Παιχνίδια Παίζουμε;

ε καντε εναν λογαριασμο ρε σιγα

Το προβλημα δεν ειναι θεμα λογαριασμου, ειναι θεμα windows (οπως παντα).

Eχω λογαριασμο αλλα μου ζηταει ενα product key που δεν εχω,και του ζηταω να μου δωσει και με παει σε μια κενη σελιδα. :-k

Θα το δοκιμασω και αυριο γιατι σημερα μου σπασεταρχιδιμ

In other news κατεβαστε ολοι Team Fortress 2 απο Steam τσαμπα , να καιγομαστε.

Eγω παντως με εναν τζαμπα λογαριασμο παιζω,product key και μαλακιες δεν μου ζητησε.

Νταξ τι να πεις,microsoft.

Κατεβασα κι εγω το AOE online, εκανα προφιλ και δε μου κανει sign in με το windows live address η μαλακια. Θα το σπασω αυριο. Τωρα παω να την πεσω. Αν σας εκανε κι εσας κανενα τετοιο περιοργο για πειτε τι μπορει να ειναι.

Οk έχουμε μαζευτεί πολλοί που το κατέβασαν μετά το post του θεριού:!:
Εμένα κανονικά παίζει με καινούριο προφίλ(το οφλάιν δεν πιάνει) αλλά δεν προχώρησα πολύ γιατί το λάπτοπ μου κάνει νούμερα(ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει) εδώ και 2 μέρες
Καλή φάση πάντως

[B]NBA 2K12 preview [/B]

Ένα από τα παιχνίδια που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στη χθεσινή δεύτερη μέρα της gamescom ήταν το NBA 2K12.

Nα σας πω την αλήθεια, ο τίτλος της 2K Sports ήταν εξ αυτών που ήθελα να δω λόγω? περιέργειας. Σόρι κιόλας ρε φίλε αλλά πώς σκοπεύεις να βελτιώσεις ένα παιχνίδι που έχει ανακηρυχθεί ως το καλύτερο sports game όλων των εποχών και πολύ περισσότερο, τι ανώτερο έχεις σκεφτεί για φέτος όταν στην περυσινή έκδοση φιγούραρε η Α.Μ. MJ23; Κάπως έτσι, που λέτε, τα βήματά μου με οδήγησαν στον business χώρο της 2K και τα υπόλοιπα είναι? ιστορία!

Το επερχόμενο NBA 2K12 (κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου), όπως ήδη γνωρίζουμε θα έχει στο εξώφυλλο τον Michael Jordan, τον Larry Bird και τον Magic Johnson, τρία «ιερά τέρατα» του αμερικάνικου και του παγκόσμιου εν γένει μπάσκετ που έρχονται να αντικαταστήσουν τη «μοναχική» περυσινή παρουσία του «Air». Αυτή η αλλαγή έχει αντίκτυπο κατ? αρχάς στα Jordan Challenges που πλέον έχουν δώσει τη θέση τους στο NBA?s Greatest. Πρόκειται για ένα mode που περιλαμβάνει 15 ιστορικούς αγώνες, ισάριθμων τεράστιων προσωπικοτήτων, τους οποίους οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν όπως πρέπει.

Τι εννοώ με αυτό; Οι άνθρωποι της 2K Sports μας έβαλαν να δούμε ένα ματς Lakers εναντίον Celtics το 1965 ?το παιχνίδι του Bill Russell. Η παρουσίαση ήταν απίστευτη. Η εικόνα ήταν ασπρόμαυρη και ψιλοέτρεμε σαν σε μετάδοση εποχής, τα ρόστερ παρουσιάζονταν λιτά και απέριττα ενώ ο σχολιασμός περιοριζόταν στα απολύτως απαραίτητα. Οι αθλητές φορούσαν ψηλές κάλτσες και κοντά σορτσάκια ενώ το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με τις αρένες του σήμερα, τόσο από άποψη μεγέθους, όσο και από πλευρά διαρρύθμισης ?ας πούμε απουσίαζε τελείως η γραμμή του τρίποντου (όπως συνέβαινε και στην πραγματικότητα άλλωστε αφού το NBA υιοθέτησε τα τρίποντα το 1979)! Αυτό μάλιστα έχει αντίκτυπο και στη στρατηγική που ακολουθούν αυτές οι ομάδες σε αυτούς τους αγώνες ?ποιος ο λόγος να κάνεις μακρινά σουτ όταν δεν θα ανταμειφθείς γι? αυτά, π.χ.;

