ΑΕΛ

O Kολοβέτσιος μια χαρά είναι. Είναι μεσα στους 4-5 που πρεπει να μεινουν.
Αν και φέτος έχει πέσει η απόδοσή του σε σχεση με πέρισυ.

Η λέξη “εμετός” είναι πολύ “ευγενική” για παριγράψει το πόσο αηδιάσαμε βλέποντας αυτό το έκτρωμα, που μόνο στον μικρόκοσμο της ΠΑΕ ονομάζεται ΑΕΛ.

Η λέξη “κουράδα” επίσης.

Μας νίκησε και η Αναγέννηση Επανομής με ένα γκολ που μόνο ο Μέσι θα μπορούσε να βάλει, αν οι 3 αμυντικοί ήταν ποδοσφαιριστές πραγματικοί και όχι… [B]ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ![/B]

Έχει κουραστεί το μάτι μας να βλέπουμε, μας καταστρέφετε τις Κυριακές.

[B]Οι παίκτες μας είναι παλτά πολυτελείας![/B]

Ο Προπονητής σήμερα πέρασε στον αγώνα [B]Χατζή, Πλιάγκα και Καούνο.[/B]

Ο τρίτος είναι πρώην μέτριος ποδοσφαιριστής, και ο δεύτερος συναγωνίζεται τον πρώτο για τον τίτλο [B]του χειρότερου παίκτη του ρόστερ![/B]

Επαφή και μαλακία για Χατζή και Πλιάγκα και σήμερα.

[B]ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΣΑ.[/B]

Ο Ζεκίνια πρέπει α κατέβει από το καλάμι, να καταλάβει ότι δεν είναι ούτε χνουδωτό μπιλάκι από τον άτριχο αφαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Βενετίδης να σταματήσει το ποδόσφαιρο γιατί κάνει κακό στο βαρύ όνομα που έχει χτίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΑΕΛΑΡΑ.

Ο Πρόεδρος πρέπει να πάρει όπωσδήποτε την αποφαση να πουλήσει καθώς, είναι τόσο επικίνδυνα άσχετος και τόσο προκλητικά αδιάφορος που το μόνο που καταφέρνει είναι, να μας νευριάζει και να μας ντροπιάζει.

Απαλλαξέ μας από την παρουσία σου.

Έρχεται καλοκαίρι και σίγουρα δεν θες να ασχολούμαστε με σένα και το αγαπημένο πουστονήσι σου.

Πως να στο πούμε με απλά λόγια ρε Πηλαδάκη…

[B]ΦΥΓΕ. ΠΟΥΛΑ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ.

Μεγάλη Τετάρτη θα έχουμε κηδεία…

Η κατρακύλα έγινε κατάντια…[/B]

Άμπαλοι παίκτες, άχρηστος προπονητής, επικίνδυνος Πρόεδρος…

E NAI… ειναι έτσι ακριβώς.

Ξεκινήσαν…

[B]hey ho lets go[/B]

Και αυτός τρόπο να φύγει προσπαθεί να βρει.
αλλά άντε βρε τον.!

χαχαχαχαχαχαχα

ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

είπαμε…αμα δεν φτάσουμε στα ερασιτεχνικά δεν θα ησυχάσουν!
http://www.sportlarissa.gr/1-αελ-1964/παε-αελ-1964/786-«αν-δεν-κάτσεις-κάτω-θα-σε-αποβάλλω».html

Έκανε προσφυγή ο αραμπατζής και ακολουθούν κι αλλοι…
Κι αυτά ενώ ο πρόεδρος(?) είχε πει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση κάτι που αρχίζω να μην πιστεύω.
Ντάξει δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορει να γίνει αν υπάρξει και τέτοιο θέμα.

δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση.
πρόβλημα θα υπάρξει μονο αν δεν πληρωθεί δόση δεδικασμένη απο ουεφα.(κανομπιο)

η μαλακία ειναι οτι πριν ενα μήνα περίπου, άλλος ποδοσφαιριστής της αελ μου ειπε οτι θα κανει προσφυγή σε λιγο καιρό καθώς εχει προβλήματα(εχει 4 μηνες να δει οποιαδήποτε πληρωμή).
η φαση ειναι οτι κανείς δεν θέλει να φυγει αλλά με προσφυγή στην πλάτη δεν μπορείς να μείνεις κιόλας

Για στείλε μου λίγο για ποιον λες.

δεν μπορείς να πεις.οτι πληροφορία σου λεω βγαίνει.:?

http://www.sportlarissa.gr/1-αελ-1964/παε-αελ-1964/804-τέλος-ο-ααράμπ.html

πάμε πολύ καλά.

