ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ...

Γειά χαρά,
κι εκεί που ήμουν έτοιμος να εξορμήσω για ακόμη μία φορά στην συμπρωτεύουσα(!) για να φτιαχτώ με Porcupine Tree μπαίνω στο site και μένω κάγκελο…η ην/νία από 22 έγινε 20 και από Παρασκευή…Τετάρτη!Ήμαρτον!(δηλ.F.O.A.D :evil: στους υπευθύνους).
Καλά,δεν τους έχει μείνει δράμι μυαλό;Οι εργαζόμενοι δηλαδή εκτός Θεσ/νίκης αποκλείονται;Και μετά θα λένε πάλι ότι οι συναυλίες στη Θεσ/νίκη δεν έχουν κόσμο!Άς πρόσεχαν! :twisted:
Κρίμα και κάτι πήγαινε να αλλάξει στο συναυλιακό τοπίο…αλλά!(Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς είναι αυτά!)Ίσως από το 2112!!! :twisted: :lol:
Χαιρετίσματα στον Παναγιωτόπουλο!Να συνεχίσει έτσι! :lol:

φιλε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Οι διοργανωτες στη χωρα μας εξακολουθουν να ζουν σε αλλο πλανητη. Και στις συναυλιες την Αθηνας ισχυει αυτο. ξερεις ποσα live εχασα εξαιτιας δουλειας? Μα ειναι στ’αληθεια ηλιθειοι, δεν ξερουν οτι χανουν λεφτα ,τοσο σκατομυαλοι ειναι? Το ξερουμε οτι ειναι δυσκολο να κανονισεις μερα που θες εσυ αλλα με καλο προγραμματσμο και θεληση ολα γινονται, στοιχεια ποθ λειπουν απο ολες τις ελληνικες διοργανωτριες εταιριες και ειδικα της μεγαλυτερης, ονοματα δε λεμε…

Ας ελπισουμε οτι καποτε θα αλλαξει η μπανανία… :evil: :evil: