Χχααχχα νταξ είμαστε ψυχουλες όντως μπορεί να μην τπ δείχνουμε και τόσο αλλά είμαστε!
επίσης είμαστε και μεγάλες ψωναρες! Πολύ μεγάλες όμως!
Χχααχχα νταξ είμαστε ψυχουλες όντως μπορεί να μην τπ δείχνουμε και τόσο αλλά είμαστε!
επίσης είμαστε και μεγάλες ψωναρες! Πολύ μεγάλες όμως!
σε ευχαριστω Ροουζ!!!
Floydized φαε τη σκονη μας!!8)8)
Τίποτα καλε! Αλληλεγγύη μεταξύ των λιονταριων!
15 Δεκεμβρη. Τοξοτης, που ειναι και ζωδιο της φωτιας :twisted:
Εχω και οροκοπο Λεων απ οτι μου χουν πει.
Μια φορα μου χε πει καποος οτι πιο πιθανο ειναι τη στιγμη της γεννησης σου να σε επηρρεασει βιολογικα ο τεραστιος προβολεας που βρισκεται πανω απο το κεφαλι σου σε φουλ ισχυ, παρα οι πλανητες που ειναι τοοσο πολυυυυ μακρια, αλλα δε βαριεσαι να λεμε καμια ακυροσυνη να περναει η ωρα 8)
Λέων και τοξοτης ταιριάζουν τέρμα ωραίο συνδυασμό έχεις
Για Σαγκά το κόβω αυτό,βέβαια αυτός έλεγε το παράδειγμα με την μαία
Ειχε ερθει οταν πηγαινα σχολειο να κανει μια διαλεξη ο [B][U]Μ.Δανεζης[/U][/B] ο οποιος οταν ρωτηθηκε για τα ζωδια μου απαντησε ακριβως αυτο και μου εκανε εντυπωση η εξυπνη απαντηση του
Χαχα ωραίος ο Δανέζης (καθηγητής μου κάποτε στη σχολή), αλλά κι αυτός δανείστηκε την έκφραση από άλλους (αν θυμάμαι καλά, κάτι παρόμοιο είχαν πει πολλοί, όπως Καρλ Σάγκαν, Στίβεν Χόκινγκ κ.ά.). Εντάξει, το να πιστεύει κανείς σε κάποιον θεό… πες είναι φιλοσοφικό ζήτημα, αλλά το να πιστεύουν ακόμα σε ζώδια και ότι επηρεάζουν τη ζωή μας κλπ… μιλάμε για μεγάλη ηλιθιότητα! Δυστυχώς όλες αυτές οι κυράτσες και οι μυαλοφυγόδικοι που πιστεύουν σε όλα αυτά, έχουν και δικαίωμα ψήφου…
κρύβε λόγια. :country:
Ωχ ναι οντως!
Εεεε εννοουσα περήφανα άτομα!:p:p (ότι το διόρθωσα εγώ τώρα!!)
έτσι μπράβο περήφανη λέαινα! :blues:
[SPOILER]ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων.[SPOILER]btw, πότε έφτασες εσύ τόσα posts?σε είχα αφήσει σε πολύ λιγότερα αν θυμάμαι καλά.δεν την καταλαβαίνω αυτήν τη γενιά…[/SPOILER][/SPOILER]
Χαχαχαχαχαχαχχα!!! Βλέπεις η σημερινή κοινωνία εξελισεται με ταχύτατους ρυθμούς, ααααρα…
ααααρα i rest my case…
α, και για να είμαι on topic και να μην κατηγορηθώ ότι προάγω εμεσενικές συζητήσεις, να πω ότι έχω ωροσκόπο καρκίνο!
Άντε ας πω και το δικό μου! Εγώ έχω οροσκοπο αιγοκερο!
[SPOILER]αυτό το post είναι τόσο dude. :p[/SPOILER]
Χαχαχαχα ισχύει!!:p:p
16 Ιανουαριου 1986:)