Παιχνίδια Παίζουμε;

Ρε τι μου λετε ρε, αρχες του 12, εστω και μονο μεσω steam, βγαινει επιτελους το Alan Wake (μαζι με τα 2 expansions) για PC.

Εκει που το ειχα διαγραψει στο νου μου, εκει που δεν σκεφτομουν πλεον οτι το περιμενα κατι χρονια, ανακοινωνεται αυτο και μου ερχεται καρδιακο.

Ε αντε γεια ρε.

battlefield 3 επαιξε κανεις?

ναι. γαμαει. αντικειμενικά.

εγω καθε χρόνο λιώνω και αγοράζω cod…
εε φέτος τα χριστουγεννα θα πάρω το bf3… :smiley:

Δεν ξερω αν το χει αναφερει κανεις εδω μεσα,αλλα το cloud computing εχει ηδη εφαρμοστει στα video games και δινει τη δυνατοτητα να παιξεις με ενα απλο αμπαλεα pc/laptop οτι παιχνιδι θες,μεσω του OnLive.Στην ουσια η επεξεργασια των γραφικων γινεται σε εναν αλλο απομακρυσμενο υπολογιστη,και στελνει στον δικο σου απλα τις εικονες,επομενως δεν χρειαζεσαι καν σοβαρη καρτα γραφικων για να παιξεις οτι θες.

Δινει 30 λεπτα free trial σε ολα σχεδον τα παιχνιδια που κυκλοφορουν,και εχει μηνιαιες και ετησιες συνδρομες σχετικα φτηνες για να παιζεις τα παντα.Δοκιμαστε το,αξιζει.Ειδικα οσοι εχετε μετριους υπολογιστες και δεν μπορειτε να παιξετε τα καινουρια παιχνιδια με τα σουπερ γραφικα.

Μόνο Αμερική και Αγγλία είναι διαθέσιμο.

Και Ολλανδια δουλευει ρε,σημερα επαιξα.Ελλαδα δεν το εκαναν διαθεσιμο ακομα γαμωτο?Και ηλπιζα στις διακοπες να το καψω

Α, δεν το ήξερα για Ολλανδία. Λίγο δύσκολο το κόβω να γίνεται διαθέσιμο σύντομα στην Ελλάδα γιατί πρέπει να συνεργαστούν με τους isp. Και δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους δικούς μας εδώ.
Από την άλλη η cyta αρχίζει να δίνει vdsl2 οπότε ποτέ μην λες ποτέ.

Οκ επειδή το steam έχει μπει σε mode ‘το αφεντικό τρελάθηκε, δεν πουλαω χαρίζω’ τσίμπησα 2 πραγματικά διαμάντια.

[B]orcs must die[/B] και [B]Magicka[/B]. Ε Π Η και τα δυο και δεν συζητάω για τιμή / απόδοση.

Α και μην τα κατεβάσετε είναι από indy developers. Αμαρτία.

Φοβερό το Anno 2070. Το 1701 ήταν καλό το 1404 ήταν καλύτερο και το 2070 είναι ακόμα καλύτερο.

To orcs must die πολύ καλό επίσης μετά τον τερματισμό συνέχισα και σε hard more και προσπάθησα να μαζέψω 5 νεκροκεφαλές για κάθε map στο normal.

ω ρε εχει να παιξει καψιμο απο σαββατο.
arkham city,modern warfare 3,battlefield 3,anno 2070 και δεν ξερω γω τι αλλο.

:’)

Καψιμο οντως :slight_smile:
Αν και αργα, αγορασα εχτες το xbox 360 + [B]CoD MW3[/B] (bundle) με το που επεσε το δωρο χριστουγεννων. Σημερα πηγαινουν οι κολλητοι να τσιμπησουν και το [B]Battlefield 3[/B], θα αγορασω και το [B]Halo Combat Evolved anniversary[/B] (το οποιο πρεπει να γαμει πολυ αγρια) και γενικα, αντιο εγκεφαλικα κυτταρα. H πλακα ειναι οτι εκει που ελεγα οτι η κοπελα μου δε θα δει το νεο μου αποκτημα και με ενθουσιασμο, μου προτεινε να παει να αγορασει 2ο χειριστηριο να παιζουμε μαζι! :roll:

Anno 2070 ε? Θα το τσεκαρω. Ειχα παιξει το 1701 και αν και το βαρεθηκα σχετικα γρηγορα, μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο παιχνιδακι.

ξερεις κανεις τι παιζει με το street fighter 4?

βλεπω
οτι εχει κυκλοφορησει
το

street fighter 4
super street fighter 4
και
super street fighter 4 - arcade edition

εχω ps3 και σκεφτομαι να το παρω αλλα μεσω download.
στο ps store υπαρχει μονο το arcade edition.αυτο που με προβληματιζει
ειναι οτι γραφει σε παρενθεση game pack.
ειναι ολοκληρο το παιχνιδι?ή ειναι καμια προσθηκη?

Και το arkham city γάμησε. Ωραίο gameplay και απίστευτο storyline γενικά

νταξ, το story του arkham city ηταν το μονο μεγαλο μειον του παιχνιδιου - κακη και ανευ λογου και αιτιας υπερφορτωμενη με οτι villain υπηρχε ιστορια-…κατα τ’αλλα αψογο σε ολα του!!

Εμένα μου άρεσε αυτό πάντως:p
Το ότι είχε κάθε villain μέσα

μου φανηκε οτι το παρακαναν παντως, αν και χαρηκα που τους εδειρα ολους:p
Δλδ, ειδικα με τον Ρας Αλ Γκουλ και τα lazarus pits, εκει βαρεθηκα, ή την αχρειαστη συμμετοχη του Two-Face…
παντως το φιναλε, που σε πολλους δεν αρεσε, εμενα μου φανηκε μπομπα!

Εγώ το έχω φτάσει μέχρι τον πιγκουίνο. Τον νίκησα και είμαι μετά. Το παίζω μία μέρα ήδη το παιχνιδάκι μαζί με skyrim. Πάντως είναι πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο για μένα, που ώρες ώρες σε περιόριζε πολύ. Ακόμα και τα χτυπήματα και οι κινήσεις του batman είναι πιο ρεαλιστικές (για ένα σούπερ ήρωα πάντα) και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, πράγμα που καυλώνει πάρα πολύ τους λάτρεις των comic. Το ξύλο που πέφτει δεν υπάρχει. :D:D

καλα ναι, απο πλευρας gameplay και ευρος κινησεων ειναι πιο μπροστα απο το προηγουμενο για πλακα…οι τυποι φτιαξαν το απολυτο fighting system με το Asylum και καταφεραν να το κανουν ακομα καλυτερο με το City…επισης γαμαει η πολη, η οποια εχει απειρο ψαξιμο για γριφους αλλα και side quests…νταξ, κορυφαιο παιχνιδι οπως και ναχει, παρολο που περιμενα την ιστορια καλυτερη…

πιγκουινος \μ/, επικο μπουνιδι στο τελος + χαρχαριας \μ/
αν και το καλυτερο μπος ηταν για μενα μαλλον ο mr. freeze

Στα θετικά και το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις και ως catwoman :smiley:

[B]CRYSIS 2 ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ[/B]