Ok. Με πιάνει μια τρέλα με κάτι τέτοιους, εξ’ ου και η αντίδραση στην φράση, αν και κατάλαβα πως το εννοούσες…
ΝΤΟΙΝΓΚ #-o Κ Ο ΛΑ.Ο.Σ. οπως και το ΚΚΕ ειναι απο τα κομματα με τις πιο ξεκαθαρες θεσεις που υπαρχουν στην Ελλαδα.Πιο ξεκαθαρες δεν γινεται.Και ρωτα οποιο μελος θες για οποιο θεμα θες,ολοι τα ιδια θα σου πουν.Το οτι κυριως αριστεριστικοι κυκλοι που ειναι γεματοι συμπλεγματα κατωτεροτητας συνεχεια ψαχνουν κατι να βρουν επειδη δεν εχουν καμια τυχη στην ιδεολογικη αντιπαραθεση περαν του αστειου της υποθεσεως και της μιζεριας τους δειχνει και το ποσο μικρουληδες ειναι.Ο ΛΑ.Ο.Σ. παιρνει ψηφους και θα εχει ανοδικη πορεια οσο ειναι σοβαρο κομμα με ξεκαθαρες θεσεις που απηχουν στον μεσο Ελληνα.Χιλια συγνωμη κυριοι της αριστερας αλλα ψαχτε αλλου χαμαιλεοντες σε καποιους που τωρα θυμηθηκαν τις λεξεις πατριδα και εθνος καθως και για το καθεστως του ασυλου.
Κλεινω με αυτην την ρηση
Ποια κβέρνηση είναι η καλύτερη; Αυτή που μας διδάσκει να κυβερνούμε τους εαυτούς μας.
Γκαίτε
Αντισταζθηκαμε αρχικα στην αδιαφορια του πολιτικου κατεστημενου δεχθηκαμε ολες τις συκοφαντιες της αριστερας και οχι μονο ξεπερασαμε ακομα και την τρομοκρατια του συστηματος και ειμαστε εδω ακομα ορθιοι.Και θα ειμαστε καιρο ακομα γιατι ηρθαμε για να μεινουμε.Ο αγωνας τωρα ξεκιναει…
Μια που ξεκινάτε τον αγώνα, μη ξεχάσετε να φορέσετε τις σπαρτιάτικες χλαμύδες σας και την περικεφαλαία.
Εγω το ειπα αυτο γιατι πρωτον με κυβερνηση πασοκ η αντιπολιτευση εν οψη και μια τραυματισμενης ΝΔ θα ειναι η ουσιαστικη αντιπολιτευση και θα ειναι ακομα πιο σκληρη απο οτι ηταν και δευτερον γιατι με 15 βουλευτες και πανω μπορει το καθε κομμα να αναγκαζει σε αναγκαστικη ονομαστικη ψηφοφορια αυτους που ψηφιζουν που σημαινει πρακτικα οτι πχ ερχεται το θεμα της συνθετηε ονομασιας και ψηφιζουν υπερ.Ε θα μπορουμε να μαθουμε ποιοι ονομαστικα ψηφισαν υπερ και ποιοι κατα.Μιλαμε για ενα πολυ δυνατο οπλο.Καλα δεν αν αναφερομαι καν το τι θα γινει αν ο καρατζαφερης ειναι τριτο κομμα.Θα μιλαμε για ενα ιστορικο γεγονος τοτε και θα μιλαμε σε αλλη βαση δεδομενων.Ειναι η πιο σημαντικη και καταλληλη στιγμη να αναδειχθει ο πατριωτικος χωρος σε ρυθμιστικο παραγοντα των εξελιξεων.
Η καλύτερη κυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες κι οι άρχοντες στους νόμους.
Σόλων
Damnation για άλλη μία φορά:
Σας σιχαίνεται πολύς κόσμος, όχι μόνο αριστεροί, Μην ψάχνεις λοιπόν να περάσεις πως μόνο αυτοί έχουν πρόβλημα με το ΛΑΟΣ.
Και να βγείτε τρίτο κόμμα μην παραμυθιάζεσαι, πρόσκαιρο θα είναι: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ με άλλη ηγεσία και σκληρότερες θέσεις για τη μετανάστευση θα σας πάρει πίσω τις ψήφους που μπορεί να της πάρετε τώρα. Το έχουμε ξαναδεί το ίδιο έργο και στη Γαλλία στη διάρκεια της δεκαετίας που τελειώνει.
