απλα βγαζεις την εφηβεια
Δηλαδή μετά από 1 χρόνο τέλος?Νεκρώνονται τα συναισθήματα στα 18?
Πολυ [SIZE=“7”]αλκοολ[/SIZE] και ραντεβου με αλλες.
ελεος μετα σταματας να νιωθεις δηλαδη;
απλα μετα αρχιζεις και βλεπεις τα πραγματα πιο λογικα και ρεαλιστικα
Oι λογικοι δεν αγαπανε? :-k
Αγαπη για μενα = ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Να θες να δωσεις σε καποιον,να προσφερεις,χωρις να περιμενεις να παρεις τιποτα πισω,κανενα ανταλλαγμα.
Να δινεις και η μονη σου “αμοιβη” να ειναι το χαμογελο ευτυχιας αυτου που τα λαμβανει.
Δεν νομιζω οτι η αγαπη χωριζεται σε ερωτικη-οικογενειακη-φιλικη.Μπορεις να νοιαζεσαι εξισου για ολους αυτους.Αυτο που ισως διαφερει ειναι η εκδηλωση της αγαπης στον καθενα.Παρολα αυτα,νομιζω τα βασικα ισχυουν παντου.Μια αγκαλια,ενα χαμογελο,ενα "τι κανεις?"που ομως ειναι εγκαρδιο-οχι τα τυπικα οπως οταν συναντας ενα παλιο συμμαθητη που δεν θα σε χαλουσε και να ειχε πεθανει,το ενδιαφερον να ακουσεις το προβλημα του/της και η προσπαθεια να βρεις λυση σε αυτο,ολα αυτα ισχυουν παντου.
Οσο για το πως φευγει/ξεπερνιεται η αγαπη(προφανως η ερωτικη),δεν νομιζω οτι αν υπηρχε πραγματι αγαπη μπορει να ξεπεραστει.Το παθος,η καψα,οι καυλες(να το πω πιο λα΄ι΄κα),ναι,φευγουν και ξεθωριαζουν με το περασμα του χρονου,αλλα οχι η αγαπη.
ps. ομορφο τοπικ.
εκτος αν η αγαπη γινει μισος:p
Eκτος αν η Αγαπη γινει Βαρδινογιαννη.Δε βλεπεται ε.
χοκαμ, επιστρεψαμε με κεφια ε?αι λαικ ιτ
Παντως,οταν φτασει το “σ’αγαπω”,αναμεσα σε ενα ζευγαρι να μην υποννοει και το “σε γουσταρω”,τοτε ξερεις οτι πρεπει απλα να φυγεις.
μουχαχα τα ίδια με μένα περνάς…λοιπόν αυτό που κάνω εγώ είναι ψάχνεις να βρείς άλλη μετά βλέπεις ότι δεν είναι τόσο καλή πας στην επόμενη μετά άλλη που και εκεί που αρχίζεις να την ξεχνά ξανακάνεις κάτι με την παλία γιατί είσαι βόδι και τα θες και τα παθαίνεις και κολλάς ακόμα πιο πολύ εεε κάποια στιγμή θα βρεθεί και η επόμενη κατάλληλη…νέα παιδία είμαστε ακόμα:)
ααα ώπα μόνο εσύ λες χμμμ δεν ξερω για δαύτο αλλά μην τα τινάξεις…
ελα ρε λολ δηλαδη 20 χρονων παιδια και να λενε μετα απο αυτη δεν θελω καμια αλλη (κτλκτλκτλ και κλαααμα, απο φιλο μου περιπτωση αυτο) ειναι εντελως παραλογο…ναι οκ με καποια θα αισθανεσαι πολυ καλα και θα σου φαινεται ανωτερη απο τις αλλες (και οντως μπορει να ειναι πολυ καλυτερη), αλλα υπαρχουν ποσα χρονια ακομα μπροστα για γνωρισεις αλλες τοσες και (του πουστη) θα γνωρισεις καποια καλη…δηλαδη σιγα μην παντρευοσασταν κιολας!
με λιγα λογια ηρεμια και μην δημιουργειτε προβληματα εκει που δεν υπαρχουν
E ενταξει,αυτα θα τα λεει για καποιες μερες,βδομαδες…αντε μηνες σου λεω εγω.Μετα θα του περασει,θα την ξεπερασει και θα συνεχισει ετσι ειναι αυτα,θελουν τον χρονο τους
ντάξει δεν θα αυτοκτονήσω.η φράση αυτή ήταν μοχλός πίεσης για να απαντήσει κάποιος στο ποστ μου:p.ε ντάξει είναι ένα κόλλημα εδώ και ενάμισι χρόνο και έχω κάνει 2-3 σχέσεις από τότε με 2 μήνες διάρκεια την μεγαλύτερη.απλά και με τις σχέσεις δεν ξέρω αν γίνονται καλύτερα τα πράγματα γιατί ρε νιώθω μεγάλη ανασφάλεια και τις δύο τελευταίες ήξερα από την πρώτη μέρα που τα φτιάξαμε ότι κάτι δεν θα πάει καλά παρόλο που οι άλλες με γούσταραν καιρό.έτσι έχει πέσει η αυτοπεποίθηση μου στις σχέσεις και είμαι σε άσχημη φάση γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρω κάτι και να είμαι σίγουρος.εντάξει το μόνο που με παρηγορεί είναι η κλισέ φράση "θα βρεις κάτι,μην ανησυχείς,έχεις ακόμα χρόνο"αλλά εντάξει τι ζητάω και εγώ?μία γκόμενα και μία ασφάλεια.ζητάω πολλά?
πιασε γκομενα τον ΞΗΓΑ
:lol:
ε ντάξει το καταλαβαίνω απο τη μια ωραίο αυτό και μένα μου λείπουν αυτές οι στιγμές αλλά είμαστε αρκετά νέοι για να θέλουμε ασφάλεια ίσα ίσα το αντίθετο. Ενάμισης χρόνος είναι πολύ πάντως να το κοιτάξεις:p
δηλαδή το γεγονός ότι στις σχέσεις που έχω κάνει δεν νιώθω ασφάλεια σημαίνει ότι είμαι υγιής?.έχει τίποτα θετικό αυτό?
συμφωνα με τις (οσες) εμπειριες εχω μπορω να σ πω οτι αν υπαρχει χημεια ολα τα αλλα βρισκονται:)
:lol::lol::lol::lol:
άσχημη αλλα πλουσία … makes it "easier to say I love u "
μιας που αναφερθηκατε σε βιβλία κτλ. να διαβασετε το ποίημα του Ρίτσου " η σονάτα του σεληνόφωτος…απο τα πιο κορυφαία ερωτικά , αγαπησιαρικα γουατεβερ…λίγο οφ τοπικ είμαι βεβαια…
οι σχέσεις που συνήθως νίωθει κάποιος ασφάλεια στην ηλικία μας είναι συνήθως και αυτές που δεν τον ενδιαφέρουν πάντως. Έχει άγχος, αν το βλέπεις ως θετικό τι να σου πώ
εεεμ βασικα βαριέμαι να γράφω εργασία γιαυτό και αμπελοφιλοσοφώ εδώ αλλά γενικα το ότι όταν δεν ψάχνεσαι έρχεται ισχυεί, οπότε σταμάτα να ψάχνεις για σχέση απο μικρό παιδί αν έρθει έχει καλός αν όχι υπάρχουν και κοπέλες για μια νύχτα άντε δύο δεν χρειάζεται να τα φτιάξεις και να θες να θες να γίνουν μητέρα των παιδίων σου όλες