ειχα παιξει το πρωτο company of heroes,αρκετα καλο,αλλα σε στυλ axis and allies νομιζω δε θα βρεις καλυτερο του Red Alert,το 2 ειδικα και το expansion του,το Yuri’s Revenge,ειναι αξεπεραστο,ανεξαρτητα που ειναι 10 χρονια παλιο.
Επισης παρα πολυ καλα κλασικα παιχνιδια στρατηγικης ειναι τα commandos,αλλα δεν ειναι σε φαση χτισε κτιρια και φτιαξε στρατο,εχεις τους κομμαντος και γαμας τα φασιστακια.
το Red Alert το κοιτω τωρα και πραγματι φαινεται πολυ ενδιαφερον πραγματικα… Υπαρχει μηπως κατι αλλο σε δευτερο παγοσμιο πολεμο??? η μηπως κατι πιο συγχρονο??? η και τα δυο??? ευχαριστω για την προταση.
εχει βγει και 3ο Red Alert πριν 2-3 χρονια,αλλα δεν το χω παιξει οποτε δεν εχω αποψη.
Για 2ο παγκοσμιο και πιο συγχρονο,πηγαινε στο Company of Heroes ή Men of War: Assault Squad.To Hears of Iron πιο πολυ σε στυλ Risk ειναι αν δεν κανω λαθος.
Ξαναρχισα το Mass Effect 2 (το ειχα φτασει ως τη μεση το καλοκαιρι και το πηρα απο την αρχη τωρα) και μου δανεισε και ενας φιλος το Nfs: Hot Pursuit (καθοτι τα Hot Pursuit ειναι ισως τα αγαπημενα μου της σειρας και θελω σωποδηποτε να το παιξω).
τοχω τερματισει και αυτο-best finale ever- αλλα ακομα θεωρω ως το πιο δυνατο της σειρας το snake eater…γενικα παντως και τα 4 ειναι αριστουργηματα, το καθενα με τα δικα του ατου
κατεβηκε ψες προ12. και σημερα world war2 sniper (ολντ ταημς γραφικα αλλα μαρεσουν κατι τετοια παιχνιδακια για να περναει η ωρα.sniper+β παγκοσμιος=l.f.e.:p)