Επίσης έκανες ρεκόρ αντίφασης με τα δύο τσιτάτα που πόσταρες σε δύο διαδοχικά ποστς… #-o
[QUOTE=damnation669;718141Η καλύτερη κυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες κι οι άρχοντες στους νόμους.
Σόλων[/QUOTE]
Aποφάσισε…
Εδώ είναι η δικιά μου απορία…ποια τρομοκρατία του συστήματος αντιμετώπισε το ΛΑΟΣ? :-k
εγω ειμαι εφορευτικη ρε πουστη #-o[-X
Με αφορμή τη νοθεία που έγινε στο poll από τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ (κάμποσοι γράφτηκαν μόνο και μόνο για να ψηφίσουν ΛΑΟΣ στο poll μας) θέλω να πω κάποια πράγματα:
Πυραμίδα, διάβασες πριν από λίγο 2 ποστς του Damnation που δεν είπαν τίποτα παρα μόνο αερολογίες και κοινοτοπίες που η οποιαδήποτε παράταξη θα μπορούσε να έλεγε:
Έστω η παράταξη μου Σ.Κ.Α.Τ.Α. (Σύνδεσμος Καταπιεζόμενων Αγωνιστών Της Αναρχίας)
Το ΣΚΑΤΑ ειναι απο τα κομματα με τις πιο ξεκαθαρες θεσεις που υπαρχουν στην Ελλαδα.Πιο ξεκαθαρες δεν γινεται.Και ρωτα οποιο μελος θες για οποιο θεμα θες,ολοι τα ιδια θα σου πουν.Το οτι κυριως άλλοι κυκλοι που ειναι γεματοι συμπλεγματα κατωτεροτητας συνεχεια ψαχνουν κατι να βρουν επειδη δεν εχουν καμια τυχη στην ιδεολογικη αντιπαραθεση περαν του αστειου της υποθεσεως και της μιζεριας τους δειχνει και το ποσο μικρουληδες ειναι.Το ΣΚΑΤΑ παιρνει ψηφους και θα εχει ανοδικη πορεια οσο ειναι σοβαρο κομμα με ξεκαθαρες θεσεις που απηχουν στον μεσο Ελληνα.Χιλια συγνωμη κυριοι των άλλων παρατάξεων αλλα ψαχτε αλλου χαμαιλεοντες σε καποιους που τωρα θυμηθηκαν τις λεξεις πατριδα και εθνος καθως και για το καθεστως του ασυλου.
Κλεινω με αυτην την ρηση
Ποια κβέρνηση είναι η καλύτερη; Αυτή που μας διδάσκει να κυβερνούμε τους εαυτούς μας.
Γκαίτε
Αντισταζθηκαμε αρχικα στην αδιαφορια του πολιτικου κατεστημενου δεχθηκαμε ολες τις συκοφαντιες των άλλων και οχι μονο ξεπερασαμε ακομα και την τρομοκρατια του συστηματος και ειμαστε εδω ακομα ορθιοι.Και θα ειμαστε καιρο ακομα γιατι ηρθαμε για να μεινουμε.Ο αγωνας τωρα ξεκιναει…
Είναι τόσο πολύ τίγκα στις αερολογίες που ο Damnation δεν κάθεται πλέον ούτε καν να σκεφτεί τι γράφει με αποτέλεσμα ως αερολογίες να χρησιμοποιεί και τα τσιτάτα μεγάλων προσωπικοτήτων, που όμως ΔΕΝ αερολογουν. Το αποτέλεσμα το βλέπεις στο ποστ του Manson που δείχνει πεντακάθαρα πόσο μπερδεμένα τα έχει τα πράγματα ο Damnation στο μυαλό του.
