Παιχνίδια Παίζουμε;

Το Limbo έχει μια διακλάδωση σ’ ένα σημείο και παίζεις κάποια chapters υπογείως, με ελάχιστο φωτισμό.

Τσεκάρετε το Humble Indie Bundle, δίνεις όσο θέλεις και κατεβάζεις παιχνιδάρες.

Ναι, μόλις πάρεις όλα τα κομμάτια του παζλ τελειώνει η πίστα και δε χρειάζεται να την ξαναεπισκεφτείς. Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, αν θέλεις να τερματίσεις το παιχνίδι στο 100%. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να βάλεις στον τοίχο του σπιτιού που αντιστοιχεί στον τρίτο κόσμο (αν θυμάμαι καλά) κάποια κομμάτια του παζλ με ορισμένο τρόπο ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις πρόσβαση σε μια νέα περιοχή. Δες ένα walkthrough αν σε ενδιαφέρει!

Πολύ δύσκολο αυτό το Chapter, πρέπει να είναι καινούριο προσθήκη στην έκδοση για Pc/PS3. Σε προχωράει πάντως αρκετές πίστες μετά.

Το Humble Indie Bundle είναι πολύ καλή φάση, κρίμα που τελείωσε η προηγούμενη προσφορά!

Παίζει κανείς MAME games ή μόνο εγώ έχω κολλήσει; :stuck_out_tongue:

επαιζα πολυ παλια ΜΑΜΕ :stuck_out_tongue:

τωρα εχω πιασει το Mass Effect το οποιο μεχρι στιγμης ειναι κορυφη 8)

Για πείτε γνώμες για τα nba live γενικότερα οι φανς. Είναι τα μοναδικά παιχνίδια που έχω μια παραπάνω εμπειρία ως τώρα και γενικά με τα μπασκετάκια έχω ένα κόλλημα (έχω κατεβασμένα μέχρι και το bball όπως και τα team usa basketball, Bulls vs Lakers and the nba playoff για το παλιό sega που το παίζω σε emulator :smiley: με δισδιάστατα γραφικά).

Έχω παίξει τα '03, '05, '06 και '08 τα τελευταία χρόνια (τα '03 και '06 μόνο εναντίον φίλου και όχι εναντίον του υπολογιστή). Είναι ιδέα μου η όσο πιο παλιό τόσο πιο καλό; Ειδικά το '08 μου φάνηκε εντελώς άθλιο, κάτι σαν μια πιο ρεαλιστική εκδοχή του nba jam και χάρηκα που είχε και τις εθνικές ομάδες (την εθνική μας την έχουν κάνει ότι να ναι, καλύτερος σουτερ ο… Παπαλουκάς!!! ).
Καλύτερο μου φάνηκε πάντως το '05, με εξαίρεση τις τάπες που γίνονται μάλλον υπερβολικά εύκολα έχει μακράν το καλύτερο game play. Το χειρότερο πάντως με όλα είναι ο έλεγχος της πάσας που ειδικά αν πας να παίξεις γρήγορο μπασκετ γίνονται του πούστη τα κλεψίματα. Υποτίθεται αυτό έχει αλλάξει στα 2κ αλλά εκεί δεν πήγα ακόμα. Όποιος έχει όρεξη ας γράψει 2 λόγια για την διαφορά των 2κ με nba live να ξέρω αν αξίζουν τον κόπο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν υπάρχει χειρότερο μπασκετακι από '08 δεν νομίζω πως θέλω να το έχω.

Εχω να παιξω νβα απο το 03 :stuck_out_tongue: που ηταν αρκετα παιδικη χαρα αποτι θυμαμαι.

Εφαγα ενα σκαλωμα με το αθλημα πριν κανα 4μηνο και πηρα 2κ11 για ps2,το gameplay ειναι ιδιο κ στις αλλες κονσολες νομιζω,και το γουσταρω παρα πολυ.

Δυστυχως δε μπορω να συγκρινω με λαιβ,απτο 03 θα εχουν αλλαξει παρα πολλα φανταζομαι,αλλα δωσε ευκαιρια στο 2κ οπωσδηποτε γιατι και κατι φιλοι μου μπασκετικοι,εδω και 2-3 αυτο προτιμανε :slight_smile:

Παίξε οπωσδήποτε 2Κ. Επειδή έχω παίξει κι εγώ πολλά NBA Live πιστεύω πως το 2Κ είναι πολύ μπροστά και όσο πάει βελτιώνεται.

επαιξε κανεις το Age of Empires Online?για πειτε εντυπωσεις

όχι το ίδιο είναι το gameplay.

απάντησα γρήγορα ε?:stuck_out_tongue:

να δείς κάψιμο όταν θα βγεί και το mod “First Age Total War”…

Magkes pio final fantasy (gia xbox360) einai kalytero? to kainourgio (XIII) ayto lineage style h ena allo pio palio pou to exw dei se pollous filous mou,alla ap’oti eida google kai ayto XIII leei

Μου ειχανε στειλει προσκληση για το beta νομιζω απο τοτε που ημουν στρατο αλλα μπηκα λιγο σε κατι sites να δω τι λεει (δεν το δοκιμασα καν) και ειχα ξενερωσει πολυ ετσι οπως το εχουν κανει. Απ’την αλλη, ολοι μου λενε οτι γαμαει οποτε δεν ξερω γαμωτο. Θα το δοκιμασω μου φαινεται τελικα.

το δοκιμασα χτες,νταξει αρχικα σε βαζει να κανεις κατι γελοιες αποστολες και ειναι λιγο βαρετο,αλλα κι εγω εχω ακουσει απο αλλους οτι ειναι κολλημα και μαλλον θα του δωσω ευκαιριες

Το κανω ενα ινσταλλ τωρα.Αν και δεν εχω πολυπαιξει Age of Empires.

Αυτο ειναι τσαμπα?:-k

ναι,και εχει να αγορασεις κατι εξτρα campaigns αμα θες απ’οτι ειδα

Προβλεπω καψιμο ε.

Παω να παιξω και θα πω αποψεις μετα.

Το εβαλα και εγω! Πλακα εχει ! Κανεις αποστολες μονος σου, και ανεβαινεις λεβελ. Απο ενα σημειο και μετα μπορεις να κανεις pvp και co-op με αλλους

Γαμιεται το WINDOWS LIVE.

Το ιδιο. Δεν μπορω να βγαλω ακρη με ενα hotfix που μου ζηταει να εγκαταστησω…

Εμενα μου ζηταει να βαλω product key ενω δεν μου χει δωσει τιποτα οταν το κατεβασα.

Εγω εχω win Xp SP3 και οταν παω να κατεβασω αυτο το hotfix, δεν το εχει στα ελληνικα και το αγγλικο μου λεει δεν ειναι συμβατο #-o