Νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα…δεν ξέρω αν θα σε μπανάρει αλλα σίγουρα θα σου διακόψει τα updates
Συνεχιζω το Borderlands το οποιο το αφησα λογω διακοπων-δεν ειχα το πισι μαζι μου. Οποιος ψαχνει αγνη καφριλα και κυριως δραση, με κλειστα ματια σας λεω! Διασκεδαστικο και εθιστικο!
Αυτο εψαχνα αυτον τον καιρο.Τενκγιου μαρτιαν!
Ωραιος Nightwing! Σου λεω, μην περιμενεις κινηματογραφικο σεναριο, τρομερη πλοκη, γραφικα του αιωνα κτλ. Ιδιαιτερος σχεδιασμος (α λα cell shaded ειναι τα γραφικα), ΠΟΛΛΑ οπλα και μια επιθυμια να περασεις στο επομενο level. Αν θελεις δραση, θα την βρεις με αυτο!
Warning: Το μεγαλο αρνητικο για μενα (παντα με ενοχλει στα παιχνιδια) ειναι το εντονο respawn. Που βεβαια σε μερικες περιπτωσεις δεν μπορεις να το αγνοησεις.
Εντονο respawn αντιπαλων εννοεις ε?
Μαρτιαν σου αντιπροτεινω αυτο
[B]Bulletstorm![/B]
Χαρακτηρες φαση καφριλα μεχρι θανατου(βλεπε Gears of War)βρισιδι ευφανταστο,αφθονοι αντιπαλοι,τροποι να τους σκοτωσεις,με εντυπωσιακα τοπια και ατακες ολα τα λεφτα.First person,αμα θελεις κατι να σκοτωσεις.Ακομα και το χρονο σου.Τσεκαρε αμεσα αμα ζητας τετοιου ειδους παιχνιδι!
Μονο ως τιτλο το ηξερα. Θα το εχω κατα νου, θενξ!
Και ναι, respawn αντιπαλων εννοω!
Το Borderlands είναι άκρως εθιστικό ιδίως σε co-op.Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
έχω ψηθεί πολύ άσχημα λέμε…της τανασπού!
τσεκαρετε frozen synapse οι λατρεις της στρατηγικης
Καλα τα σπαει ε. Κατ’αρχας εχω πορωθει με τις κομματαρες που εχει μεσα. Γουσταρεις να το παιζεις μονο και μονο γι’αυτο. Αλλα και γενικα ειναι πολυ εθιστικο. Πολυ καλη προταση Θεριε. Thanks.
κόλλημα. κοκκόρια απ’ έξω κλπ…
Νταξει το παιχνιδι ειναι επος.
edit, σε multiplayer το χει δοκιμασει κανεις?
Μολις τερματισα το Borderlands. Εννοω τα main mission, απο side κατι εχουν μεινει ακομα. Βεβαια, επεσαν κατι ξεγυρισμενα γαμωσταυριδια στο πισι. Ο τελευταιος αρχηγος δεν ηταν τοσο δυσκολος αλλα ηθελε αρκετη ωρα για να τον νικησεις. Ε προσπαθω χθες, χανω. Κλεινω το πισι. Και σημερα, χανω 1,2,3 φορες (οταν χανεις, γινεσαι respawn αλλα ο εχθρος εχει full υγεια παλι) και την τεταρτη τον νικαω και εκει που παω να μιλησω σε μια τυπισσα για να τελειωσει η αποστολη και το παιχνιδι, κλεινει το πισι (δεν ξερω πως, πρωτη φορα νομιζω). Ευτυχως που εκανε save ε…
Παω σε Amnesia: The Dark Descent τωρα. Ηθελα να το περιμενω σε retail αλλα το κατεβασε η αδερφη μου (δεν ξερω πως της ηρθε) και θα λυγισω καθως φαινεται.
Νταξ, Borderlands σπέρνει αν και αυτά τα κω.οπούλια που πετάνε μου είχαν σπάσει τα νεύρα όταν το είχα παίξει… Το Amnesia απλά κορυφή. Λίγο χέσιμο κατά διαστήματα, αλλά…
Εγώ τερμάτισα χτες την adventur-άρα το the longest journey, το οποίο το είχα αρχίσει και για άγνωστο λόγο το είχα παρατήσει…μλκία μου…πάω για το 2ο να δω αν είναι εξίσου κολλητικό.
borderlands απτα πιο fun rpg-shooters ever,αν και για καποιο περιεργο λογω το ειχα αφησει στη μεση και ποτε δε το ξαναρχισα…
το amnesia τα σπαει επισης,αν και η αντιμετωπιση των τερατων(τα οποια βασικα ειναι ενα ειδος,κατι σαν μουμιες) κατανταει βαρετη μετα απο καποια φαση…εχει ομως φοβερο στορυ και atmosphere,και καποια δυσκολουτσικα παζλς
τωρα νοικιασα για 1-2 μερες το Heavy Rain,λογικα θα αξιζει
Το borderlands το βαρεθηκα.
Ωραιο κτλ αλλα βαρεθηκα τη ζωη μου να κανω το ιδιο πραγμα.
Επαιξα λιγο Dead Island,λεει σαν παιχνιδι,και αυτο σαν το μπορτνερλαντς μονο που εχει ζομπι και κανονικα γραφικα,αλλα κατι παιζει και δεν μου κραταει τα Save αρα το σταματησα.
Το frozen synapse λεει πολλα,τσεκαρετε ολοι.
ΤΟ just Cause 2 που επαιζα πριν λιγο ειναι γεματο bugs στο πισι,αμα ειναι να το παιξετε παιχτε το σε κονσολα.
Πολύ ωραίο td
Τελειωσα το Batman: Arkham Asylum και μαρεσε παρα πολυ. Πολυ καλη δουλεια και αναμενω το Arkham City!! Ξεκινησα τωρα το Red Dead Redemption και σκαλωσα κ μαυτο…
Για να ζηλεψετε λιγο, εκελισα εισητηρια για το Eurogamer Expo στο Λονδινο
http://www.eurogamer.net/expo/whats-on#show-floor
Θα παω να τσεκαρω games οπως :
Battlefield 3
Arkham City
CS: GO
Marvel vs Capcom 3
SF vs Tekken
Skyrim
και αλλα !
Μολις επιστρεψω θα γραψω τπτ απο την εμπειρια !