Ειλικρινά περιμένεις ουσιαστική απάντηση από τον Damnation σε αυτό που ρώτησες; Εδώ νομίζει πως το 70% του ελληνικού πληθυσμού που σιχαίνεται το ΛΑΟΣ είναι οι αριστεροί κύκλοι. Περιμένεις να το πει ανοικτά;
Το ΛΑΟΣ είναι μια λαϊκίστικη παράταξη (πιο ειλικρινή ονομασία δε θα μπορούσα να σκεφτώ, γράφεται σαν το “λαός”, αλλά στην πραγματικότητα δεν αφορά το “λαό”, αφού είναι “λάος”), που για να μαζέψει όσους περισσότερους ψήφους μπορεί, αναπαράγει ένα κάρο αερολογίες που για πολλούς αυτή είναι η “κοινή λογική”. Έτσι κάμποσοι θα το ψηφίσουν είτε γιατί το θεωρούν συντηριτικό στις απόψεις που εκφράζει (και πιστεύουν πως και οι ίδιοι είναι συντηρητικοί) είτε γιατί πιστεύουν πως επειδή στο ΛΑΟΣ μιλάνε για μεγάλες Ελλάδες και χρυσά κουτάλια, πως α) δεν πρέπει να λένε ψέματα (οι πολιτικοί του ΛΑΟΣ πρέπει να είναι οι μόνοι που δε λένε ψέματα) και β) για να λένε πως θα μας κάνουν ξανά πλούσιους και υπερδύναμη, τότε είναι και ικανοί να τα κάνουν (το τελευταίο το επιβεβαιώνει και ο Κοέλιο. Όταν θες κάτι το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις. Δηλαδή, θα είναι ο Άδωνις Μπουμπούκος και θα παίζει με τα playmobil του ενώ ο Milky Way θα αποφασίζει την οικονομική μας πολιτική).
Το πρόβλημα που δε συνειδητοποιούν όσοι ψηφίζουν ΛΑΟΣ είναι πως με την ψήφο τους ενισχύουν σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς τις απόψεις του ΛΑΟΣ που δεν ακούγονται το ίδιο συχνά, αλλα όλοι ξέρουν ποιες είναι. Η ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι ουσιαστικά οικονομική ενίσχυση στη Χρυσή Αυγή και της δίνεις ένα μεγαλύτερο βήμα για να εκφράσει τις θέσεις της και να στρατολογήσει απογοητευμένους νέους. Ας ξεκόψει το ΛΑΟΣ με τους Χρυσαυγίτες και τους χουντικούς και όλους αυτούς τους προδότες του Ελληνικού λαού και μετά δώστε του όσες ψήφους θέλετε.
Δεν ξέρω εκτός Αττικής πως έχουν τα πράγματα, αλλά όσοι μένουν στην Αττική ξέρουν τι εστι Χρυσή Αυγή. Εγώ θυμάμαι να επιτήθονται νύχτα στους καταυλισμούς των συμπαθέστατων Κούρδων στην Πεντέλη (είχαν πολιτικό άσυλο). Να επιτήθονται σε πολυμελείς οικογένειες και να τους πλακώνουν στο ξύλο, μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν Έλληνες. Προχθές έριξαν πιπέρι στα μάτια μιας κοπέλας, μόνο και μόνο γιατί αρνήθηκε να πάρει φυλλάδιο της οργάνωσης. Πρόκειται για φασιστικά και σεξιστικά γουρούνια, που είναι γεμάτα στα κόμπλεξ και τα ψυχολογικά προβλήματα και για να νιώσουν ανώτεροι από αυτό που είναι (σκουλήκια δηλαδη) συνασπίζονται και ξεσπούν με βία στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες της Ελλάδος.
