Παιχνίδια Παίζουμε;

Γαμωτο οσο παει, τοσο λιγοτερο χρονο εχω για gaming. Νταξ, Πανηλιθιες δινω αρα λογικο ειναι. Σκεφτομαι παντως και θα το κανω μαλλον, να φυλαξω λεφτα και οταν τελειωσω το καλοκαιρι να σκασω ενα 500αρι πανω κατω για μια μικρη, καλη τιβι και ενα xbox να καω εντελως. Ως τοτε βλεπουμε ομως, ας γραψω καλα πρωτα και ας ειμαστε καλα και με ενα σπιτι πανω απο το κεφαλι μας (ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει σε αυτον τον τοπο πλεον!).

8 μέρες μείναν!
http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M&ob=av3e

ρε μαλακα το φοβαμαι το skyrim…σε περιπτωση που το εγκαταστησω διαγραφω το συγκεκριμενο εξαμηνο απτον χαρτη…ειμαι σε τεραστιο διλλημα σοβαρα:?

Εγώ το έχω πάρει απόφαση! Γενναία μεν, αλλά την πήρα! Αντίο ζωή :slight_smile:

και θα διαδραματίζεται στο los santos :’) (και γενικότερα όπου και το san andreas)
συγκίνηση απλά
επέστρεψαν οι καλές παλιές εποχές

Αγοράζω καινούριο pc/κάρτα γραφικών/οτιδήποτε για να το παίξω.
Ποιος γαμάει τις πανελλήνιες; :stuck_out_tongue:

Λέρωσα το παντελονάκι μου :roll:

Μαλάκες εκεί στην Ροκστάρ,θα πάρω καινούριο πι σι για το κωλοπαίχνιδό σας,και το κωλοπαίχνιδό σας σε ορίτζιναλ την μέρα που θα βγει.Μόνο μην το βγάλετε για PC μετά από 3 χρόνια κουφάλες!!

Άντε να βγει το skyrim γιατί έχω καιρό να λιώσω με game πολύ φοβάμαι όμως ότι θα το παρακάνω

Θέλω να παίξω το Myst V [End of Ages]. Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι δηλαδή.

Το θέμα είναι ότι το έχω το παιχνίδι αυθεντικό σε CD αλλά το εγκαθιστώ στα 7 και δεν παίζει με τίποτα. Μου ζήτησε directX 9 [γελάει ο κόσμος] και ήδη πρέπει να έχω το 11 εγκατεστημένο στο λάπτοπ μου. Τεσπα, του έκανα την χάρη και κατέβασα και το 9 αλλά πάλι τζίφος. Γνωρίζει κανείς τί άλλο μπορώ να κάνω μπας και παίξει το ριμάδι;

Μια που αναφερθηκαμε στο GTA,για οποιον δεν το εχει δει,επικ βιντεο,τα παλικαρια ειναι καμμενα αλλα θεουληδες

haahaha…θεοί! Ο τυπάς έχει μάστερ στο animation του GTA

Εγώ είχα απογοητευτεί η αλήθεια είναι απο το gta 4. Απο το story βασικά. Τα expansions του μου άρεσαν μόνο.

για τους λατρεις του πρωτου Knights of the old republic…κυκλοφορησε εχθες :slight_smile:

Ακυρο καποιος να το σβησει παιδια!!!

http://www.warinthenorth.com/ αυτό λέει τίποτα ρε παιδιά;

το τερμάτισα στο νορμάλ και κάποια στιγμή λέω να το τερματίσω και στο πιο δύσκολο επίπεδο.καλό είναι αλλά μου φάνηκε μικρό σε διάρκεια.

Πριν από λίγο καιρό είχε πάρει το μάτι μου ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που ακούει στο όνομα [B]limbo[/B].