καλά μας κυνηγάνε και στο μπάσκετ??
http://www.olavissini.gr/index.php/component/k2/item/1649-mynhmaelhfuhoiagwneskerdizontaistaxartia.html

Καλα ε θα ακολουθήσουν κι αλλοι σίγουρα.

καπαρώνω θέση δεξι μπακ για του χρόνου.

…σε ποια κατηγορια???:stuck_out_tongue:

στην γ που θα είμαστε 5-6 ομάδες απο θεσσαλια,.
θα βάλω γκολ μετα απο κούρσα μέσα στο πανθεσσαλικο και θα έρθω στις κερκίδες να στο αφιερώσω! :lol:

…θα παιζω στο Ε.Α.Κ.
Οχι να μου το αφιερωσεις,ουτε να διανοηθεις να βαλεις γκολ δεν θα τολμησεις!!!:D:D:D

βρε εγω θα σκοράρω… ο διαιτητής δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει.
επίσης θα το πανηγυρίσω. ο μπεος δεν ξέρω τι θα μου κάνει μετά… ισως βάλει εναν απο τους 29 μπράβους που ειχε φέρει στο arena να με μορφώσουν στο πως συμπεριφέρονται στις ομάδες του μεγάλου αχιλλεα

παιζει κανα λινκ?

πλάκα πλάκα, προσπάθησε η ομάδα!! (είδες αμα πληρώνεσαι λιγο πριν τον αγώνα:p)
αλλά έχουμε μερικά συμπεράσματα.

1. με αυτον τον κόσμο η αελ δεν πρέπει να χαθεί. δεν υπάρχει ομάδα που να μην εχει στόχους, να μην παίζει μπάλα, ο αγώνας να γινεται 3 το μεσημέρι σε εργάσιμη μέρα και να εχει τόσο κόσμο(για εμένα ειναι πολλοί.)

2. ο πηλαδακης πρέπει να φύγει, οχι για κάλο της αελ, αλλά για κάλο δικό του! εγω θα προτιμούσα να μείνει(:blink::!::blink:) γιατί δεν υπάρχει λύση καμία και κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί…
    αλλά μετά απο τα σημερινά που ακουστήκαν συνθήματα για την μάνα του, και πανό για θανάτους, οσο να πεις δεν υπάρχει άλλο δρόμος.
    μεγάλο κρίμα βέβαια, αλλα και η ομάδα πάτωσε, και αυτός ειναι στο στόχαστρο συνέχεια.
    αν θα δικαιωθεί στο μέλλον για κάποια άλλα θέματα δύστυχος πλέον δύσκολα θα άλλαζαν την στάση των οπαδών

3. οι οπαδοί στη λαρισα οπως και στις άλλες ομάδες/πόλεις είναι για τα πανηγύρια. έχουμε παντού εστίες οργανωμένων, ταυτόχρονα 3 διαφορετικά συνθήματα για τον πεο που δεν μπορεί να ακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος(μιλάω για συγκεκριμένες στιγμές και οχι για το σύνολο που είδαμε και ωραίες εικόνες).
    δεν ξερω τι γινεται, αλλά άμα ειναι να κοιτιόμαστε με μισο μάτι μεταξύ μας δεν εχει νόημα.

4. προπονητή της βεροιας εισαι για τα πανηγύρια απλά. βέβαια δεν δικαιολογώ το μπουκάλι που έφαγες. η τρόμπα της κερκίδας ειναι τρόμπα.απλά την επόμενη φορά αν μπορούσες σταμάτα να μιλάς με τον κόσμο! τι περιμένεις δηλαδη και εσυ? οτι θα πετύχεις μόνο ήρεμους και εσυ θα χοροπηδάς?!!

5. παίχτη της βεροιας που πήγες στους monsters(#-o:!:slight_smile: και έκανες χειρονομίες, αμα συνέχιζε αυτός που μπήκε μέσα και σε έσφαζε δεν πιστεύω να σε πείραζε.(κλαίω με διαιτητή που δωσε κίτρινη. δώσε κόκκινη, ή μην δίνεις κατι…διαχείριση 0)

*παράκληση σε ζιωγα…σταμάτα να φωνάζεις ετσι στους παίχτες.εντάξει , καταλάβαμε…προσπαθείς…μπωωωω

μήνυμα απο αγγλια…

[SIZE=“5”][B]ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΛΑΡΑΑΑΑ [/B][/SIZE]

εγω αυτο με το “πωλειται” δεν το καταλαβα. ολο το πανο εννοω