Το ΛΑΟΣ προς τα έξω βγάζει πως δεν έχει δεσμούς με τη Χρυσή Αυγή. Κι όμως οι ενδείξεις είναι άπειρες (ήδη προχθές είχαμε περιστατικό με υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ να αναφέρει ως “επανάσταση” τη χούντα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν γιατί είχαν τα @@ να κάνουν δημόσια κριτική στην πολιτική της χούντας). Και όλα αυτά τα “επιχειρήματα” που βγάζουν τα τελευταία χρόνια άνθρωποι μέσα και κοντά στο ΛΑΟΣ, πως “ο Στάλιν σφάγιασε πολύ κόσμο”, “είναι φασισμός το να μη μου επιτρέπεις να λέω δημόσια πως θέλω να σε σκοτώσω”, “εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες, αλλά μόνο με τους παράνομους”,κλπ εγώ τα αποκαλώ παπάρια μάντολες. Το φασισμό τον δίδαξαν στην Ευρώπη πρωτίστως οι Ναζί και στην Ελλάδα οι χούντες της (που αποκαλούν επαναστασεις). Αποκαλώντας τους άλλους “φασίστες” απλά προσπαθούν να μην ασχοληθεί κανείς με το γεγονός πως οι ίδιοι είναι όντως φασίστες και υποστηρίζουν Ναζί και χούντα…
Όποιος πιστεύει πως το ΛΑΟΣ αντιπροσωπεύει τις απόψεις του 100% (π.χ. Damnation) ας το ψηφίσει. Όποιος πάει να το ψηφίσει γιατί δε μπορεί να δει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή, τότε θέλω να του τονίσω πως εμμέσως στηρίζει και παρακρατικές φασιστικές οργανώσεις που τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα έως τώρα έχουν δολοφονική δράση. Εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο από αυτό. 1000 φορές το Λευκό…
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.
ΕΙΣΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
Βασικα δεν εισαι καν ‘‘προσωπικοτητα’’. Οπως ειπε και ο καρβου, στο μπερδεμενο σου κεφαλι παπαγαλιζεις αερολογιες χωρις να καταλαβαινεις ουτε εσυ ο ιδιος τι θελεις να πεις. Σαν να αντιγραφεις κειμενο αυτουσιο που σου εδωσαν απο το κομμα…
Όχι δεν περιμένω κάποια συγκλονιστική/ουσιαστική απάντηση, νομίζω είναι προφανές και απο το ύφος άλλων ποστ μοτ εδώ μέσα) αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να δώ τι απάντηση και τι παραδείγματα θα έφερνε.
Κατά τα άλλα, +άπειρο για το υπόλοιπο μέρος του ποστ σου
Παντως για να μη λεμε μονο για αυτους που ψηφισαν ΛΑΟΣ και δεν βγαζουν αγχος(εκτος απο τον αντιπροσωπο του κομματος που μαλλον καλεσε και φιλαρακια να γραφτουν…) δεν εχει μιλησει ουτε ενας που ψηφισε ΝΔ αλλα ειδικα ΠΑΣΟΚ…Ρε παιδια…Μα ρε παιδια…Τι φοβαστε?ΜΗπως απλουστατα ψηφισατε επειδη ετσι?Ξερεις ψηφιζω αλλα αν με ρωτησουν στα σοβαρα γιατι ψηφιζω δεν ξερω…It’s fun.
Το θέμα με το ΛΑΟΣ είναι πιο περίπλοκο. Για την ακρίβεια το ΛΑΟΣ είναι περισσότερο επικίνδυνο από απλά ένα κόμμα που λέει αερολογίες.
Πολλοί από τους ψηφοφόρους του, έχουν παγιδευτεί, στην ας πούμε ηπιότερη εικόνα που παρουσιάζει σε σχέση με την Χρυσή Αυγή. Δεν θα αναφερθώ εδώ στους ψηφοφόρους του οι οποίοι είναι χουντικοί, βασιλικοί ή μέλη της ΧΑ (αν και αυτή θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές από ότι ανακοίνωσε) ή τέλοσπάντων σε ανθρώπους που κινούνται σ? αυτό το χώρο, αλλά στους ψηφοφόρους που «τσιμπάει» στα θολά νερά που ψαρεύει και οι περισσότεροι εκ των οποίων, δεν θα πήγαιναν στην ΧΑ πχ.
Αυτοί όλοι, «τσιμπάνε» με το προφίλ της λαϊκότροπης δεξιάς (η λεγόμενη volkish δεξιά από την οποία ουσιαστικά προήλθε και το κόμμα τον Ναζί).
