Εκλογές 2009

Ε, προφανώς και υπάρχουν ηλίθια άτομα που θα ψηφίσουν ΛΑ.Ο.Σ. επειδή τους έκλεψε ένας αλβανός. Δυστυχώς υπάρχουν κάμποσοι τέτοιοι.

μπα,εγω πιστευω πως θα ψηφισουν λαος επειδη φοβουνται να κυκλοφορησουν νυχτα και οχι επειδη και καλα τους εκλεψαν

Leper, μην βλεπεις τα πραγματα μονοπλευρα.

Με την ιδια λογικη που λες καποιον ηλιθιο επειδη θα ειναι καχυποπτος και δεν θα θελει στο περιβαλλον του Αλβανους, επειδη καποτε ενας Αλβανος τον εκλεψε και τον χτυπησε, πρεπει να αναγνωρισεις οτι το ιδιο ηλιθιος ειναι και καποιος που θα θελει να κανει ντου σε αστυνομικους επειδη καποτε ενας αστυνομικος τον χτυπησε στο δρομο χωρις καποιο σοβαρο λογο.

'Η και τα δυο ειναι λογικα ή και τα δυο ειναι ηλιθια.

Εγω δεν τα θεωρω ουτε λογικα αλλα ουτε και ηλιθια.
Κατανοω το σκεπτικο των ανθρωπων και στις δυο περιπτωσεις, ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με τη λογικη αυτη.

δηλαδή όλα αυτά έγιναν επειδή του έριξες χυλόπιτα? :frowning:

Προφανώς… αφού αν βγει το λαος κυβέρνηση, θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα :stuck_out_tongue:

Είσαι άκυρος.

Αν σε βαρέσει μπάτσος θα κατηγορήσεις τους μπάτσους.

Αν σε κλέψει αλβανός θα κατηγορήσεις τους κλέφτες, όχι τους αλβανούς.

Ειπα οτι κατανοω το πως μπορει να σκεφτει καποιος που να του εχει τυχει προσωπικα τετοιο περιστατικο. Δεν ειπα ουτε αν συμφωνω ουτω αν διαφωνω με την (ηλιθια) σκεψη του.
Επισης, ακυρος μπορει να ειναι αυτος που κανει ντου στον πρωτο τυχαιο αστυνομικο που θα βρει μπροστα του, επειδη καποιος αλλος αστυνομικος του την επεσε.
Αλλα ξεχασα, ειναι ολοι ιδιοι, αφου υπηρετουν τον ιδιο θεσμο.

Ωραία, τώρα ξαναδιάβασε το post μου και δες ότι δε σε χαρακτήρισα άκυρο επειδή συμφωνείς ή διαφωνείς. Αυτό ούτε καν το σχολίασα. Έκανες άκυρο συλλογισμό. Σύγκρινες μία εθνικότητα π.χ. με ένα επάγγελμα. Το κατάλαβες τώρα; Μάλλον μετά από κάθε post θα πρέπει να κάνουμε και διευκρινήσεις από κάτω.

Και, ναι, όλοι οι μπατσοι είναι ίδιοι, όλοι οι αλβανοί δεν είναι ίδιοι.

Αυτό είναι μία πραγματικότητα για το κέντρο κυρίως, δεν είναι όμως μία κατάσταση που υπάρχει εξαιτίας της μίας μόνο πλευράς. Αυτό θαρρώ πως προσπαθούμε να εξηγήσουμε οι περισσότεροι σε όσους δικούς μας (ο καθένας στο δικό του κύκλο) ακουλουθούν αυτού του είδους τη λογική - όπως η περίπτωση που αναφέρεις-. :-k Όλως περιέργως πάντως, και τις 2 φορές που μου τις έχουν πέσει για να μου πάρουν χρήματα, έλληνες ήταν. :-s

Ε οπως ακριβως εσυ θεωρεις ενα συνολο ανθρωπων ιδιους επειδη κανουν το ιδιο επαγγελμα, ετσι και ο αλλος θεωρει οτι οι ανθρωποι της ιδιας εθνικοτητας ειναι και ιδιοι χαρακτηρες.

Παντως κοινα σημεια και στις δυο ομαδες (επαγγελμα και εθνικοτητα) σιγουρα υπαρχουν ειτε εξ’ορισμου [ τα πολιτισμικα και κοινωνικα χαρακτηριστικα του καθε λαου και ο τροπος σκεψης και ο χαρακτηρας για να τον ελκυει καποιον η στολη του αστυνομου] ειτε προκυπτουν στην πορεια της ζωης απο τις συνθηκες δουλειας στη μια [’‘εχω οπλο και στολη, εγω κανω κουμαντο, ειμαι και ο πρωτος μαγκας’’] και διαβιωσης στην αλλη [’‘ειμαι ανεργος χωρις λεφτα, θα κλεψω τα παιδια απεναντι’’].

(δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις γιατι θεωρεις τους μπατσους ιδιους, μην μπαινεις σε κοπο, ξερω την απαντηση σου και εν μερει την ασπαζομαι.)

Και που να δειτε αλβανο μπατσο ! :lol:

Βαγγο ελπιζω να εισαι καλα.Και ελα για κανα διμηνο στην οικοδομη να τουμπανιασεις. :slight_smile:

μεγαλο λαθος αυτο.οι πιο πολλοι εδω στην ελλαδα αν τους κλεψει αλβανος ή πακιστανος ή οποιοσδηποτε αλλος αλλοδαπος θα κατηγορησουν την εκαστοτε εθνοτητα και θα τους θεωρησουν ολους ιδιους.

Το επάγγελμα το διαλέγεις, την εθνικότητα όχι. Από εκεί και πέρα κάθε σύγκριση μου φαίνεται άκυρη. Ιδίως το παράδειγμα που έφερες πριν ήταν εντελώς off.

Ναι, δεν αναφερόμουνα στην πλειοψηφική άποψη, αλλά στην άποψη ενός σκεπτόμενου ατόμου.

ειπα ειναι κατι λαικο,λαικη θυμοσοφια,αρα γιγνωσκω :stuck_out_tongue:

βεβαια υπαρχει και η διανοουμενιστικη παπαρολογια της σκεπτομενης ταξης ,ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι δεν λες,γιατι οπως και να το κανουμε το να σκεφτεσαι ειναι βαρετο και κουραστικο συναμα…
ναι μπορω να προτεινω και εγω ουτοπικα πραγματακια ,αλλα πιστευω οτι ο αυνανισμος ειναι ιδιωτικη υποθεση…
ολα ακομα και τα αυτονοητα πρεπει να επεξηγουνται,μια φορα χρονιαααα πριν πολλα ο ανθρωπος ανακαλυψε τον τροχο.
Προτιμω να διαχαιω περιττωματα παρα να συνδιαλεγομαι με αυτους που μας σκεφτονται σαν περιττωματα

Απάντησε μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες. Θεός.

Και όμως επίκαιρο το thread. Το πασόκ εξάλλου κέρδισε τις εκλογές γιατί δεν θα έκοβε μισθούς, συντάξεις, ούτε τις δημόσιες επενδύσεις, ούτε θα απέλυε κόσμο όπως θα έκανε ο Καραμανλής και η ΝΔ. Σουρεαλιστικές στιγμές :slight_smile:

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
τραγικό poll νομίζω θα ξαναγίνει νέο thread Εκλογές 2011

Θα το δείτε…