Παιχνίδια Παίζουμε;

α να μπραβο,ποσο καιρο το ψαχνω το γαμημενο

κερναω μπυρα(ιντερνετικη):drunk:

Σας ζηλευω γαμωτο. Σημερα παει να το παρει και φιλος. Δεν εχω και τοσο χρονο τωρα, Πανηλιθιες γαρ, αλλα στις γιορτες θα το τσιμπησω μαλλον.

Ουτως ή αλλως λιωνω Mass Effect 2 τωρα, αρα ας μην παραπονιεμαι :stuck_out_tongue:

Για τους φανς της σειρας Metal Gear, το νεο spin-off Metal Gear Rising εκανε σημερα αποκαλυπτηρια του νεου του τρεηλερ, με gameplay κτλ

http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1214490p1.html

Απιστευτη παπαρια φαινεται, αν και το παλαιοτερο τρεηλερ στην E3 εδινε αλλη εικονα…ο Κοτζιμα κανει μονο την παραγωγη και υπευθυνη ειναι η Platinum games, ειδικη στα Hack n slash παιχνιδια…το παιχνιδι θα αποτελει spin off οπωτε δεν θα εχει σχεση με το gameplay και τη φιλοσοφια των Metal gear solid…

Μια απογοητευση φαινεται, ας ελπισουμε ΑΝ ποτε υπαρξει κανενα παιχνιδι στο συμπαν του Metal Geas SOLID και οχι RISING, να μας ξεπληρωσει ο Κοτζιμα την τωρινη απογοητευση…

Παπασωτηριου κλεινει το gaming section και ολα τα pc games στο 5ευρω (στις κονσολες εχουν διακυμανσεις οι τιμες, δεν κοιταξα ομως για να ειμαι ειλικρινης) !!! Εγω πηγα πριν λιγες μερες στην Πανεπιστημιου και εσκασα ενα 20αρακι για GTA IV + τα DLCs, Red Faction Guerilla, Bionic Commando και Nfs: Hot Pursuit 8)

Βγηκε το Trine 2.Επιτελους :’)

Ρε γαμωτο, λατρευω τα 2d platform παιχνιδια αλλα το Trine παρα τα θετικοτατα σχολια που ακουγα απο παντου το βαρεθηκα γρηγορα. Δεν ξερω γιατι, αλλα ναι.

Φτου σου, αλήτη :stuck_out_tongue:

Το trine 2 το περιμένω εδώ και καιρό…επιτέλους…

εγώ από την άλλη, παρά την αρχική πόρωση που είχα με το skyrim, κατόπιν ολοκλήρωσης μπορώ να πω πως δεν είναι κάτι που θα θυμάμαι και για πάντα…τα dark brotherhood/thieves guild quests στην πλειοψηφία τους δε με ενθουσίασαν και ιδιαίτερα, οι δράκοι ας μην πω καλύτερα ενώ οι “καινοτομίες” που υποκατέστησαν το vampirism του oblivion δεν προσέφεραν και κανένα ιδιαίτερο thrill…καλό παιχνίδι εν γένει, ΤΕΡΑΣΤΙΟ με γραφικάρες αλλά δεν ξέρω αν θα το ξαναπεράσω με άλλο χαρακτήρα

στο ενδιάμεσο τελείωσα και το assassin’s creed revelations, μια μούφα και μισή θεωρώ, ούτε ατμόσφαιρα ούτε κάτι το ενδιαφέρον σχετικά με τα προηγούμενα, να δω πόσα sequels θα βγάλουν πια ώστε να το καταντήσουν εντελώς μαϊντανό…

το nfs the run δοκίμασα, όσο επέτρεπε το λοπιτόπιόν μου, ωραίο οπτικά φαίνεται, από στόρυ φαίνεται λίγο επίπεδο αλλά επιφυλάσσομαι μιας και δεν το σήκωνε ιδιαίτερα το χρέπι μου οπότε αποσύρθηκε γρήγορα από το desktop…

TRINE ρεεεεεεεεε…:smiley:

Για live βάλτε με: Citizen3rased

http://www.youtube.com/watch?v=FOaGhE_sejI&feature=player_embedded

Chuck Norris του Battlefiled. θεούλης ο τύπος!

oo ναι
αλλα δεν ειναι τοσο pro οπως αυτο το παλικαρι… :stuck_out_tongue:

επίσης δεν ξερω αν θα λεει το παιχνίδι αλλο το τραιλερ γαμαει
[B]The Last of Us[/B]

πωπω 0 κοινωνική ζώη:lol::lol:

πω παλι αυτη η ιστορια με την καταστροφη της ανθρωποτητας και 2 επιζωντες και τερατα και ερημοι δρομοι με αυτοκινητα πεταμενα οπου να ναι και μπλα μπλα μπλα.

Πέρασα κι εγώ σήμερα κι έκανα παιχνίδι, αλλά δεν είναι κι ΟΛΑ 5? ρε. Τσίμπησα RPG pack με Gothic 3, Dungeon Lords και Spellforce 2, και πακετάκι C&C:Tiberium Wars-C&C:The First Decade, 5 έκαστο.

Βγαινει και το φοβητρο του WoW αυτες τις μερες ε,το Star Wars Old Republic.Απ’οτι διαβαζω γινεται της πουτανας με preorder,ειναι διαθεσιμο απο σημερα ή αυριο σε οσους το αγορασαν εγκαιρως.

Πιθανως στις διακοπες να το δοκιμασω

Επαιξα την beta που ηταν μερικα σκ πριν. Φαινεται αρκετα καλο, και σιγουρα θα τραβηξει πολυ κοσμο απο το wow αρκει να μη γαμησουν το παιχνιδι με τα patches (βλ. warhammer)

Και μεσα σε ολα, γυρναω στο παρελθον και κατεβαζω Carmageddon :stuck_out_tongue:

Καψιμο αλερτ.

Χμ δεν ειχε κατι το καινουριο το νεο Trine περα απο την ιστορια,αλλα καυλα ειναι παλι.
Παντως μικρο μου φανηκε,και οι μαχες με τα μποσιζ,ακομα και η τελικη,αρκετα ευκολες.

κατσε κατσε κατσε…εχθρος του WoW παιχνιδι star wars?ινφοσ

http://www.swtor.com/

πω ρε ολα φετος γαμω