Όλοι αυτοί, είναι φοβισμένοι τύποι, τους φόβους των οποίων μια χαρά καλλιέργησε ή και εμφύτευσε σε πολλές περιπτώσεις το υπάρχον σύστημα, το οποίο θρέφεται και υπάρχει δια μέσω του ΦΟΒΟΥ, τον οποίο και καλλιεργεί με όλα τα μέσα που έχει: οικονομικά, ΜΜΕ, σχολεία, θρησκείες κτλ. Θέλει τον πολίτη ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ, να τρέμει μήπως χάσει αυτά που έχει, ακόμη και αν αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από την απλή επιβίωση. Καλλιεργεί αυτόν το φόβο, ότι ακόμα και αν απλώς επιβιώνεις είναι σπουδαίο, γιατί υπάρχει και η περίπτωση απλά να μην μπορείς να επιβιώσεις. Όλοι αυτοί οι φόβοι, μετατρέπουν τους περισσότερους ανθρώπους σε συντηρητικούς και αντί να σκεφτούν ότι αυτά που έχουν να χάσουν είναι αμελητέα και αυτά που έχουν να κερδίσουν πολύ περισσότερα αν δράσουν, ανατρέψουν αυτό το σύστημα, αυτοί ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ψάχνουν να αγκιστρωθούν από κάπου, όπου θα έχουν-νιώθουν την ασφάλεια ότι δεν θα χάσουν τα ολίγα τα οποία τους έχει παραχωρήσει το σύστημα.
Μια μερίδα λοιπόν ανθρώπων, μοιραία θα κινηθεί προς την ακροδεξιά, καθότι στις μέρες μας οι μεγάλοι φόβοι λέγονται ΑΝΕΡΓΙΑ (που μας την δημιουργούν οι μετανάστες υποτίθεται) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και γενικά φόβος σε καθετί ξένο που μας απειλεί, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ (ο κοσμάκης θέλει να χορτάσει αστυνομία, όσο ο φόβος του μεγαλώνει και φυσικά την αύξηση της εγκληματικότητας την φορτώνει πολύ βολικά στους μετανάστες και πάλι.) Η ακροδεξιά φωνάζει ότι έχει το φάρμακο για όλα αυτά. Και ο κοσμάκης ψαρώνει. Στις μέρες μας ειδικά που με την παγκοσμιοποίηση ψάχνει να βρει μπούσουλα, νιώθει την ανάγκη να ανήκει σε μια ομάδα, να έχει αναφορές σε ένα κοινό σύνολο, τι ευκολότερο από το να κινηθεί προς την εθνική και θρησκευτική του ταυτότητα.
Κάπως έτσι, κάποιος κόσμος (και αργότερα ίσως και περισσότερος) θα στραφεί προς την ακραία ? λαϊκή δεξιά. (και στην Γερμανία κάτι τέτοιο έγινε. Δεν ξύπνησαν ξαφνικά μια μέρα Ναζί οι περισσότεροι γερμανοί).
Η αστική δημοκρατία δε, ειδικά σε περιόδους κρίσης όπως η σημερινή, συχνά για να μην ξεφύγουν τα πράγματα προς άλλη κατεύθυνση, βρήκε αποκούμπι στην ακροδεξιά.
Γι? αυτό φαινόμενα τύπου ΛΑΟΣ δεν πρέπει να τα παίρνουμε αψήφιστα. Μπορούν να γίνουν επικίνδυνα και μπορούν να στρέψουν πολύ κόσμο και ειδικά νέους, σε επικίνδυνες ατραπούς.
Καλά, δεν είναι υποχρεωμένος πάντως να ποστάρει κάποιος συγκεκριμένα ψηφίζω τους τάδε γι’ αυτό και γι’ αυτό το λόγο.
Edit:
Σωστός ο jm για μια ακόμα φορά, αν και για το ΛΑΟΣ συγκεκριμένα διατηρώ ακομα τη γνώμη ότι είναι δεκανίκι. Το ότι η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές δεν είναι καθόλου τυχαίο, ο σκοπός είναι να απενοχοποιήσει το ΛΑΟΣ από τους χαρακτηρισμούς περί ακροδεξιάς.
Κiratzo, με αυτό το ύφος που τους απευθύνεσαι αποκλείεται να σου απαντήσουν ποτέ. Το καταλαβαίνεις ε; Αλλά μπορώ να σου απαντήσω εγώ για αυτούς.
ΝΔ, οι 5 που ψήφισαν, ψήφισαν γιατί θυμούνται τις τελευταίες διακυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και φοβούνται πως με την ψήφο τους σε κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ θα δώσουν ακόμη περισσότερη ισχύ στο ΠΑΣΟΚ, οπότε ψηφίζουν ΝΔ ελπίζοντας πως και η ίδια η ΝΔ θα πάει προς το κάτι καλύτερο.