Γρήγορο fast forward και στάση στα 90s και το 1991 για τον αγώνα Lakers εναντίον Blazers για χάρη του Magic. Και εδώ το χαρακτηριστικό στυλ στο ντύσιμο, τη μετάδοση, το γήπεδο (παρκέ, κόσμος, γραμματεία κλπ) και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Η ραβέρσα του Magic έρχεται και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το όλο πακέτο?

Στη συνέχεια είπα να ρίξω και ο ίδιος μια ματιά στο παιχνίδι αναβιώνοντας τους περυσινούς τελικούς με τον Nowitzki και την παρέα του κόντρα στη «συμμορία» του Μαϊάμι. Κατ? αρχάς τα μοντέλα των παικτών είναι ακόμα πιο λεπτομερή. Για να το προσέξω αυτό χρειάστηκε να πάω στο ριπλέι βέβαια αφού στη μετάδοση από πέρυσι δεν αντιμετώπιζα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Η πρώτη σειρά των θεατών έχει γίνει πλέον πλήρως interactive και αν θέλετε να το διαπιστώσετε, δεν έχετε παρά να «βουτήξετε» για μια χαμένη μπαλιά. Α, ξέχασα, δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι? :stuck_out_tongue:

Εκεί που παραδέχθηκα τους ανθρώπους της 2K Sports ήταν όταν έχοντας μείνει πίσω στο σκορ και με τον χρόνο να πιέζει επικίνδυνα, έκανα επαναφορά της μπάλας μετά από καλάθι που είχα δεχθεί και ο πλέι μέικερ μου άφησε τη μπάλα να κυλήσει για μερικά μέτρα μέχρι να την ακουμπήσει ώστε να γλιτώσει λίγα δευτερόλεπτα! Παρατήρησα πως και το κοινό ήταν ντυμένο λιγότερο? αλλοπρόσαλλα (πέρυσι έπαιζα με τους Bulls και στις εξέδρες φορούσαν οι μισοί? πράσινα!) αν και οι δημιουργοί του παιχνιδιού διατείνονταν πως η όλη παρουσίαση θα αλλάζει άρδην στα playoffs ακολουθώντας την τηλεοπτική μετάδοση, από τον τρόπο που εμφανίζονται στην οθόνη τα ρόστερ μέχρι τις αντιδράσεις του κοινού. Το παιχνίδι πάντως έχει την ίδια αίσθηση με πέρυσι, δηλαδή παίζει μια χαρά προσφέροντας πλήρη ελευθερία κινήσεων και ακόμα περισσότερα συστήματα σε σχέση με πέρυσι για να επιτεθείτε και να αμυνθείτε.

Αυτό που έμαθα ήταν ότι υπάρχουν σκέψεις (και μόνο, για την ώρα), οι 15 αστέρες/αγώνες (Kareem Abdul-Jabbar, Larry Bird, Wilt Chamberlain, Julius Erving, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael Jordan, Karl Malone, Scottie Pippen, Oscar Robertson, Hakeem Olajuwon, Isiah Thomas, Bill Russell, John Stockton και Jerry West) του NBA?s Greatest mode να αυξηθούν με τη μορφή DLC.

Α, και φυσικά δεν είδαμε τίποτα σχετικά με το My Player και το Association. Ε, να ?χουμε και κάτι να προσμένουμε στο μέλλον?

To εφτιαξα τελικα. Ηλπιζα να μη χρειαστει να κανω port forward αλλα που τετοια τυχη…
Μιας και παιζουν και αλλοι απο δω, ειμαι στον server Athens, ονομα “H3ret1c”. Καλο φαινεται.

