Καλοκαιρι τελος

Ωραιο ηταν το φετινο ρε καρμιρηδες…αλλα ο κυκλος της φυσης πρεπει να συνεχιστει…αυτο το αεναο μυστηριο φαινομενο θανατου και ζωης κλπ κλπ…η πλακα ειναι που μολις μπηκε πρωτη σεπτεμβριου συνηδητοποιησα πληρως οτι τα εχω κανει ολα μανταρα γιεα…

Παρτε και την πτωση
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=2&gid=264371

Επιτελουςςςς.Καιρος για λιγο κρυο και χοντο ντυσιμο και μπυρα ή σοκολατα σε καμια ζεστη καφετερια. Το καλοκαιρι καταντησε βαρεμαρα, καθε μερα ψησιμο απο την ζεστη. Αντε και τα χιονια να παω για σκι :stuck_out_tongue:

To καλυτερο καλοκαιρι ηταν φετος
Αχ κριμα που τελειωνει αλλα οκ ερχετε χειμωνας που btw γαμαει

Δεν το κατάλαβα καθόλου πότε πέρασε :frowning: Ωραία ήτανε γαμώ. Ποιος ξανατρέχει σε σχολές κλπ τώρα…

Listening to: Memory Garden - Carnage Carnival
via FoxyTunes

Και συ μπαρλα?Μαζι να του το καψουμε το σπιτι.:stuck_out_tongue:

Ακριβώς! Η τελευταία βδομάδα του Ιούλη και οι 2 πρώτες του Αυγούστου απλά δεν υπήρχαν!

Και του χρόνου ακόμα καλύτερα, καλό χειμώνα να 'χουμε με κρύα, χιόνια και τα σχετικά!8)

Το φετινό καλοκαίρι ήταν το χειρότερο της ζωής μου μακράν, στα τσακίδια να πάει…

μία εβδομάδα ακόμα;;μια!μόνο μία, αλήθεια!Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, αλλά αυτοί οι ηλίθιοι καλοκαιρινοί έρωτες είναι φανταστικοί :frowning:

Ναι μεν βαρέθηκα τη ζέστη,αλλά δεν θέλω να τελειώσει το καλοκαίρι για 2 λόγους:
1)Ήταν το καλύτερο καλοκαίρι ever,
2)ο χειμώνας δεν θα είναι καθόλου ωραίος…:frowning:

Kαι γω μαζι σου!

δεν ξερω για εσας αυτο το καλοκαιρι ηταν απο τα καλυτερα!ω ναι!

Χάλια καλοκαίρι! Φροντιστήρια :frowning: και διάβασμα :(:(:?

…άντε να φανεί ένας καταπληκτικός χειμώνας:!:

καλυτερα.μου την δινει το καλοκαιρι

Τον χειμωνα ο ανθρωπος λειτουργει πιο χαλαρα, πιο ηρεμα. Ειναι στην ατμοσφαιρα

ανυπομονω για τον χειμωνα…να γυρνας σπιτακι σου μετα το φροντηστιριο…να καθεσε στη ζεστουλα…να πινεις τον γαλικουλι σου…να βλεπει τη βροχη εξω…8)

Nα το ακούτε το παλικάρι, λέει αλήθειες.

Και εσύ απολυόσουν… Εγώ που μόλις είχα μπει;:stuck_out_tongue:

ρε παιδια οκ δε σας πολυαρεσει η ζεστη κ αυτα αλλα τωρα που αρχιζει ο χειμωνας αρχιζουμε ολοι ν μπαινουμε σε προγραμμα(δουλεια,σχολη κτλ)και δεν τ αντεχω αυτο…νομιζω οτι τ κακο μ τ χειμωνα ειναι οτι κραταει πολυ…

To καλοκαίρι ωραίο ήταν… το φθινόπωρο είναι που έχει μπει φριχτά για μένα… Ήδη μέσα σε λίγες μέρες μετράω απώλειες, πολύ σημαντικές…

Μακάρι να μη συνεχιστεί, δε θα αντέξω…