τερμα τ καλοκαιρι,αυτο ητανε:(…πως νιωθετε?σχολες,σχολεια,δουλεια,ιστοριες…
Καιρος ητανε!
Τι καιρος ???
Δε χορτασα με τπτ… Αντε τωρα δουλεια και καθημερινοτητα… Κινηση και Καυσαεριο !!
Α… και Νοεμβρη στρατο >.<
Mην ξυνεις πληγες ρεε τζεστεροκεφαλε…
επιτελους!!! η ζεστη δεν παλευεται με τιποτα.
Αερομιστηρα δν εχεις?
εγω θελω κ αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.θελω ζεστη,θελω ηλιο,θελω να ξυνομαι ολη την ωρα μην κανοντας τπτ…δε θελω ουτε βροχη,ουτε κρυο,ουτε ν ντυνομαι σα κρεμμυδι μ 100 ρουχα…
αμα κανει ζεστη απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις να βγαλεις αλλο ρουχο. μονο το πετσι σου.
ενω τον χειμωνα οσο κρυο και να εχει μπορει να την παλεψεις
Αυτή τη φράση είχα στο μυαλό μου.
Όσο κωλοβάρεμα και να ρίξαμε τον Αύγουστο, το αίσθημα ότι έχεις πάντα κάτι να διαβάσεις είναι καταθλιπτικό. Άντε να περάσει η πουτάνα η χρονιά!
Αυτο ακριβως!
Τον Αυγουστο καθε μερα ελυνα 1-2 θεματα Μπαρλα(με το που τελειωνω πανελληνιες παω και του καιω το σπιτι), και ολο ειχα στο νου μου να κανω επαναληψη στο ενα, να κανω επαναληψη στο αλλο και γενικα δεν ημουν στις καλυτερες ψυχολογιες.
9 μηνες ακομα.
65 χρονια ακόμα για σύνταξη.
Μαλλον τα σχολικα ειναι τα ευκολα χρονια.
εγω οταν εδινα πανελληνιες μετραγα τις μερες στ θρανιο.βεβαια βιβλιο δεν ανοιγα.
Στο διαβολο να παει τετοιο που ητανε
Πόσες πίτες έφαγες;
λωλ να φας πιτα προυπεθετει να δινεις δεκαρα και να προσπαθησεις, ενηγουεη, πιτογυρα πολλα γιατι επρεπε να παθω OD πριν φυγω…
εσυ τραβα ποσταρε τη λιστα σου
Καταρχάς ήμουν σίγουρος πως θα πέταγες εξυπνάδα που αφορά μηλόπιτες, σπανακόπιτες, πιτόγυρα κλπ :b
Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω για ποιά λίστα μιλάς :b
ναι αλλα το πρωτο σκελος ηταν ειλικρινες.
α.
αμποτε καταλαβεις πας και τη ποσταρεις
Επιτέλους, πλησιάζει Χειμώνας. Δηλαδή δουλειά, σχολή και ρουτίνα, αλλά και πιο έντονες βόλτες ρε… Άμα βγαίνεις καθημερινά χάνεται η αξία και η αίγλη.
Αλλά που να καταλάβετε εσείς θέλετε μόνο Πάρο και Μύκονο. Εγώ θέλω Whisky και μπαλκονάκι -μετά από το 5 ποτήρι δεν ισχύει κάτι σαν το κρύο- με την παρέα.