Παιχνίδια Παίζουμε;

Πήρα απο Play.com Witcher 2 + New vegas: Fallout. Είναι αντάξια των προκατόχων τους? Καμιά ιδέα κανείς? To πρώτο witcher με είχε ξετρελάνει!

Το new vegas αν και όλοι θα σου πούν το αντίθετο εγώ το θεωρώ άξιο με το προκάτοχο του :wink:

Καινουριο puzzle game απο το δημιουργο του Portal μεσα στους επομενους μηνες.Γκαβλα φαινεται.
http://www.youtube.com/watch?v=Ni6X80JvcIA&feature=player_embedded#!

δεν ξερω που να το ποσταρω οποτε το ριχνω εδω
εκανα ενα κρακ για το mw3 multiplayer…Σε καποια φαση εκει που κανει τις ενημερωσεις μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, οτι apagoreyetai η προσβαση στο αρχειο steam_api.dll…
τι κανω; καμμια βοηθεια;

Η ΕΑ σκοτωνει τιμες σε καποια παιχνιδια στο origin,10 ευρω το Dragon Age 2,7.5 το Mass Effect 2,7.5 το Dead Space 2 κτλ

http://store.origin.com

Android κινητό+snes emulator+ασυρματη σύνδεση με μοχλο ps3=καψιμο!

:!:

αν και κανεις δεν το υπολογίζει στις “μεγαλες” κυκλοφορίες του 12 εγω πιστεύω θα τα γα#$σει ολα…

Xλωμο το κοβω… εχει ξεφυγει πολυ απο το παλιο του noir concept.

Φυσικα και το υπολογιζουμε στις πολυ μεγαλες κυκλοφοριες,αν και το προηγουμενο με ξενερωσε λιγο επειδη ειχε πολυ μικρη διαρκεια και σαφως κατωτερη ιστορια απο το πρωτο.Αλλα το gameplay του ηταν καλυτερο.

Αλλα νταξει ειναι αδικο να συγκρινεις την ιστορια του πρωτου με οτιδηποτε,και για μενα ειναι απο τα πρωτα παιχνιδια που επαιξα σε pc και κολλησα τρελα(το χω τερματισει καμια 15αρια φορες μεσα στα 10 χρονια που το εχω και καθε φορα γκαβλωνω).

Τελοσπαντων,το περιμενω πως και πως εδω και καιρο,δεν πιστευω να με απογοητευσει ο ΜΑΞ

Βγαινει το [B]Kingdoms of Amalur: Reckoning[/B]. RPG φαση Fable + Elder scrolls με μια ιδεα απο κινησεις God of War, combo που μου φανηκε ενδιαφερον.
Βασικα στην αρχη δε μου πολυγεμιζε το ματι ο τιτλος και ημουν επιφυλακτικος να δοκιμασω rpg παιχνιδι απο την Big Huge, αλλα βαριομουνα και εψαχνα κανενα καινουργιο παιχνιδακι να δοκιμασω και κατεβασα το demo. Μου αρεσε πολυ περισσοτερο απ’οτι περιμενα αν και πηρα μονο μια ιδεα. Ωραια γραφικα και εφε και κινησεις και φαινεται να εχει αρκετα quests και ψαξιμο στον κοσμο του.
Απ’οτι ξερω σε μας βγαινει στις 10 του μηνος. Προτεινω να το δοκιμασετε.

Καλα το 1 και για μενα ηταν το πρώτο παιχνίδι που το έπαιξα(4-5 φορες) και μετα πήγα και το πήρα αυθεντικό…

noir πολυ δύσκολο να υπάρχει γιατι ο μαξ ζει μεσα στη παρακμή, οπότε θα ειναι αρκετά πιο σκοτεινό πιστεύω…
Και για μενα ειναι μεσα στα τοπ που περιμένω για φετος μαζι με ME3,Diablo 3,bioshock,Witcher 2(χβοχ το pc μου δεν το σήκωνε!!!)

εντιτ: εννοείται θα δοκιμαστεί το Kingdoms of Amalur

τσεκαρε και αυτο επισης,Dragon’s Dogma λεγεται

να πω την αληθεια,καιρο ειχα να δω τρειλερ απο rpg που να ειναι τοσο καλοφτιαγμενο…βεβαια η προαισθηση μου για το συγκεκριμενο ειναι πως δε θα ναι τοσο καλο οσο δειχνει

Οσο για το max payne 3 ειναι πραγματικα τεραστιο ερωτιματικο,μπορει να ειναι αθλιο μπορει και να γαμαει…Παντως τα πρωτα 2 ηταν απτα πρωτα pc games που κολλησα τρελα

Ρε αυτο εχει μεσα και τον Palpatine! :lol:
Καλο φαινεται θα το τσεκαρω και αυτο. Thanks man!

Αγιος βαλεντινος και μαλακιες. 14 του μηνός βγαίνει το demo του mass effect 3 σε playstation και xbox.

Παράλληλα με το κάψιμο στο Zelda Ocarina Of Time 3d, τσίμπησα και το Super Mario 3d Land. Εχω να ευχαριστηθώ τόσο με παιχνίδι Mario από την εποχή του Snes. Πραγματικά πολύ ευχάριστο και εθιστικό παιχνιδάκι, με το 3D να δίνει κάτι παραπάνω στην εμπειρία.

Giaaaaa pes…epidi to kaloevlepa to 3ds me to zelda (metraei kai san mouri me to triforce h konsola :p). Kai vgike kai resident evil twra…aksizei san agora?

Genikotera 3ds vs psvita??

Y.G. den exw ellinika stin doulia

Με kinect και voice recognition… Θα κλαψω… :’)

Για το psvita τι να πώ εδώ καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη…Τούμπανο φαίνεται πάντως.
Προσωπικά με το 3DS δεν περίμενα να πορωθώ τόσο, περίμενα καιρό να πέσει η τιμή του και τελικά μου το έκαναν δώρο. Είναι φοβερό μηχάνημα και αυτή τη στιγμή έχει πληθώρα τίτλων που μπορείς να ασχοληθείς, με πολλά παιχνίδια on the line για το 2012.

Το 3D για μένα είναι κορυφαίο, δεν μπορώ να παίξω χωρίς αυτό πλέον, δίνει κάτι μαγικό στα παιχνίδια. Βέβαια έχει το θέμα με τη γωνία θέασης που είναι μικρή αλλά πρακτικά δεν με προβλημάτισε, σπανιότατα χάνω το sweet spot. Πάντως ανεβάζει τρομερά την εμπειρία, ενώ πλέον μπορείς να βγάζεις και βίντεο πέρα από φωτογραφίες σε 3D.

To Resi το δοκίμασα μέσω του δωρεάν ντέμο, και είναι πολύ εντυπωσιακό, νομίζω με γραφικά αρκετά καλύτερα από το 4. Είναι στην σειρά για αγορά.

Πιστεύω γενικά αν σου αρέσουν και τα παιχνίδια της Nintendo πέρα από τα 3rd parties, νομίζω είναι πολύ καλή αγορά, έχει ήδη μπόλικους ποιοτικούς τίτλους, ενώ το 3D δεν θα το βρείς πουθενά αλλού. Και δεν είναι gimmick όπως πολλοί λένε, δίνει ζωή στα παιχνίδια και αλλάζει πολύ την εμπειρία.

Με άλλα λόγια, αν μπορείς τσίμπα το 8)

Το mass effect 3 προβλέπεται παιχνιδάρα και μάλλον είναι η επόμενη μου αγορά :D8)