Παιχνίδια Παίζουμε;

ειχα παιξει το πρωτο company of heroes,αρκετα καλο,αλλα σε στυλ axis and allies νομιζω δε θα βρεις καλυτερο του Red Alert,το 2 ειδικα και το expansion του,το Yuri’s Revenge,ειναι αξεπεραστο,ανεξαρτητα που ειναι 10 χρονια παλιο.

Επισης παρα πολυ καλα κλασικα παιχνιδια στρατηγικης ειναι τα commandos,αλλα δεν ειναι σε φαση χτισε κτιρια και φτιαξε στρατο,εχεις τους κομμαντος και γαμας τα φασιστακια.

το Red Alert το κοιτω τωρα και πραγματι φαινεται πολυ ενδιαφερον πραγματικα… Υπαρχει μηπως κατι αλλο σε δευτερο παγοσμιο πολεμο??? η μηπως κατι πιο συγχρονο??? η και τα δυο??? ευχαριστω για την προταση.

α, μηπως κανενας εχει παιξει η ξερει τιποτα για τα days of defeat και το hearts of iron(μαλλον το 3 που ειναι και το πιο συγχρονο) ???

εχει βγει και 3ο Red Alert πριν 2-3 χρονια,αλλα δεν το χω παιξει οποτε δεν εχω αποψη.

Για 2ο παγκοσμιο και πιο συγχρονο,πηγαινε στο Company of Heroes ή Men of War: Assault Squad.To Hears of Iron πιο πολυ σε στυλ Risk ειναι αν δεν κανω λαθος.

Παίδες, κάνω re-visit το half life 2.

Ποιο επίκαιρο από ποτέ…

re-visit και απο δω

ξαφνικα ξαναθυμηθηκα γιατι τα videogames ειναι γαμημενη ΤΕΧΝΗ!

εχει παιξει κανεις armed assault 2? εχω ακουσει πολυ καλες γνωμες, δεν μπορω να το βρω βεβαια :stuck_out_tongue:

περιμενω πως και πως να βγει και το battlefield (πρεπει να βαλω και τα 7 γιατι εχω ακομα xp)

θα το βρεις ως ARMA 2,το χα δοκιμασει πριν 2 χρονια αλλα δεν μου χε αρεσει και το εβγαλα σχεδον κατευθειαν.Δεν θυμαμαι γιατι δεν μου χε αρεσει ομως :Ρ

Ξαναρχισα το Mass Effect 2 (το ειχα φτασει ως τη μεση το καλοκαιρι και το πηρα απο την αρχη τωρα) και μου δανεισε και ενας φιλος το Nfs: Hot Pursuit (καθοτι τα Hot Pursuit ειναι ισως τα αγαπημενα μου της σειρας και θελω σωποδηποτε να το παιξω).

ωραιος
αλλα παιξε και το πιο EPIC της σειρας και γενικα στα videogames…

Το ξεκίνησα και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Το έχει παίξει κανένας;

εγω μονο το 2 εχω παιξει και ειναι αρκετά καλο…
αν εισαι και lovecraftικος θα σου αρεσει πολυ :wink:

Αν είμαι λέει; Το call of cthulu ακόμα να το βγάλω και το παλεύω, το παλεύω…

τοχω τερματισει και αυτο-best finale ever- αλλα ακομα θεωρω ως το πιο δυνατο της σειρας το snake eater…γενικα παντως και τα 4 ειναι αριστουργηματα, το καθενα με τα δικα του ατου

κατεβηκε ψες προ12. και σημερα world war2 sniper (ολντ ταημς γραφικα αλλα μαρεσουν κατι τετοια παιχνιδακια για να περναει η ωρα.sniper+β παγκοσμιος=l.f.e.:p)

τα iso αρχεια μπορει να μου πει καποιος πως τα διαβαζω???

Με προγραμματα οπως Daemon Tools. Κατεβασε το, free ειναι και φορτωσε απο κει. Και στοπ εδω, γιατι ξεφευγουμε λιγο απο τα “νομιμα” πλαισια :Ρ

σε ευχαριστω!!:):):slight_smile:

παιδια εγω εχει 2 μερες που εχω πάρει το BF3 και ειναι τρελο κάψιμο…
οποιος εχει xboxlive ας με κανει add(neo7101) :wink:

• πάντως το single ειναι ελεεινό…

:’)