σε λίγο θα ξεχάσουμε και πως είναι…
την “ακουσε” ο μορτε
[B]Μπόα Μόρτε:[/B]
«Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε πότε, πού και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα, έχουμε ομάδα για να σταθούμε, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Εγώ ήρθα από την Αγγλία για να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά? [B]Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στην καριέρα μου αυτό[/B]. Δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί πουθενά μια ομάδα στα μέσα Οκτωβρίου να μην ξέρει πού θα παίζει.
[B]Είμαι ικανοποιημένος απ? όλα στη Λάρισα. Από την πόλη, το πάθος του κόσμου, την οργάνωση της ομάδας[/B]. [B]Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξουμε και [U][SIZE=“4”]μπάλα[/SIZE][/U][/B]. Μια χαρά δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά κοντεύουμε [B]τρεις μήνες[/B] προετοιμασίας. Μπάλα θα παίξουμε ποτέ; Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο. Εδώ πάει Οκτώβρης κι ακόμα δεν ξέρουμε. Ήξερα καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την Εθνική και τον συμπατριώτη μου, τον Φερνάντο Σάντος, αλλά τα πράγματα αποδεικνύονται διαφορετικά στο πρωτάθλημα.
Ήρθα στην Ελλάδα και υπέγραψα για δύο χρόνια, έχοντας ως στόχο να κάνω επιτυχίες. [B]Αν παίξουμε στη δεύτερη κατηγορία τελικά, θα κάνω το παν για την ομάδα[/B] -αν και απ? αυτά που ξέρω, πρέπει να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι κάτι που αξίζει η Λάρισα.
Επιβεβαίωσα τα καλά πράγματα που ήξερα για τον σύλλογο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κι εκείνη να κάνει κάτι? Ρωτάω κάθε μέρα, αλλά κι εκείνοι δεν ξέρουν τι να μου απαντήσουν. Υπάρχει πάθος, υπάρχει οργάνωση, η Λάρισα μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά? πρέπει να παίξουμε και μπάλα»!
…και αν αυτού του ανθρώπου, του έρθει αύριο και πει, ασταδιάλα κι εσείς και το ποδόσφαιρό σας και η πόλη σας και τα κέρατά σας τα τράγια, εγώ βαρέθηκα να κάθομαι σαν το μακάκα να τα ξύνω, δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα και για κανέναν και πάρει τομπούλο μια αφέγγαρη νύκτα, τι μπορείς να του πεις;;;;
ηρθε ενας παίχτης που πέρυσι ειχε παίξει στα μισά παιγνιδια της premier league και δεν τον πείραξε που θα παίξει μάλλον β εθνικη(μάλιστα εχει όρο στο συμβόλαιο οτι σε αυτη την περίπτωση θα αμείβεται λιγότερα.!). δεν τον πείραξε που σε τετοια ποδοσφαιρική ηλικία ο coleman τον έκανε καθαρό αμυντικό χαφ(!!), και απλά τον άνθρωπο τον πείραξε που δεν αγωνίζεται…τι μπορείς να του πεις??
βασικά δεν τον εχω πετύχει ακόμη…πολύ πιθανό μια που ειναι απο τους αγαπημένους μου παίχτες απο την εποχή στην φουλαμ να του έλεγα να κάνει οτι του φανεί καλύτερο για τον εαυτό του…
*ασε που τον έχουν σαπίσει στο ξύλο στα φιλικά…και είναι και ευερέθιστος με κάτι τέτοια…
εμ δεν πας παραγκα στον αγιοκαμπο :har: (μονο νερακι ο τυπος ε)
χεχεχε…τον έχουν δει σε πολλά μέρη αλλά δεν έχει ακουστεί να έχει κάνει κάτι περίεργο…ασε που έχουνε και 3μερα ρεπό…αλλιώς δεν γινεται…
και στα φιλικά που τον εχω δει είναι ταύρος…(εκτός του τραυματισμού)
[B]Αιφνιδιαστική λύση με Καβακά! [/B]
Εκ μέρους της Ραδιοφωνίας Κισσάβου 97.8, επικοινώνησε άμεσα με τον Καβακά ο συνάδελφος Απόστολος Τριανταφύλλου. Όπως μετέφερε λοιπόν μέσω της εκπομπής “Στα δίχτυα της μπάλας”, ο νεαρός τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει ζωντανά στον αέρα. Ωστόσο διευκρίνισε ότι [B]α) συζήτησε με τον Πλατανιά αλλά δεν συμφώνησε, β) ο Πηλαδάκης έκανε τα πάντα να τον κρατήσει, γ) η ΑΕΛ δεν του οφείλει δραχμή, δ) δεν υπήρχε ζήτημα συνεργασίας μέσα στην ομάδα, ε) η δουλειά στην ΑΕΛ υπήρξε εμπειρία ζωής και τέλος, αφού ευχαρίστησε Κόουλμαν, Πήδουλα και ποδοσφαιριστές, τόνισε πως προσωπικοί λόγοι τον ωθούν σ’ αυτή την απόφαση.[/B]
τεράστια μαλακία…
για να δούμε ποια γήπεδα θα επισκεφτούμε φέτος…
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Χωρητικότητα: 700 θέσεις:!:
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Χωρητικότητα: 900 θέσεις:!:
ΦΩΚΙΚΟΣ
Χωρητικότητα: 1.000 θέσεις:!:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Χωρητικότητα: 1.300 θέσεις:!:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
Χωρητικότητα: 1.500 θέσεις:!:
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
Χωρητικότητα: 2.350 θέσεις
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Χωρητικότητα: 3.142 θέσεις
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
Χωρητικότητα: 3.700 θέσεις
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Χωρητικότητα: 4.250 θέσεις
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Χωρητικότητα: 4.859 θέσεις
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Χωρητικότητα: 4.956 θέσεις
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Χωρητικότητα: 5.601 θέσεις
ΒΕΡΟΙΑ
Χωρητικότητα: 5.900 θέσεις
ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Χωρητικότητα: 8.000 θέσεις
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Χωρητικότητα: 9.500 θέσεις
σε μερικά αν μας δώσουν το 5% θα πάμε μια παρέα…:lol:
αν και θα γίνει το κλασικό…ολο μόνοι μας με αυξημένο εισιτήριο…ελλαδα είσαι…
*αχ ρε μορτε…που ήρθες…
**βέβαια τα μισά ειναι σε νησιά.
και το οτι έχουν χορτάρι στο γήπεδο ευτύχημα είναι.
