XAAXXAXAAAAXXAΑΑΑΑΑΑ… αυτό ήθελα να σου γράψω στο τέλος του προηγούμενου, αλλά δεν το έκανα…
Όχι ότι είπα κάτι ψέμα, πάντως…
XAAXXAXAAAAXXAΑΑΑΑΑΑ… αυτό ήθελα να σου γράψω στο τέλος του προηγούμενου, αλλά δεν το έκανα…
Όχι ότι είπα κάτι ψέμα, πάντως…
2000 στο ενα πέταλο(δεν πουλήθηκαν μόνο 40 εισιτήρια)
1200 στο άλλο
6500 στην μεγάλη κερκίδα(απούλητα περίπου 500)
και εισιτήρια στα επίσημα, κοντά στα 450…(ε με τέτοιες τιμές…)
αλλά νίκη γιοκ…
λογικό…μετά την αποβολή του παίχτη του βυζαντα, έβαλαν το λεωφορείο πίσω…3(τρεις.!!) φορές περάσαν το κέντρο με την μπάλα στα πόδια.!!
θεός διαιτητής που την ώρα που αποβάλει αντίπαλο τον βρίζει ολο το γήπεδο…είχε ξεχάσει να τον αποβάλει άλλες 2-3 φορές(δεν αντέδρασε κανείς απο τον βυζαντα)
τρομερός ο τερματης του βυζαντα, κοτταρας…ακόμη πιάνει…
τρελά πανηγύρια στο τέλος…ούτε μουντιαλ να σήκωναν
η αελ υπεροχή και στα 90, αλλά με το (ΠΟΛΥ)ξύλο στα πρώτα 30 λεπτά, και το λεωφορείο στα υπόλοιπα 60, κατάφερε μόνο ενα δοκάρι και 5-6 φάσεις…
έλειπε πολύ ο ρομεου, και τραυματίστηκε πολύ νωρίς ο καλός γκονζαλες(δώσε ξύλο)…
τραγικός ο πλιαγκας, και καμιά προσφορά όταν έπαιζε πίσω ο μορτε(φυσικό…δεν είχε αντικείμενο)
πολύ καλοι οι σαιτιωτης-νεμπεγλερας, και ο σιατραβανης όταν μπήκε…
τέρμα αδιάφοροι οι τσιμπαμπα-ζεκινια
δεν πειράζει…πάμε για άλλα…το καλό είναι οτι πήγαμε γήπεδο…
*θεος ο τύπος που ήρθε απο το σπίτι να με πάρει οταν έμαθε οτι δεν μπορώ να παω γιατι είμαι άρρωστος…respect τρελό…
**η παε για τα πανηγύρια… αφού ξέρει οτι στην προπώληση δεν πουλήθηκαν εισιτήρια, πρέπει να ξέρει οτι ολοι θα πάνε λιγο πριν την έναρξη…βάλε 2-3 υπαλλήλους παραπάνω.!!! 2000+ άτομα μπήκαν μετά την έναρξη(μερικοί ΠΟΛΥ μετά) και κάμποσοι έφυγαν.! έλεος.!!
*** φόρμες, τζιν, μπλούζες, φούτερ, μπουφάν, κασκόλ, σκούφο…με κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινο.!! δεν χωρούσα απο την είσοδο…γαμώ τις αρρώστιες μου…
****κουφάλα μπεο, δεν θα σε κερδίσουμε ποτέ.!!!
Στο νοσοκομείο συνοδεία του γιατρού της ομάδας μετέβει μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ζεκίνια. Ο Πορτογάλος επιθετικός ένιωσε δυσφορία έχοντας προβλήματα στην αναπνοή. Μη θέλοντας να ρισκάρουν οτιδήποτε, καθώς ο Πορτογάλος ένιωθε και ενοχλήσεις στην πλάτη μετέβει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Πόσο κόσμο είχατε;
Έδιτ. Άστο είδα, στραβομάρα μπρεεε…
εδώ έκανα και την εκκαθάριση.!!
(πολύ)λίγο πάνω από 10 χιλιάρικα…
μόλις πέφτει ο κόσμος στους 5-6, κερδίζουμε πάντα…
αλλά μεγάλο(αναλογικά) μέρος του κόσμου είναι τέρμα στουρνάρια…απο μπάλα 0…σαν να είδαν φως και μπήκαν ενα πράγμα…
Θέλω να πω κι εγώ κάτι για την αελ…
κρίμσον, ωραίο signature έχεις
Μας φλόμωσες στην κουβέντα…
ναι.!! :lol:
δεν με παραξενεψε το 0-0. πρωτη μου κουβεντα μολις ακουσα το ‘μαντεψε ποσο βγηκαμε απο το τηλ’ ηταν 0-0.
πρωτο ματς ειναι, λογικα αν εχει και λιγο γκινια να φερεις 0-0. ας μαθουν ομως απο δω και περα να ειναι πιο ανθεκτικοι και να μην ψαρωνουν απο λεωφορεια.
