Παιχνίδια Παίζουμε;

Πφ πολυ μικρο το Modern Warfare 3,το τερματισα σε 1 μερα.

Το Αnno 2070 σας αρεσε γενικα?Εμενα το φουτουριστικο του στυλακι με ξενισε πολυ,δεν με τραβαει να παιξω,αντιθετα με το προηγουμενο που το ειχα καψει

Το Red Faction Guerilla, αν και μονο “Ψηφισε ΚΚΕ” δεν μου λεει (μεσα στο παιχνιδι δεν σου λεει κατι στα ισια, αλλα εχει ενα καρο υπονοουμενα), ειναι pure fun και αξιζει να το παιξει οποιος ψαχνει straight forward action παιχνιδι. Τρελο μοντελο καταστροφης (βασικα μονο το φυσικο περιβαλλον, τυπου λοφοι, βραχοι κτλ δεν καταστρεφονται, κτηρια, οχηματα, αντικειμενα κτλ, ισοπεδωνονται ολα ανεξαιρετως και γινονται σκονη), πειστικο συστημα μαχης, αρκετη δραση και καλος τεχνικος τομεας/ωραια εφε. Απλα να ειστε προετοιμασμενοι για αρκετα χαμηλο frame rate, θελει λιγη ωρα μεχρι να το συνηθισεις.

Δώρο πρωτοχρονιάς Nintendo 3ds. Το φορητό είναι πολύ καλύτερο απ’ότι περίμενα, πολύ καλό το 3d, δοκίμασα και κάτι κλιπακια από το avatar και φαίνεται γαμάτο!
Περιμένω να πάρω το Super Mario 3d Land το οποίο εχει εκθειαστεί σε όλα σχεδόν τα reviews, δυστυχώς σήμερα δεν το έβρισκα πουθενά στο Βόλο.

παιζει κανεις old republic? Αν ναι γνωμες

2 φιλοι που το παιζουν λενε οτι ειναι απ τα καλυτερα ή το καλύτερο mmo που εχουν παιξει…
εγω μετα την εξεταστική θα το παρω… :smiley:

επισης τρεμε skyrim!!!

:bow:

καλα ειδικα αν εισαι και φαν παιζει και να γερασεις πανω στο πληκτρολογιο.:lightsabre:

μετα την εξεταστικη στανταρ θα τσεκαρω ετσι κ αλλιως:D

λολ για sp rpg:lol:

Και εγώ ήθελα να τσεκάρω το Starwars αλλά παίζω ήδη Rift δεν μπορώ να πληρώνω 2 subscripions ταυτόχρονα, όταν με το καλό πεθάνει το Rift τελείως και η εταιρία σταματήσει να ασχολείται μαζί του επειδή δεν θα αποδίδει πλέον χρήμα τότε θα προχωρήσουμε και σε νέο MMO.

Το Guildwars 2 πάντως που δεν θα έχει subscriptions θα δώσει λύση σε τέτοια προβλήματα

ξεκινησα assassins creed 2 σημερα.πρωτη φορα παιζω παιχνιδι της σειρας…θετικες εντυπωσεις μονο μεχρι τωρα

το 1 δεν μου αρεσε καθόλου αν και ο altair ειναι respect…
το 2 απο την αλλη ειναι εξαιρετικό!!!
το 3 θα το παιξω μετα την εξεταστική…

επίσης στις γιορτές ανακάλυψα το Μetro 2033 που ειναι επικ game(post-apocalyptic περιβαλλον) αλλα το σταμάτησα οταν εμαθα οτι ειναι απο βιβλιο και μολις το διαβάσω θα το ξανα παιξω απο την αρχή!!! :smiley:

:bow2::bow2:

most underated game ever,απλα δεν το παιξε κανεις ενω γαμαει τοσο πολυ

θελω και το prototype να παιξω καποια στιγμη.το χει τσεκαρει κανεις σας?

true story και να πει οτι εχει καποιο μεγαλο αρνιτικο(γραφικά,gameplay, ΑΤΜΟΣΦΑΊΡΑ) ουτε καν…

ευτυχώς ομως δεν το βαλαν κατω και βγαίνει 2 το ιδιο εντυπωσιακό…

το prototype απο το λιγο που ειχα παίξει καλο μου φάνηκε

καλο ειναι το prototype,αλλα που το θυμηθηκες,εχει 2 χρονια που βγηκε

Καλό αλλά μόλις το τερματίσεις μία θα το βαρεθείς άπειρα

εφαγα φλασια .εβλεπα αρκετους να το παιζουνε οταν πηγαινα σε νετσ για mmorpg και τετοια και ηθελα παντα να το δοκιμασω.θα το τσεκαρω μολις τελειωσω το assassins

[B]RE6[/B]
δεν ξερω ρε γαμω μακαρι να ειναι σαν το 4…
και επίσης ελεος ποτε σκοπεύουν να βαλουν την Jill <3 main character!!!

Έχει παίξει κανένας το L.A. Noire?

ναι καλουλη…
βασικά ωραια αυτη η καινοτομία με τις ανακρίσεις και τα physics του παιχνίδι αλλα μετα απο λιγο κουράζει…
στα + η πολυ ωραια ατμόσφαιρα σε ΜΕΡΙΚΕΣ αποστολές

καλο ειναι αλλα η μαλακια ειναι οτι δεν ειναι sand-box style αλα gta (ουτε πεζους δεν μπορεις να χτυπησεις)…αλλα οκ, ωραιο στορυ, ατμοσφαιρα, ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ

Ναι αυτά τα δύο έιδα στο trailer (αυτό με το emotion intelligence και γενικά το story/ατμόσφαιρα) και με έξησε άσχημα!

Το έβαλα να κατεβαίνει πριν έρθω δουλειά, ελπίζω μέχρι το απόγευμα να είναι κομπλε!!! :slight_smile: