Countdown στην σελιδα του Baldur’s Gate!7 ωρες μεινανε!!!
15 Μαίου… Diablo III
Τελικα με τα real life money τι αποφασιστηκε?
2 ωρες ακομα…ανυπομονω!!!
με το που εφτασε στο 0 επεσε το σαητ και ειναι ετσι εδω και 10 λεπτα :lol:
τελικά μάλλον είναι μια enchanted έκδοση του baldurs gate μόνο
αυτο που το ειδες;εμενα δεν μπαινει καν απο την ωρα που μηδενιστηκε ο χρονος
Υπάρχουν ανακοινώσεις σε διάφορα sites
αν και ακομα δεν μπορω να μπω στην επισημη σελιδα…μαλλον επιβεβαιωνεσαι για αυτα που λες…για enhanced edition διαβαζω με συγχρονα γραφικα,νεες αποστολες κτλ…ας περιμενουμε λιγο ακομα να το δουμε και επισημα…
Μπήκα στην σελίδα και όντως πρόκειτε για enhanced edition των Baldur’s Gate I & II.
Τα είχα παίξει όταν είχαν βγεί και ευχαρίστως θα τα έπαιζα ξανά αλλά δυστυχώς τα γραφικά πλέον είναι αποκρουστικά και δεν τρέχουν ούτε σε win 7.
Ίσως η enhanced έκδοση να με κάνει να ασχοληθώ για ακόμη μια φορά με τις παιχνιδάρες που άφησαν εποχή στα RPG. Για τους νεότερους θα ναι χρυσή ευκαιρία να δούν με πόσο μεράκι ετοιμαζόταν κάποια παιχνίδια παλιά.
Τσιμπησα τα far cry 2 και fallout new vegas απο το multirama σημερα για το ps3. Ειχε προσφορα 5 ευρω το ενα. Ηθελα τα uncharted2 και mass effect 2 αλλα τα ειχαν παρει ολα απο το πρωι.
mass effect 3 = gtp
Καμιά αιτιολογία ( χωρίς πολλά spoilers) ? Γιατί έλεγα να το πάρω. Τσάμπα το μάρκετινγκ δηλαδή?
το Mass Effect 3 σίγουρα θα το πάρω καθώς έπαιξα και τα προηγούμενα 2. Είναι απο τις αγαπημένες σειρές και όλος παραδόξως δεν με απογοήτευσε.
Εγώ βρήκα στον Πειραιά το Sins of a Solar Empire - Trinity Edition 5 ευρά και το πήρα. Είχε αντίτυπα ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται. Έπαιζαν και αρκετά αντίτυπα του Dawn of War - Retribution (PC games πάντα).
Δεν υπήρχε ούτε λέπι για PS3…
σαν να απλοποιησαν το 2 (οπως και dragon age 2 σε σχεση με το πρωτο)
επισης μου φανηκε μικρο(μαλλον θελουν να βγαλουν φραγκα με dlc)
και ο τερματισμος ειναι αθλιος
Σε τι τιμή; Ίδια με το άλλο;
Φοβερό το journey που βγήκε πρόσφατα στο psn store. Όσοι έχετε ps3 μη το αγνοήσετε.
Ναι, στα 5 ευρώ. Τώρα αν θα τα βρεις ακόμα δεν ξέρω…
Diablo 3… :’) :’) :’)