οπότε οι οπαδοί της ΑΕΛ θα λέτε φέτος “εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ…”
το δικο σας ποσο χωραει ;
Γυρω στα 12.000 προβατα!
απο πρόβατα οσο λεει ο απο πάνω…
απο ανθρώπους χωράει 16.100…
*ο άλλος να μας μειώσει …εδω το αλκαζαρ χωρούσε 13.050. και πριν το καθίσματα και το κενο μπροστά, χωρούσε την μισή πόλη
Eλα μωρε,ενα αστειακι εκανα,επειδη ξερω οτι σηκωνεις πλακα.
ναι μωρε…
μπάλα δεν βλέπω…απο πλάκες και δικαστήρια είμαστε φουλ
*16.118 θέσεις
[B]«Ο ΚΟΟΥΛΜΑΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»[/B]
«ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΙΜΑ»
«ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ 5-0»
βιτσιόζοι υπάρχουν…
Γαμηστερο το AEL FC arena.
κριμα !
ε καλά, δεν θα το γκρεμίσουμε κιόλας…
πάλι μπαλίτσα θα δούμε…
και αμα είμαστε λίγο σοβαροί, και δεν έχουμε απρόοπτα θα ξαναπαίξουμε γρήγορα α εθνική
αλλά δεν βλέπω να αρχίζουμε σύντομα :?
*μεγάλο κρίμα που έφυγε ετσι…
[B]Ένα τέλος μια νέα αρχή[/B]
Μετά από 21 χρόνια στα γήπεδα ήρθε ο χρόνος να βάλει τέλος σε αυτό που έζησα με πάθος όλο αυτό το διάστημα.
21 χρόνια τώρα είχα την τύχη και το προνόμιο να κάνω αυτό που με γέμιζε, αλλά και ταυτόχρονα έλυνα όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας ενός κοινού θνητού.Οι 700 περίπου αγώνες μου έμαθαν πολλά και θεωρώ πως βάση των δυνατοτήτων μου πέτυχα ότι καλύτερο ήταν δυνατόν. Εξάντλησα το όποιο ταλέντο είχα και φεύγω ικανοποιημένος ξέροντας ότι πέτυχα ότι καλύτερο μπορούσα.
Στη ζωή μου ποτέ δεν έβαζα στόχους και δεν προγραμμάτιζα. Έχει λίγη σημασία πλέον αν ήταν πολλά ή λίγα αυτά που έγιναν.
Σημασία έχει για εμένα προσωπικά ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή ο χαρακτήρας μου δεν αλλοιώθηκε. Όταν αυτό γίνεται σε ένα χώρο με πολλά συμφέροντα και ανταγωνισμό αυτό το κάνει ακόμα πιο σημαντικό.
Οφείλω κατ? αρχάς να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έζησα μέσα στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες άσχημες στιγμές που όλοι έχουμε μέσα στην καθημερινότητας μας.
Το φινάλε λοιπόν έφτασε κάτω από απρόσμενες συνθήκες. Θα μπορούσε να είχε έρθει και αργότερα, αλλά το μεν σώμα πρόθυμο ο δε νους ασθενής!
Έρχονται δύσκολοι καιροί για χώρο και οφείλουμε όλοι να δώσουμε πίσω στο ποδόσφαιρο κάτι από αυτά που τόσο απλόχερα έχουμε πάρει.
Το φινάλε ήρθε αλλά μια νέα αρχή γίνεται.
[B]Νίκος Νταμπίζας
632 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και 70 με την Εθνική Ελλάδος.
Σύνολο καριέρας: 702 αγώνες και 39 goals» [/B]
[COLOR=“White”]βλέπω να φτάνουμε β τοπικό απο το κυνηγητό…[/COLOR]
[B]Βλέπει την ΑΕΛ, με τα μάτια της ψυχής του?[/B]
Η θέληση και αγάπη του για την ΑΕΛ, είναι οι μοναδικοί παράγοντες που τον βοήθησαν έτσι ώστε να βρίσκεται για πάντα κοντά της? Μπορεί ένα ατύχημα να του στέρησε την όρασή, αλλα τίποτα δεν ήταν ικανό να του στέρησει την παρουσία του κοντά στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΛ. Η αγάπη του για την ομάδα μας πάει χρόνια πίσω και δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου?
Ο λόγος για τον Αντώνη Χαραμή, φίλαθλο της ΑΕΛΑΡΑΣ, που μίλησε στην εκπομπή του ΘΕΣΣΑΛΙΑ, «Πάσα στα σπορ».
Ο Αντώνης Χαραμής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Πηλαδάκη που προσφέρθηκε να τον βοηθήσει μόλις πληροφορήθηκε για το πρόβλημα του, ενώ τόνισε το γεγονός ότι θέλει να πάει στο γήπεδο κάποιες φορές, αλλά δεν βρίσκει συνοδό!
http://www.olavissini.gr/ποδόσφαιρο/βλέπει-την-αελ-με-τα-μάτια-της-ψυχής-το/