Eμένα πάντως μου φαίνεστε απελπιστικά χαμηλά. Και στην κατηγορία σας τα λαμόγια έτσι και σε βρουν λίγο μπόσικο, σε ξεσκίζουν. Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά…
*καλα και οταν ήμασταν μια νικη απο την κορυφή παλι το ίδιο μας πάιζαν,
δεν ειναι τυχαίες οι κουβέντες πέρυσι στην σουπερ λιγκ οτι ο πηλαδακης ειναι τελειωμένος!! σαν τι ειναι τελειωμένος δηλαδη?!
και χθες είχαμε ιστορίες πάλι(το οφσάιντ που τον καλύπτουν δυο ειναι για όσκαρ πάλι.!),
(και η καρτα στον νεμπεγλερα ενω ο αντίπαλος τον κρατάει απο τον λαιμο, το το χτύπημα στον μπλεντι στα σιδερά, και το τακλιν στον ζεκινια.)
[B]άλλα αμα δεν παίζεις μπάλα[/B] εσυ, δεν πρόκειται να κερδίσεις. άλλο τι γινόταν παλιά.

Το λέγαμε χθές. :lol:
[SPOILER]
[/SPOILER]
:lol2::lol2::lol2::lol2:
χαχαχαχαχα…χίλιες φορές παπαγεωργιου και ας μην ξέρει να βάζει το σώμα σωστά στις σεντρες
Ναι μόνο αυτό δεν ξέρει να κάνει 
:lol:
γαμησετα.
συγκρίνουμε τους παίχτες μεταξύ τους να δούμε τι δεν ξέρει ο καθένας.χαχαχαχ…κατάντια.
Αυτό έλειπε τώρα. 1,5 μήνα εκτός ο Ααράμπ.
TΕΛΟΣ και ο Κεχαγιάς! Αναλαμβάνει ο Μιχάλης Ζιώγας!
5ος προπονητής σε μία σεζόν.
edit: Aυτό το έκανε γιατί ο πιστεύει πως το πρόβήμα στην αελ είναι καθαρά ψυχολογικό.
edit2. Δεν γουστάρω καθόλου ο πηλαδάκης να ξεφτιλίζει παλαιμαχους της ΑΕΛ και πόσο μάλλον σημαίες. αφού η ομάδα δεν τραβάει.
βαριέμαι αφάνταστα να σχολιάσω.
βγήκα εξω, έκανα μια βόλτα με την κοπέλα μου, πέρασα καλά.
άστο . άλλη φορά
Με αφορμη την προσληψη Ζιωγα,θυμηθηκα ενα ανεκδοτο που λεγαμε μικροι,οταν η ΑΕΛ ειχε παρει το πρωταθλημα.
Κερδιζει η Λαρισα 0-2 σε εναν αγωνα εκτος εδρας και δυο βλαχομπαρμπαδια συζητανε σε ενα καφενειο…
- Tι εγινε ρε?Ποσο ηρθαμε χθες?,λεει ο ενας.
- Kερδισαμε 0-2,απανταει ο αλλος.
- Ποιοι τα εβαλαν τα γκολ?,λεει ο πρωτος.
- Ενα ο Ζιωγας κι ενα μονοι τς!!!,αποκρινεται ο αλλος.
-Moνοι τς!!!Καλα ποτε τον πηραμε αυτον το Γιουγκοσλαβο!!!
:lol::lol::lol::lol:
Την επομενη φορα θα σας πω αλλο ενα ανεκδοτο με το Ζιωγα πλαι.Το ‘‘προφαν’’!!!:lol::lol::lol:
χαχαχαχαα…γενικά έχουμε γίνει ανέκδοτο.
μου θυμίζει αυτό που λεω εγω για τους οργωμένους στην ελλαδα.
- τρομερός ο σεντερ μπακ.
- σεντερ μπακ?? καινούργιος??!
385η καλύτερη ομάδα στην ευρωπη η ΑΕΛ για τον 21ο αιώνα .!!! πάμε μωρέ όνειρο.!! τους έχουμε όλους.!!!
Μας ανέβασε 2 θέσεις η μεταγραφη του Πλιάγκα.
Ο Πλατανιάς; Ο Πλατανιάς;
:lol::lol::lol:
δεν ξέρουν να μετράνε τόσο σε φιφα/ουεφα 
τι λέτε… ποιο ματς είναι πιο επικίνδυνο να γίνουν επεισόδιά?? ενα ματς που εχει προϊστορία, γεγονότα μέσα στην βδομάδα, φήμες για επεισόδια, παρακάλια μιας διοίκησης να μην διαλυθεί η έδρα, και γενικά τα πάντα όλα, ή :
«Ο αγώνας των Π.Α.Ε. [B]“ΛΑΡΙΣΑ 1964 ? ΒΕΡΟΙΑ”,[/B] της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24-03-2012 και ώρα 15:00 στο γήπεδο “F.C. AEL ARENA” ΛΑΡΙΣΑΣ,[B][SIZE=“4”]αναβάλλεται μετά από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Π. Μπιτσαξή, για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης[/SIZE][/B]. Το εν λόγω παιχνίδι θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό».
Ως εκ τούτου, για τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα, θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερο δελτίο Τύπου.
η αελ έχει κατηγορηθεί για παραβίαση 5 άρθρων(μπας και είναι και περισσότερα απο του παναθηναϊκού?) και [B]ο πηλαδακης για 7/B.σε αυτά πουθενά δεν είναι τιμωρία έδρας αλλά τεράστια πρόστιμα.
αλλά μερικοί το κλείνουν νωρίτερα
Πραγματικά απορώ με το σκεπτικό τους και δεν μπορώ να βρω μία εξήγηση για πιο λόγο μπορεί να έγινε όλο αυτό. Μηπως περιμένουν πρώτα την τιμωρία?
η αστυνομία λεει ζήτησε περισσότερες δυνάμεις μετα απο τα γεγονότα με τις σερρες.
αλλά δεν υπάρχουν καθώς προετοιμάζονται για τις παρελάσεις :?
εγω ελπιζω να μην τιμωρηθεί η αελ για τα επεισόδια στο …οακα.
Εγώ πιστεύω τιμωρία εδρας δεν τρώμε. Ούτε αφαίρεση βαθμών. Το προστιμο όμως θα τσούξει.
μα ετσι και αλλιώς η τιμωρία έδρας δεν γινεται απο τα άρθρα που εχει παραβιάσει η παε
αλλά οτι θα υπάρξει πρόστιμο, είναι σίγουρο.
αλλά σε περίπτωση που υπάρξει τιμωρία έδρας θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
*αφαίρεση βαθμών υπάρχει μόνο σε ματς που διακόπτεται οριστικά. το δικό μας έκανε 55 λεπτά να ξαναρχίσει, αλλά τελείωσε κανονικά