:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
;;;;;;
Πολύ ποιο μικρή φαίνεσαι…[/quote]
Ποσο μικρη δλδ? :roll: :roll: :roll:
Ασε που και τωρα πολυ μικρη ειμαι
:P[/quote]
Kαλά δεν αντιλέγω πολύ μικρή είσαι…!
Αλλά όταν σε είδα στη μπάλα νόμισα ότι θα ήσουν του '86-'88 kid!!!
Αντιμετωπιζα και εγω το ιδιο προβλημα :evil: .
Αναγκαζομουν να κανω παρτι την ημερα της γιωρτης μου :o .
Απο το τιποτα καλο ηταν και αυτο. 8)
κοντα είμαστε…08.06.82 εγω…
κοντα είμαστε…08.06.82 εγω…[/quote]
γεννιοντουσαν παιδια το 82? οου, μάι γκόντ!!! :lol: :lol: :lol:
πες ρε Βασω και ποτε εχει γεννηθει ο γκομενος σου να γελασουμε λιγο… :lol: :lol: και μονο που σκεφτομαι…οτι οταν ήσουν αγεννητη αυτος ήταν 12 ετων και ανακαλυπτε την μαλακια…ΤΕΛΕΙΟ… :lol:
βασικά…το αστειο που είναι; ή μαλλον οταν λες ‘τελειο’; και να την περνα 12 χρονια δεν έχει να λεει τιποτα…νορμαλ μου φαινεται…
βασικά…το αστειο που είναι; ή μαλλον οταν λες ‘τελειο’; και να την περνα 12 χρονια δεν έχει να λεει τιποτα…νορμαλ μου φαινεται…[/quote]
ειναι αποριες που θα μεινουν για παντα χαραγμενες μεσα σου… και εμενα νορμαλ μου φαινομαι…και ο γκομενος της…εσενα φοβαμαι…εισαι ακρος δεξιος και θα σε χασω…
βασικά…το αστειο που είναι; ή μαλλον οταν λες ‘τελειο’; και να την περνα 12 χρονια δεν έχει να λεει τιποτα…νορμαλ μου φαινεται…[/quote]
ειναι αποριες που θα μεινουν για παντα χαραγμενες μεσα σου… και εμενα νορμαλ μου φαινομαι…και ο γκομενος της…εσενα φοβαμαι…εισαι ακρος δεξιος και θα σε χασω…
κοψε τα ληγμένα…γιατι μάλλον εσένα βλέπω να χάνουμε…
απορίες χαραγμένες μέσα μου; μαζι με τα ληγμένα, κοψε και τα σκυλάδικα…
επίσης, αν το ‘ακρος δεξιος’ το εννοεις με την αγγλική ερμηνεία σε greeklish στυλ (‘totally right’ = απόλυτα σωστός), τότε σε ευχαριστώ και χαιρομαι που παραδέχεσαι την αληθεια
¨
Λιγα με τον γκομενο της … τον ξερεις και απο χθες ??? Αλλωστε τι εχετε παθει ολοι με την διαφορα ηλικιας ??? και απο οτι τους εχω δει μαζι δεν φαινεται καν η διαφορα ηλικιας :evil: :evil: :evil:
Ασε που το παιδι εινα και γαμω τα παιδια … οχι τιποτα κολληματιας !!!
¨
Λιγα με τον γκομενο της … τον ξερεις και απο χθες ??? Αλλωστε τι εχετε παθει ολοι με την διαφορα ηλικιας ??? και απο οτι τους εχω δει μαζι δεν φαινεται καν η διαφορα ηλικιας :evil: :evil: :evil:
Ασε που το παιδι εινα και γαμω τα παιδια … οχι τιποτα κολληματιας !!!
οπως είπα και πριν
@ Angel_In_Black: αν καποιοι ειναι κολλημενα μυαλα…τι να κανεις…
και εσύ τώρα το κατάλαβες απλά με το κοίταγμα οτι είναι γαμώ τα παιδιά? ποιος σε ρώτησε καταρχήν… :lol: :lol: :lol: :lol:
Bασικα , δεν με ρωτησε κανεις , απλα δεν νομιζω οτι ειναι οπως τα περιγραφει η χριστινα , και το παιδι πουβ ειναι με την Βασω , τυγχανει να τον ξερω απο παλια … οποτε και θεωρησα καθηκον μου να πω την γνωμη μου … :roll: :roll:
8)
15 Φεβρ. 1978
3 Νοεμβρίου.Άλλος ένας σκορπάκος
10 Νοεμβριου … + 1 Σκορπιος παρακαλω !!!
Το να είσαι Σκορπιός είναι καλό τώρα;; :roll: :roll: Εγώ δε θα χαιρόμουν… :lol: :lol: :lol:
ευλογημένοι όσοι είναι Σκορπιοί!
Scorpions for ever and more
:roll: :roll: :roll:
Oi Scorpions είναι ΟΚ, οι scorpios όμως δε νομίζω…
lol
29 iouni (pada akiri)