην αελ :smiley:

Πηγαίνοντας το πρωί της Τρίτης στα Δένδρα για την πρώτη τους φετινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ, οι “βυσσινί” κατάλαβαν ότι σ’ αυτή την ομάδα ένας κάνει κάνει κουμάντο.
Πως; Καλωσορίζοντάς τους με μια σταθερή πινακίδα που αναρτήθηκε στην είσοδο των αποδυτηρίων και η οποία γράφει “LEAVE YOUR EGOS OUTSIDE”.

Επος! Σχολειο δεν πηγε αυτος που γραφει τις ανακοινωσεις εκει στη Λαρισα;

ΕΝΤΙΤ: Αναφερομουν σ’αυτο με τον Ουζουνιδη, δεν ειδα οτι εχει αλλη μια σελιδα!