Γαμώτο και κανένα από 2κ δεν μου παίζουν (δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει το 2κ/2008 για pc για αυτό ίσως έχω μια ελπίδα) ο υπολογιστής μου έχει μείνει λιγάκι πίσω. Και θέλω να τα παίξω πως και πως αφού τα nba live είναι το ένα χειρότερο από το άλλο. Το λιγότερο εκνευριστικό είναι το 2005 και αυτό αφού βάλεις μερικά paches που βελτιώνουν μερικά πράγματα. Το 2008 δε που έπαιζα πρόσφατα ήταν εντελώς γελοίο (στο τελευταίο ματς πριν το βγάλω τελείως σε κάθε φάση έκανα μπάσιμο και κάρφωμα με όποιον είχα Play-maker ούτε πάσα άλλαζα, 40/40 σουτ στο ημίχρονο όλα καρφώματα και αυτό στο all star και ο υπολογιστής για να ισορροπήσει το παιχνίδι έβαζε τα πιο απίστευτα καλάθια ever με τον κάθε απίθανο. Μετά το παράτησα ήταν υπερβολικά ηλίθιο)

Εχουμε Deus Ex Human Revolution EKEI ΕΞΩ.

SKIDROW - RELOADED - RAZOR1911

Δεν το εχουν κρακαρει ως τωρα,οσα εχουν βγει ειναι Fake ή Beta.Αναμενεται ΚΑΨΙΜΟ.

Hail to THAT!!8)

http://www.skroutz.gr/s/322657/Deus-Ex-Human-Revolution.html

30 εβρα εχει ρε μαγκες…support good games…

[-X[-X[-X

40 ευρω εχει σε ενα μαγαζι που μπορεις να εμπιστευτεις, ή ειναι γνωστο τουλαχιστον.

Aντιθετα 35 ευρω απο Play.com και ΤΣΑΜΠΑ τα μεταφορικα.

αυτο το παιχνιδι το αγοραζεις φιλε μου…το μονο γκειμ που εχω γκαβλωσει τοσο ασχημα τα τελευταια χρονια

Ναι ρε παίδες, αγοράζουμε και κανά game άμα αξίζει, μην είμαστε τζαμποφονιάδες…

στα ψιλά γράμματα πάντως, πλέον αν δε δοκιμάσω παιχνίδι για κανά δίωρο για να δω άμα αξίζει τον κόπο, αγορά δεν παίζει…την έχω πατήσει, όπως φαντάζομαι και πολλοί εδώ μέσα, αρκετές φορές με μούφες sequel ή παιχνίδια που φαίνονται γαμάτα και βλέπεις τη σημαία του τερματισμού λίγο μετά τους εναρκτήριους τίτλους και έχουν φύγει 25άρια έτσι που άι σιχτίρ πια…better safe than sorry

Καλα το οτι θα το κατεβασω δεν παει να πει οτι με εμποδιζει απο το να το αγορασω.Jus’ sayin.

[B]NBA 2k12 Official Gameplay[/B]

http://www.youtube.com/watch?v=ynibkx-aX5o&NR=1

Βίντεο που σε (με) στέλνει για αγορά καινούργιου υπολογιστή 8O

Σε κάποια στιγμή που δείχνει το gameplay με παλιούς παίκτες συγκινήθηκα. Στο βίντεο τουλάχιστον ο ρεαλισμός είναι απίστευτος.

Ανεβαλα για λιγο την αγορα νεου pc και το πηρα αποφαση να παρω xbox. Μολις με πληρωσουν απο τη δουλεια παω και το αγοραζω. Μολις βγουν battlefield, Cod και μερικα αλλα που εχω σταμπαρει θα πεσει ΠΟΛΥ καψιμο.

Εμενα μου χαλασε το 360.

Ποσο FAIL ακουγεται αυτο.

να ρωτήσω μιας και το έφερε η κουβέντα για χβοχ και battlefield-Cod
το pc μου δύσκολα θα τα σηκώνει με αξιόλογες απαιτήσεις για αυτο λεω να τα παρω για το χβοχ αλλα το εχω σπασμένο παιζει να γινει καμιά μαλακια οταν θα συνδεθώ με το live?(px να μου μπαναρι το ακαουντ)