Βοηθεια για αγορα ηλεκτρικης κιθαρας

γεια σας.στον χωρο της μουσικης ειμαι καινουργιος και αποφασισα ματα απο πολυ σκεψη να αρχισω ηλεκτρικη κιθαρα.το θεμα μου ειναι οτι δεν εω την καταλληλη εμπειρεια να αγορασω κιθαρα και ενισχυτη.μπορω να διαθεσω μεχρι 250 ευρω για ενα πακετακι κιθαρας με ενισχυτη.και αξουω κυριςσ metal. τι θα μου προτεινατε να αγορασω??ευχαριστω για τον χρονο σας

…σε αυτα τα λεφτα αδερφε…οτι και ν αγορασεις…το ιδιο ειναι…δυστηχως:?

Εγω προσωπικα θα σου προτεινω να ριξεις μια ματια στα πακετακια της ESP. Εγω απο το μπασο μου εμεινα απολυτως ευχαριστημενος στην τιμη που το αγορασα, σε σχεση με αλλα πακετα που ειχα δοκιμασει, και ηταν ολιγον τι καυσοξυλα :D. Το πακετο κιθαρας με θηκη, 10αρη ενισχυτη, και κιθαρα βγαινει περιπου στα 230 ευρω. Αξιζει, δες το :slight_smile:

Και εγω φιλε μου μεχρι 250 εχω να διαθεσω για ηλεκτρικη κιθαρα που θελω. Αυτη θα αγορασω

Πολυ καλη για τα συγκεκριμενα χρηματα!!! :slight_smile:

http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/regular/7/6/4/575764.jpg

εγω θα προτεινω και αυτο ^^

Και αυτο πολυ καλο!

250 δεν κανουν ουτε οι μαγνητες μου :lol::stuck_out_tongue:

καπιταλε :stuck_out_tongue:

ρίξε μια ματιά και στις schecter, δεν ξέρω ακριβώς τιμές τώρα αλλά σίγουρα έχουν και κάποια οικονομικά μοντέλα, εγώ με μια που έχω παίξει τον 800? είχα μίνει μαλάκας. Πάντω θα σου πρότεινα να κάνεις λίγες ακομα οικονομίες και να ανεβάσεις λιγάκι το budget σου.με 400 ας πουμε θα πάρεις ένα πολυ πολυ αξιόλογο για τη φάση σου όργανο(που να μην χριάζεται να το αλλάξεισ μόλις αρχίσεισ να νιώθεις).
Εναλακτικά θα σου πρότεινα να μην πάρεις με τη μια ενισχυτη, από τη στιγμή που τώρα ξεκινας, τις ασκήσεις σου και τα πρώτα κοματακια σου μπορεισ να τα μαθαίνεις και χωρίς αυτόν.ασε που θα παίζεις και τόσο σκάτα που μπόρει να μην τον βάζεις έτσι και αλλιώς.διέθεσε λοιπον όλο το πόσο σε κιθάρα ασε που ενισχυτής 10αρις μάλλον θα είναι εντελώς για κλοτσές(εγω είχα εναν που επιανε ραδιο-χωρις πλάκα).το λάθος που πας να κάνεις το είχα κάνει και ε΄γω και μετά από ένα χρόνο επρέπε να δώσω τα πενταπλάσια.

αυτά.good luck.

σαν schecter είναι και οι washbern τσεκαρε τες και αυτές.
σωποδήποτε

Νομίζω ότι ο Anton στα λέει σωστά, όσον αφορά στο να ανέβεις λίγο και στο να επικεντρωθείς κυρίως στην κιθάρα. Νομίζω πως τα ταυράκια της ‘‘epiphone’’ έχουν βγει πολύ αξιόπιστα και ευκολόπαιχτα για τα λεφτά τους. Αν δεν κάνω λάθος, παίζουν κάπου στην τιμή που ζητάς, μόνο για κιθάρα όμως. Σε αυτά τα λεφτα κιθάρα+ενισχυτή δεν θα βρεις τίποτα ποιοτικό, ούτε καν για αρχή.

μπραβο εισαι ο καλυτερος 8O #-o

Συμφωνω με το σχολιο του anton.Γενικα,οχι μονο σε κιθαρα,αν παρεις κατι πολυ φθηνο “για να μαθεις”,μετα απο καιρο οταν αρχισεις να το γουσταρεις,καταληγεις να δωσεις πολλα περισσοτερα για να το αντικαταστησεις.
Παρε κατι πολυ φθηνο μονο αν δεν εισαι σιγουρος οτι το γουσταρεις αρκετα/την παιρνεις για πολυ χαλαρα,δηλ να παιζεις οποτε λαχει…
(την ιδια μλκια εκανα κ εγω με τα τυμπανα,και εχω αρχισει και τα αλλαζω ολα σιγα σιγα,και τελικα θα μ βγει πολυ παραπανω οταν τελειωσω…αλλα σε καταλαβαινω αν κ παλι καταληξεις στο φθηνο,ειναι η “καυλα” που δεν βλεπεις την ωρα να την παρεις,και δεν μπορεις να περιμενεις λεπτο,την εχω νιωσει πολλες φορες :stuck_out_tongue: )

ΟΥΑΟΥ! SUPER OΥΑΟΥ! :bow2:

#-o#-o#-o:?

Kαι η ιμπανεζ εχει πολυ καλα σετακια σε αυτην την τιμη.

εγω παιζω κιθαρα 2 χρονια τωρα, και εχω μια Yamaha ERG 121 τν πηραι 220 ευρω (τωρα μπορει να κανει γυρω στα 200, 190) αλλα εχει πολυ ωραιο και heavy ηχο 5 μαγννητες (2 διπλους 1 μονο) ταστιερα rosewood και επισης εχει και μεταλλικα κλειδια (οχι σαν κατι αλλες που εχουν πλαστικα) ειναι παρα πολυ καλη για αρχαριο:D

ενισχυτη εχω εναν Laney LG12 που τον πηρα 60 ευρω και ειναι επισης πολυ καλος 8)