Μάστορες στην Αθήνα

Εσείς σε ποιον μάστορα πηγαίνετε την κιθάρα/μπάσο σας???Γιατί πηγαίνετε εκεί??Είναι απλά πιο κοντά απο τους άλλους ή μετα απο πάρα πολλες δοκιμές καταλήξατε σε αυτον επειδή είναι απίστευτος???Σε ποια περιοχή βρίσκεται και πως βρίσκετε τις τιμές του σε συγκριση με τη δουλειά που κάνει???

πω πω τι μου εκανες!νομιζα οτι το τοπικ ηταν για μαστορες(υδραυλικους κλπ) και μπηκα γιατι ψαχνω υδραυλικο 2 μηνες τωρα και δεν βρισκω.#-o

Έχω βρεί έναν κοντά μου και πηγαίνω τώρα πια μόνο σ’ αυτόν. Το πρώτο μου σοβαρό σέρβις το έκανα σε έναν άλλο και μου τα έκανε μαντάρα, οπότε το μαγαζί απ’ όπου ψωνίζω αναλώσιμα (χορδές, πένες, κτλ) μου συνέστησε αυτόν που έχω τώρα.

Απίστευτη δουλειά, λίγο ακριβή αλλά πολύ τίμιος. Αν κάτι δεν αξίζει να φτιαχτεί ή μπορεί να περιμένει στο λέει αμέσως.

Το μόνο κακό είναι ότι έχει γίνει τρελλός ντόρος για το όνομά του και τώρα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για να έχει κενό να “παραλάβει” κιθάρα. Βέβαια μόλις του την δώσεις στην έχει έτοιμη εντός 5 ημερών το πολύ και μάλιστα σε ειδοποιεί με sms όταν είναι έτοιμη.

Επειδή ακούγομαι σα πληρωμένη διαφήμιση, αν θες όνομα και τηλέφωνο στείλε ΠΜ…

11-8-666 ή όποιο άλλο νούμερο είναι που διαφημίζουνε, πήρες? :stuck_out_tongue:

ολα τα εχω δοκιμασει, ελπιζω στον σεπτεμβριο :stuck_out_tongue:

δεν πρέπει να τ αφήνουμε 2 μήνες χωρίς μάστορα τα υδραυλικά μας όμως ε.

#-oΕντάξει, φίλε δεν υπάρχεις…Έλιωσα στο γέλιο…

Καλά πες εσύ τον μαστορα και που είναι δεν νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς…Βασικά,κυρίως για αυτό το λόγο το άνοιξα το thread,για να μπούνε απόψεις και γνώμες από τους διάφορους της αθήνας…και όχι μόνο της Αθήνας…

bad luck (τουλαχιστον 200 tons#-o)

παιδες ποσταρα και στο αλλο τοπικ.πως αλλαζουν χορδες σε ακουστικη κιθαρα?αν το παω σε ενα μαγαζι ποσα θα μου παρει περιπου??

Kανονικά δεν θα πρέπει να σου πάρουν τπτ, απλά να σου δείξουν με μία χορδή πως γίνεται και να σε αφήσουν να το κάνεις μόνος σου.
Υπάρχουν όμως και πολλά βιντεάκια στο youtube που το δείχνουν αναλυτικότατα. Ψάξε τα λίγο…

λες να την παω στο μαγαζι που την πηρε??ηταν ο,τι ναναι κουρδισμενη και μου σπασε πανω στο κουρδισμα…πφφ…
καλα μονος δεν παιζει να την κανω ρε συ.δεν ξαναγγιζω ξενη κιθαρα…ο φιλος μου ειναι αμπαλος επισης οποτε…θα του πω να τις αλλα3ει του μαγαζιου.σιγουρα δεν παιρνουν λεφτα?δηλαδη μονο τα 5 ε για τις χορδες?

top μάστορας στην Αθήνα είναι και ο Κουρμπής στη θεμιστοκλέους στα εξάρχεια. εμείς με τους Ανώριμους εκεί πηγαίνουμε όλα τα έγχορδα και έχουμε πολύ καλή συνεργασία.

Δεν ξερω αν ειναι χρησιμο αλλα εγω συνεργαζομαι με το Albert. http://themastertuner.com/
Εχει πολλα χρονια εμπειρια και συνεργαζεται και με τον Μανο που νοικιαζει ηχητικο εξοπλισμο. Εχω ηδη επισκευασει 2 synths και το fender rhodes μου και εχω κουρδισει το πιανο. Βασικα δεν υπαρχει κατι που δεν μπορει να κανει (μεχρι και ανακατασκευη πιανου κανει). Απο τιμες ειναι καλος αν λαβουμε υποψη την εμπειρια του και την ποιοτητα τησ δουλειας του. Δεν κανει αποκλειστικα επισκευες σε πληκτρα μονο, αλλα αν υπαρχει καποια επισκευη η οποια δεν μπορει να γινει αλλου δεν χανετε να τιποτα να τον ρωτησετε

Νικος

Καλός στη δουλειά του είναι ο Δήμου που βρίσκεται απέναντι από τον καγμάκη στα Εξάρχεια. Στην Μπενάκη είναι , όπως ανεβαίνεις προς την πλατεία στο αριστερό σου χέρι( πριν το πάρκινγκ).

ψαχνοντας στο νετ βρηκα ενα μαγαζι που λεγεται enigma,Πανος Οικονομακης…ειναι στην νεα σμυρνη.φαινεται πολυ καλο απο αυτα που παρεχει…
φτιαχνει και δικες του κιθαρες…μαρκας enigma…:S

ποσο παει η αλλαγη ρε παιδια χορδων?κανα 10αρι μαζι με τις χορδες??

Bασικά ο Πάνος Οικονομάκης είναι αυτός που χρησιμοποιώ εγώ.

Αλλά μη πάς για αλλαγή χορδών σε μάστορα… Κάνε ένα search στο net… Τίγκα στα video είναι…

αν την παω θα την παω εκει που την πηρε.
ρε συ δεν ειναι δικια μου η κιθαρα και πραγματικα δεν το κατεχω το αντικειμενο με τις χορδες στην ακουστικη…ποσο μαλλον αφου εχω ηλεκτ.με φλουντ ροουζ.:-s
αυτος ο οικονομακης γενικα τι λεει?