Παιχνίδια Παίζουμε;

μπορει καποιο rpg να φτασει τα ΔΥΣΘΕΟΡΑΤΑ υψη της ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ του TORMENT?

εχω πεσει σε καταθλιψη πραγματικα

ανατριχιλα?

Ρε γαμώτο είναι αλήθεια. Τόσα χρόνια μετά και το Torment είναι ακόμα χαραγμένο. Έχω να το παίξω δέκα χρόνια και ακόμα θυμάμαι σημεία του πιο καλά από παιχνίδια που παιξα πρόσφατα. Τα Witcher και τα Mass Effect έχουν μια παρόμοια αίσθηση αλλά και πάλι…

[B]
Η ΕΑ μοιράζει δώρα από το διάστημα[/B]

Την ώρα που άλλες εταιρίες ψάχνουν να βρουν τρόπους να τραβήξουν τα βλέμματα των παικτών, η ΕΑ αποκάλυψε μία εξαιρετική ενέργεια marketing.

Συγκεκριμένα, αντίτυπα του αναμενόμενου Mass Effect 3 θα φύγουν από μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι με ειδικά «μπαλόνια» και θα ταξιδέψουν στο διάστημα.

Η βαρύτητα θα οδηγήσει τα games ξανά πίσω στη Γη σε διάφορα τυχαία σημεία και μέσω ειδικής κάμερας που θα τα ακολουθεί, οι παίκτες θα μπορούν να τα εντοπίσουν και να πάνε να τα παραλάβουν αν ο χώρος προσγείωσης είναι κοντά τους.

Δε χρειάζεται να πούμε πόσο συλλεκτικά θα είναι αυτά τα αντίτυπα?

[B]
Πηγή: Enternity.gr[/B]

xaxaxa ποσο κάψιμο πια!!

Μου ηρθε σημερα υστερα απο μια “οδυσσεια” 2μιση μηνων το Uncharted 3. Τα 2 προηγουμενα τα ειχα καραευχαριστηθει, υποθετω το ιδιο θα γινει και με αυτο

“Batman: Arkham City” παιξατε?

[SPOILER]Μιλαω για παιχνιδια που εχουν βγει 3-4 μηνες, I know, αλλα σπανιως αγοραζω video game αμεσως, περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του (εξαιρουνται οι αθλητικοι τιτλοι)[/SPOILER]

Uncharted 3 μεγαλη παιχνιδαρα θα το γουσταρεις τρελα… :wink:
Batman: Arkham City δεν εχω μπορέσει να το παιξω ακομα…

αμφοτερα γαμουν αλλα το σιτυ 2 κλικ παραπανω…

Το ξεπατωσα… trophies, γριφους, side missions… τα παντα ολα

Το καλύτερο βιντεο παιχνίδι με σούπερ ήρωες… και μια απο τις καλύτερες ιστορίες του batman. Το τι ξυλίκι έπεσε δεν υπάρχει, το ίδιο και κατάρες στο riddler
Παίξτε οπωσδήποτε το plus του hard mode, είναι εμπειρία

[SPOILER]Και κάτι για εμάς που καιγόμαστε με batman και αντιλαμβανόμαστε το vibe που έχει αυτός ο ήρωας: Απλά συγκίνηση η τελευταία σκηνή που λέει ο batman ‘you wanna know something funny? Even after all these I would have saved you’, όπως και η σκηνή που ετοιμάζεται να λάβει μέρος στις δοκιμασίες για τη league of assasins και του λέει η Τάλια πως αφότου μπεί και μετά θα είναι μόνος του. Πετά λοιπόν εκεί ο batman ένα ’ as always’ και σου γαμά τη ψυχή.
Καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού όταν πολεμάς τον freeze. Ειδικά στο plus mode δεν υπάρχει. [/SPOILER]

Το City οχι ακομα ουτε εγω.

Δεν ξερω αν εχουν ξεμεινει, αλλα πριν απο καμια βδομαδα υπηρχαν στα Πλαισιο απλες εκδοσεις τους Deus Ex στα 13 (!) ευρω και Augmented editions (με πολλα καλουδια) στα 20 (!!) ευρω. Τσιμπησα Augmented, αλλα δεν το παιζω ακομη.