To προμηθεύτηκα, αλλά δεν εδέησα να το τρέξω σαν άνθρωπος γιατί είτε δεν είχα τον χρόνο είτε είχα κάποιο άλλο παιχνίδι να ασχοληθώ. [I]Μεχρί χθές βράδυ…[/I]

Το τρέχω, και το παιχνίδι με υποδέχτηκε σε ένα [B]Noir [/B]σκηνικό, χωρίς κάποιο εισαγωγικό βίντεο ή κάπιοιο βασικό μενού… Οκ, λέω για να δούμε…
Κάπως έτσι άρχισα να ελέγχω τον [I]μπόμπιρα [/I]που έχεις για ήρωα ο οποίο μπορεί μονο να κάνει άλμα, να πάει δεξια η αριστερά στο ψευδό- 3d χώρο που προσδίδει βάθος αλλά καταταάλλα είναι ένα κλασικό terrain παιχνιδιού κονσόλας.
Ένα επιπλέον πλήκτρο action μου επέτρεπε να μετακινήσω εμπόδια και να χρησιμοποιήσω στοιχεία της πίστας προς όφελος μου!

Η απλότητα των κινήσεων οφείλετε κυρίως στην εξέλιξη της δράσης μέσω ενός σωρού ευρηματικών και [B]ΠΑΝΕΞΥΠΝΩΝ [/B]γρίφων, όπως gravity puzzles, σκοτεινά δωμάτια που προσανατολίζεσαι με τον ήχο και riddles με φυσικά εμπόδια.
Σε άλλα μέρη το παιχνίδι σε αναγκάζει να σκεφτείς πολύ, ίσως και να πεθάνεις καμιά εικοσαριά φορές μέχρι να βρείς την λύση. Σε άλλα πρέπει απλά να βάλεις το ένστικτο της επιβίωσης να λειτουργήσει καθώς περίεργες υπάρξεις σε καταδιώκουν!!!

Τα γραφικά του παιχνιδού είναι πολύ απλά, με λιτές γραμμές και περιγράματα και όλη την κλίμακα του γρί. Παρόλαυτα είναι τόσο “καθαρά” και η οθόνη ντύνεται με ένα πανέμορφο κηνιματιγραφικό noise effect το οποίο δίνει τα άπειρα στην ατμόσφαιρα.

Ο ήχος είναι ότι πρέπει για αυτό το σκηνικό και δένει τέλεια σαν σύνολο, η μουσική αποτελείται κυρίως από ambient μελωδίες(ίσως σε 3-4 σημεία να ακούσετε ίχνος μελωδίας), και τα ηχητικά εφέ είναι καθαρά και σημαντικά όπως προείπα σε διάφορους γρίφους(σε αυτό θα βοηθούσε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό headset).

Το παιχνίδι το τελείωσα σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες, και έχει μέγεθος λιγότερο από 100mb [B]ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ [/B] …είναι αρκετή η διάρκεια για να μείνει χαραγμένο στο μυαλό σας.
Για εμένα είναι ένα Α - ΡΙ - ΣΤΟΥ - ΡΓΗ - ΜΑ. Δεν μπορώ να τονίσω πως για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αφιερώσει ένα βράδυ μόνο για αυτό το παιχνίδι :slight_smile:

Site : [U][COLOR=“Navy”]http://limbogame.org/[/COLOR][/U]

[I]PS. Για όσους λάτρεψαν Oddworld Inhabbitants 1,2,3 και heart of Darkness[/I]

εχει αναφερθει εδω και καιρο το limbo,καυλαρα ειναι.

ψαχνω ενα παλιο γκειμ 2D οπου επρεπε να κανεις μαλακειες στο σπιτι ενος τυπου,πχ να του βαζεις το χαρτι μες την χεστρα,το τηλεφωνο στο μικροκιματων και γενικα διαφορες ζημιες και αυτος δεν επρεπε να σε πιασει…οποιος ξερει τον τιτλο,να τον ποσταρει ASAP

neighbors from hell