ΠΑΣΟΚ, οι 19 που ψήφισαν το ψήφισαν γιατί θεωρούν πως μετά τις τελευταίες κυβερνήσεις της ΝΔ και όλα τα σκάνδαλα της και τις αποτυχίες της, είναι πρωτιμότερο να δώσουν την ψήφο τους σε ένα κόμμα που κατά το παρελθόν επέδειξε έργο, έχει αρκετούς μη άχρηστους πολιτικούς και αναγκαστικά θα πρέπει να υπομείνουν και τα όσα λαμόγια θα προσπαθήσουν να φάνε.
Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο ζητώντας τα σπασμένα από όποιον δεν ψηφίζει το κόμμα που ψηφίζουμε εμείς.
'Η απλα και στις 2 περιπτωσεις, αυτο το κομμα ψηφιζουν παππου προς παππου ή μπορει να τους βολεψει πουθενα λογω γνωριμιων ή.
ΝΔ ψηφίζει και όποιος δεν θέλει να δώσει την δυνατότητα αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ, και ίσως επειδή έχει μία ηλιαχτίδα ελπίδας ότι η ΝΔ θα τα σκατώσει λιγότερο απο το ΠΑΣΟΚ.
Μάλλον καρφώνομαι, αλλά δεν με νοιάζει.
Καρφωνεσαι?:lol:
(γαμωτο νομιζα οτι εστειλα αυτο που εγραψα πριν…τεσπα)
Δεν ειπα οτι κανενας ειναι υποχρεωμενος να απολογηθει για τι επιλογες του αλλα εστω και ενας δεν θα μπει να στηριξει την επιλογη του τη στιγμη που λεγονται τοσα?
Καρβου…Αν ψηφιζουν Πασοκ για το λογο που λες εσυ εχω ενα ερωτημα…Δεν ξερουν οτι το Πασοκ επεδειξε οποιο εργο επεδειξε επειδη η ΕΕ τοτε εδινε πακετα με το τσουβαλι απο τα οποια τα περισσοτερα χαθηκαν μεσα στους μηχανισμους του κρρατους και στις τσεπες των υπευθυνων ειτε στις τσεπες των ψηφοφορων και οτι την 20ετια του Πασοκ παγκοσμια οικονομικη κατασταση ηταν σαφως καλυτερη?Θελω να πω οτι πολιτικη Πασοκ-ΝΔ(εκτος των πρωτων χρονων μοιρασματος λεφτων δεξια αριστερα) ειναι στην ουσια η ιδια που οδηγησε σε αυτη τη κατασταση…Οσο για σκανδαλα και αχρσηστους πολιτικους υπαρχει ο αντιλογος που λεει οτι σκανδλα υπηρχαν και τοτε ασχετο αν τα εχουμε ξεχασει(εκτος του οτι δεν βγαιναν τοσο στη δημοσιοτητα-και που βγαινουν δηλαδη τι…) και αχρηστους διεφθαρμενους πολιτικους ειχαν και οι κυβερνησεις του Πασοκ…Ολοι θα θυμομαστε γνωστους-αγνωστους που περασαν απο ολα τα υπουργεια και ρουφαγαν σα σκουπες:)…Δεν ειναι συνομωσιολογιες…ειναι λιγο πολυ γνωστα…Οι ψηφοφοροι τοσο αθωοι ειναι?:!:
Τελος παντων δεν περιμενω να μου απαντησεις εσυ…Εσυ δεν εισαι τοσο αθωος για να μην τα ξερεις ολα αυτα…
Στο πολλ δεν ψηφισα οποτε δεν περιμενω απο κανεναν να χει ψηφισει το ιδιο με μενα:p
συνειδητα κανενα κομμα κανενας αντιπροσωπος εκτος αν θελουμε να περασουμε την ωρα μας με σαχλα show που παιζουν δημιοσιογραφοι,πολιτικοι και καθε λογης γλυφτρονια
κατεβαινει και ενα κομμα που λεει οτι θα μοιρασει οικοπεδα? ξερει κανεις
αα τσεκαρετε και το κομμα που εισαι παπαδοπουλε #-o