Τελειωνω οπου να’ναι Red Faction και αρχιζω μετα το Cold Fear που δανειστηκα απο φιλο, αν σας λεει κατι. Survival horror.

Μιλαμε τελειωνω Πανηλιθιες και το καλοκαιρι εχω φυλαξει/θα τσιμπησω GTA IV (plus DLCs), Skyrim, Alan Wake, Deus Ex (αν αντισταθω ως τοτε) και Arkham City. Αντιο κοσμε, αντιο ζωη, ξερετε.

Δεν παίζω παιχνίδια πλέον αλλά τελευταία με έχει τρελάνει το Tekken Tag Tournament 2!!! Επίσης πρίν απ’αυτό κυκλοφορει και το Street Fighter X Tekken, άν και τα γραφικά δεν είναι τόσο καλά. Από άλλα που θέλω να παίξω είναι το Marvel VS Capcom 3 που έχει βγεί εδώ και καιρό (κι ελπίζω να βγάλουν και άλλη έκδοση με ακόμα περισσότερους χαρακτήρες), το Devil May Cry 4 και Metal Gear Solid: Rising. Αλλά δυστυχώς τι κρίμα που δεν έχω καμία κονσόλα νέας γενιάς να τα δοκιμάσω. :frowning:

:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::frowning:

:-s:-s:-s

θυμαμαι οτι θα περνα augmented day 1 και για καποιο λογω την πηγαν ενα μηνα πισω για ελλαδα και αναγκαστικαπηρα την κανονικη εκδοση γυρω στα 45 ευρω…και 6 μηνες μετα την πουλανε 13 και augmented 20…WTF?

επισης μην το κρατας για μετα της πανεληνιες,δεν ειναι και πολυ μεγαλο το γκειμ

Τι να σου πω, παραδοξη προσφορα οντως!

Ισως το παιξω το Πασχα, θα δω.

περιττό να σας πω οτι χθες το ξεκίνησα με τις μαλακίες σας…

:stuck_out_tongue:

Μεγαλο σκαλωμα το Kingodms of Amalur: Reckoning, ε. Εχτες επι μιαμιση ωρα εχτες ελεγα να κανω save να παω να φτιαξω τιποτα να φαω και δε μπορουσα να κανω save ρε. Το ενα quest μετα το αλλο. Απο τα καλυτερα rpg που εχω παιξει και απ’οτι φαινεται μεχρι τωρα, ειναι και ικανοποιητικα μεγαλο.

Επισης, αν ξερει καποιος (Neo? :p), το battlefield τρωει κατι μυστηρια σκαλωματα ωρες ωρες. Εχτες ημουνα σε game κανονικα και μπαινει σε party ενας φιλος μου και μου κανει invite στο game του. Παταω accept και δεν γινεται τιποτα και μετα μου ειχε τις επιλογες “join game” (στο browse server) και “find game” (στο quickmatch) απενεργοποιημενες… δε με αφηνε να παιξω δηλαδη. Καθε φορα που μου εκανε invite ο αλλος δηλαδη δε με αφηνε καθολου να μπω σε game μετα, ουτε μονος μου. Και αν εκανα sign out απο το xbox live και ξαναεμπαινα, οταν πηγαινα να μπω σε game μου ελεγε check your network (η συνδεση ηταν κομπλε). Τον παιρνουν λιγο οι server τους ή ειναι γενικα το xbox live ή θεμα του παιχνιδιου? Το παθαινει κανενας αλλος?

Kαι εγω εχω φαει μερικά σκαλώματα με invites και στο bf αλλα και σε αλλα…
καλο ειναι να βγαίνεις πρωτα απο το game στο menu και μετα να μπαίνεις σε invite…
τωρα γιατι δεν σου βγάζει μετα το “find game” δεν ξέρω!! :-k

still driving on,second to none που λενε κι οι Θεοι(μαζι με BG)

τη Black Isle θα τη χτυπησω τατου καποια μερα,το αξιζει

Καλησπερα παιδια,

Απο την σελιδα της επισημης αντιπροσωπειας στην Ελλαδα στο Facebook, εχετε την ευκαρια να κερδιστε 50 beta keys, κανοντας απλα like…