το κακο είναι οτι ψάρωναν σε ολα…και απο το ξύλο, και απο τον διαιτητή(ο μορτε έμπαινε στην περιοχή, και για να διαμαρτυρηθεί για τον αντίπαλο του που τον κλωτσούσε για 15 μετρα, σταμάτησε την φάση!!!), και απο το λεωφορείο…
παίχτης του βυζαντα παραπατάει και πέφτει…παίχτης του βυζαντα βγάζει την μπάλα πλάγιο, κοντα την περιοχή της αελ για να δουν τι εχει, παίχτης του βυζαντα σηκώνεται, παίχτης του βυζαντα εκτελεί το πλάγιο και παίχτης του βυζαντα προσπάθησε να σκοράρει…#-o
θεϊκός ο διαιτητής…ουτε για το πλάγιο δεν ήξερε τους κανονισμους…για το ξυλο δεν μιλάω καν…αποβλήθηκε παίχτης στο 39 και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς…έπρεπε να βγει από το 3…:? σε μια ομαδα που έδερνε συνέχεια και δεν είχε ποτε μπάλα στα πόδια, είχαμε παραπάνω φάουλ στο πρώτο ημίχρονο :lol:
κατα τα αλλα, ναι…αναμενόμενο…αλλά μερικοί αελαρες είναι για τα μπάζα…καλύτερα 6 χιλιάδες, πάρα 10 με πολλούς άσχετους απο μπάλα…[I]“καλά εδω είμαστε 0-0, γιατι τους βάζεις στα άκρα…βάλτους όλους στην περιοχή.!! μου φαίνεται ειναι για τα πανηγύρια και αυτός…”[/I]
το βιντεο που παιχτηκε πριν την εναρξη στις οθονες του αελ εφ σι αρενα
το αγγλικο μηνυμα στο τελος τι το ηθελαν??? :p:p
ήμουν εκεί στην δημιουργία του…
ο κολλητός μου τα κάνει…
χαχαχα! Mariaeferapsaria! :lol::lol:
[B]ta[/B]psaria
έχει πολλά στο youtube
[B]ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ EVER.!!!
[/B]
αρχίζω προπαγάνδα απο τώρα…θα βάζω λόγια σε όποιον παίχτη βρω…ειδικά σε μορτε και coleman…
Kάνεις ΚΑΙ την εκκαθάριση;;; Μήπως είσαι ο Πηλαδάκης;;;;:lol::lol::lol:
αμα ήμουν ο πηλαδακης θα έπαιρνα την ομάδα και θα την διέλυα με τόσο τρόμπες οπαδούς που έχουμε…
*καλα δεν είναι τόσο δύσκολο να υπολογίσεις στο νεο γήπεδο πόσοι είναι…
τα πέταλα είναι απο 2000, η μεγάλη κερκίδα είναι 7000 και το υπόλοιπο είναι στα επίσημα…
Τι σου φταίνε πάλι οι οπαδοί Crimson Idol;Για την ανακοίνωση των Monsters αναφέρεσαι;
οταν ακούς στο γήπεδο βρισιές(!!) σε παίχτες που φοράν την φανέλα της ομάδας σου,
όταν ακούγονται μουρμούρες για τον coleman(γελάω)
οταν στο επίσημο της αελ στο facebook Μπαινουν τόσοι και λενε για υποβιβασμούς, για παίχτες σαπακια, για αδιάφορους(!!),
οταν οπαδικα site μιλάνε για μια απο τα ιδια,
οταν σύνδεσμος σου βγάζει ανακοίνωση στοχοποιοντας αθλητή ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ,
οταν ακούω άσχετα πράγματα με αυτά που είδα στο γήπεδο,
εχω το κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζω ενα μεγάλο μέρος(μεγαλύτερο απο οτι θα περίμενα), όπως θέλω.!!!
και θα τους χαρακτήριζα και άσχετους απο μπάλα…
όταν κράζεις τον μορτε επειδή δεν είναι στις φάσεις, ενω ο προπονητής τους εχει πει να μείνει στην θέση του, για να μην μπουκώσει η κυκλοφορία εξω απο την περιοχή, οταν βρίζεις(!!) τον coleman γιατι οι αλλαγες-επιθετικοι δεν ειναι μεσα στην περιοχή αλλα στα πλάγια, ενω εκείνη την ώρα εχει στην περιοχή και γύρω απο αυτήν 17 παίχτες, ε είσαι για τα πανηγύρια…
πόσο εύκολα τα χαλάμε ολα…πραγματικά…
δεν με στεναχώρησε τοσο η ισοπαλία(και σιγα τα αυγα), οσο αυτές οι αντιδράσεις…
παίξαμε με μια ομάδα που πέρασε το κέντρο με την μπάλα στα πόδια 3 φορές.!! 3.!! ποσο δύσκολο ειναι να το καταλάβει κάποιος οτι εντος έδρας αυτά θα έχουμε?!!
Αυτά συμβαίνουν όλα τα τελευταία χρόνια . Δεν χρειάζεται να απαξιώνεις το σύνολο των οπαδών της ΑΕΛ επειδή κάποιοι είναι μυρουδιάδες ή εκ γενετής γκρινιάρηδες . Διπλό στην Βέροια και όλα θα είναι οκ .Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με το τι γράφει και λέει ο καθένας για την Ομάδα .
δεν απαξιώνω το σύνολο…το σχόλιο εγινε γιατι ειδα ΠΟΛΥ κόσμο…
οχι τους συνηθισμένους 5-10 του ίντερνετ και τους 10-20 του γηπέδου…
ήμουν με τον κολλητό μου και μας έκανε ελεεινή εντύπωση…
και δεν ειμαι κάποιος που παω γήπεδο μια φορά στα 100 χρόνια…πάντα στο γήπεδο ήμουν…τέτοια γκρίνια, ειναι αδικαιολόγητη…
ναι η βεροια, αν και λενε οτι εχει καλή ομάδα, προσφέρεται για καλό αποτέλεσμα…δεν μπορεί να κλειστεί μεσα την περιοχή…
βέβαια ισως φανούν κάποιες αδυναμίες αμυντικά που έχουμε, αλλά τι να γίνει…
παντως και χ να ερθει δεν θα βγω να σταυρώσω τους πάντες…
η β εθνικη ειναι περίεργο πρωτάθλημα…μπορεί να είσαι στο 1/3 στον πάτο , και στο τελος να ανέβεις πρώτος…