Παιχνίδια Παίζουμε;

Skyrim και Arkham City τα περιμενω με ανοιχτες αγκαλες :smiley:

Παίζει κανένας το closed beta του “The Godfather: Five Families”???

Να προσθεσω οτι περιμενω εναγωνιως το νεο Βioshock (με υποτιτλο Infinite) το 2012, εχω περιεργεια για το νεο Hitman και για το Deus Ex εχω ακουσει τα καλυτερα.

Το Amnesia: The Dark Descent που ξεκινησα σημερα, αν και νωρις ακομα στο παιχνιδι, εχει ατμοσφαιρα για σεμιναριο. Μεγαλες στιγμες προβλεπονται.

Ψήνομαι να ξαναεγκαταστήσω το monkey inland για την καφρίλα της υπόθεσης :-k
Ποιό όμως;
Έλεγα το curse

To Curse είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια έβερ. Και τα 2 προηγούμενα είναι εκπληκτικά και έχουν κυκλοφορήσει και με ανανεωμένα 3δ γραφικά και τέτοια και γαμάνε.
Για την καφρίλα βέβαια επιβάλλεται να παίξεις τα κλασσικά τα πιξελιασμένα που 'ναι μες στη μούγγα.

Θα βάλω το τρίτο με τα παλιά γραφικά. Το 5 δεν το έχω παίξει…λέει;

Το Curse δεν το έχουν πειράξει. Δεν χρειάζεται κιόλας… Τα 2 πρώτα έχουν ξανακυκλοφορήσει ανανεωμένα, γιατί και τα γραφικά είναι παμπάλαια και δεν υπάρχει και ήχος.
Το 5 είναι χωρισμένο σε 5 μέρη (νομίζω πρέπει να έχει κυκλοφορήσει και ενιαίο) και αν εξαιρέσεις το 1ο, τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά. Καλή προσπάθεια γενικά, που όμως δεν ακουμπάει ούτε κατά διάνοια τα 3 πρώτα.
Το 4 είναι κι αυτό καλούτσικο αλλά ο χειρισμός χωλαίνει (όπως και του 5 αλλά όχι τόσο πολύ) σε εκνευριστικό, πολλές φορές, βαθμό.

Οκ
Αν και βλέπω να μου βγαίνει η παναγία για να το εγκαταστήσω. Θέλει και διάφορα άλλα προγράμματα για να παίξει

game of thrones trailer

http://www.youtube.com/watch?v=TwRQZNk2LrY&feature=player_embedded#!

Για να δούμε! Είναι πολύ ενθαρρυντικό κατ εμε ότι ως βάση έχουν το επιτραπέζιο το οποίο είναι γαμάτο!

αναμένουμε για να πέσει κάψιμο.

Ελπίζω να έχει και καλό multiplayer,αν και τα εμπιστεύομαι τέτοια παιχνίδια

αν και δεν ξερω αν ενδιαφερει καποιον

[B]Φθηνότερα τα Football Manager 2012 και PES 2012[/B]

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Zegetron, η τιμή της διάθεσης των PES 2012 και Football Manager 2012 στην Ελλάδα θα είναι αισθητά χαμηλότερη από την συνηθισμένη τιμή διάθεσης των καινούριων τίτλων στην ελληνική αγορά.
[B]
Παραθέτουμε το εν λόγω δελτίο Τύπου, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες:[/B]

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Zegetron Α.Ε. συνεχίζει την προσπάθεια που άρχισε το καλοκαίρι για χαμηλότερες τιμές και θα κυκλοφορήσει κορυφαίους ποδοσφαιρικούς τίτλους σε τιμές πιο προσιτές σε μία αγορά που βρίσκεται εν μέσω κρίσης. Συγκεκριμένα το Football Manager 2012 στο PC θα κοστίζει 35,99? από 49,99? που είναι η επίσημη λιανική τιμή στην Ευρώπη. Επίσης το Pro Evolution Soccer 2012 στο PlayStation 3 και Xbox 360 θα κοστίζει 55,99? αντί για 64,99? και στο PC 30,99? αντί 39,99?. Οι διαφορές αυτές μπορεί να μην είναι τεράστιες αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι γίνονται παρόλο που οι Ευρωπαϊκοί οίκοι υπολογίζουν τις τιμές με ένα μέσο όρο ΦΠΑ της τάξης του 20% και άρα στην Ελλάδα θα μπορούσαν τα games να κυκλοφορήσουν ακόμα πιο ακριβά από τις προτεινόμενες λιανικές τιμές. Ελπίζουμε το πείραμα να είναι επιτυχημένο και να μπορέσει το μοντέλο αυτό να συνεχιστεί και στην επόμενη σεζόν. Τέλος να θυμίσουμε ότι το PES 2012 κυκλοφορεί αύριο (29 Σεπτεμβρίου) στα καταστήματα ενώ το Football Manager 2012 στις 21 Οκτωβρίου».

[B]Πηγή: Enternity.gr[/B]

Ok σε λιγο θα κανω ποστ με την εμπειρια μου απο Eurogamer ! Sit tight !
Ενα εχω να πω :
νεο Battlefield

Ωραιότατη η κίνηση της Zegetron αν και πάει ακριβαίνει και το fm δραματικά. 35 έκανε γενικότερα. Μου το φτάσανε στα 50 οι άπληστοι παγκοσμίως.Για άλλη μια χρονιά πάντως το λιώσιμο με το FM θα πάει σύννεφο.

Για όλους τους φίλους των adventures και του ΤΣΑΜΠΑ: Broken Sword Director’s Cut for free by GOG!

Ταιριάζει με το μέτσαλ μου.

Λοιπον, πριν καμια βδομαδα πηγα στο Eurogamer Expo στο Λονδινο, οπου καθε χρονο οι μεγαλες εταιριες με τιτλους βιντεοπαιχνιδιων παρουσιαζουν τους νεους τιτλους τους.
Υπαρχουν διαφορα stands με τα παιχνιδια, και ο κοσμος κανει ουρα για να παιξει κανα 15ρτο πρωτος το παιχνιδι.

Τα παιχνιδια που επαιξα ηταν :

• Batman: Arkham City
  • CS:GO
  • Battlefield 3
  • Elder Scrolls: Skyrim

Mερικες φωτο ! :

Videos:
Ορισμενες εταιριες, δεν αφηναν φωτογραφιες ουτε βιντεο, και ηταν ψιλο κουραστικοι. Δεν αφηναν δλδ καμια καταγραφη απο Battlefield - Call of Duty kai Skyrim.
Αλλα ! Οντας υπουλος καταφερα να τραβηξω καποια βιντς γτ την ειδα και πολυ Εισαγκελατος. Νταξει κακη ποιοτητα στα βιντεο αλλα παρτε μια γευση !

ερχεται :’)

θα ηθελα να ρωτησω αποψη μια που δεν ειμαι και πολυ σχετικος… ψαχνω παιχνιδι σταρτηγικης σε στυλ axis and allies… καπου ειδα για το company of heroes… λεει τιποτα??? ξερετε καποιο αλλο καλυτερο???