Παιχνίδια Παίζουμε;

Διαβαζω αρκετες αρνητικες κριτικες για το Mass Effect 3,ειδικα για το τελος του.Πειτε τιποτα ινφο και γνωμες οσοι το εχετε παιξει (οχι σποηλερς ε).

Έχουν επικεντρωθεί οι περισσότεροι στο τέλος επειδή είναι το προφανώς το πιο απογοητευτικό κομμάτι του παιχνιδιού και επειδή ίσως και λειτουργεί μειωτικά και για τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Για μένα όμως ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα ενός παιχνιδιού λιγότερο δουλεμένου σε σχέση με τα προηγούμενα που στην αρχή όμως σε ξεγελάει.

εγκατεστησα το Mass Effect 3 σημερα μαζι με ενα DLC που σου ανοιγει εναν χαρακτηρα ακομα κτλ…επαιξα πολυ λιγο στην αρχη αλλα φαινεται απιστευτο…προβλεπεται λιωσιμο τις επομενες ημερες 8)

Όντως από άποψη γραφικών και gameplay είναι απίστευτο. To τέλος του είναι λογικό να το κράζουν όλοι και επίσης εμένα μου φάνηκε αρκετα μικρό (το τερμάτισα σε 28 ώρες gameplay + ότι δεν έχει πολλά side quests):-k

οσοι δεν εχετε παιξει ακομα μην το διαβασετε…

[SPOILER]το οτι δεν εχει πολλα side quest το θεωρω εν μερει λογικο την στιγμη που ολος ο γαλαξιας καιγεται…δεν μου αρεσαν τα ασχετα που ειχε και στο Dragon Age 2 δηλαδη να βρισκεις ασχετα αντικειμενα σε ασχετο μερος και να εμφανιζεται καποιος ασχετος απο το πουθενα και να του τα δινεις…
επισης η ΑΙ των 2 της ομαδας σου εχει προβλημα…πολλες φορες τους εδινα εντολη να στηθουν καπου και ειτε δεν το κουνουσαν απο την θεση τους ειτε εκαναν τον γυρω ερχομενοι πισω απο τους εχθρους…δεν μπορω να πω με τιποτα το ιδιο για την ΑΙ των αντιπαλων η οποια ειναι εξαιρετικη.
Το τελος συμφωνω οτι ειναι λογικο να το κραζουν…δεν ειναι οτι ειναι τοσο χαλια απλα αφηνει πολλα κενα και οσο και να διαβαζω θεωριες για indoctrination(που στεκουν ως ενα σημειο) δεν αρκουν για να τα καλυψουν.Η bioware παντως ανακοινωσε οτι θα αλλαξει το τελος και θα υπαρξουν νεα μεσα στον Απριλιο…ειδωμεν…
Υπαρχουν ακομα καποια μικρα bugs που δεν επηρεαζουν σημαντικα.
Επισης δεν ξετρελλαθηκα και τοσο με τα διαγαλαξιακα ταξιδακια που σου την επεφταν μονιμως οι Reapers.
Παρολο που εχει καποια αρνητικα ως παιχνιδι ειναι απιστευτη εμπειρια.Οι διαλογοι,ο ηχος και η ατμοσφαιρα οπως και το gameplay ειναι κορυφαια.Κατι σκηνες ειναι απεριγραπτες οπως οταν η βασιλισσα Thresher maw εξουδετερωνει τον Reaper και αλλες τοσες…

Κατι αλλο που θα ηθελα να θιξω ειναι η πολιτικη της Bioware τωρα τελευταια.Μιας εταιρειας που εχει δωσει απιστευτους τιτλους στο RPG κοινο οπως το Baldur’s Gate ή το Knights of the old republic…Μπορει να μην φταιει 100% η ιδια μιας και ανηκει στην ΕΑ αλλα το να κυκλοφορεις DLC την ιδια μερα της επισημης κυκλοφοριας του παιχνιδιου ειναι τουλαχιστον καραγκιοζιλικι…και μαλιστα υλικο που το εκοψαν απο την αρχικη εκδοση…και το πιο σπαστικο ειναι οτι το περιεχομενο αυτο ειναι απιστευτα ενδιαφερον και σημαντικο μιας και εχει πολλες πληροφοριες για τους Prothean αλλα σου δινει και τον τελευταιο απο αυτους ως μελος της ομαδας.
Ας ελπισουμε οτι το Mass Kraksimo που εχει φαει τον τελευταιο μηνα να βελτιωσει τα πραγματα…[/SPOILER]

Επειδή και στο 2 τα DLC ήταν τόσα πολλά και κάναν το παιχνίδι μεγαλύτερο κατα πολύ θα περιμένω κανένα χρόνο :smiley:

αν αντεχεις μεχρι τοτε θα κανεις την καλυτερη δουλεια πραγματικα

νεα για το mass effect 3

Mε ανακοίνωσή της η Bioware έδωσε την απάντηση στα έντονα παράπονα των gamers, που από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του Mass Effect 3 επιζητούσαν αλλαγή στο τέλος της ιστορίας. H απάντηση έρχεται μέσα από το “Mass Effect 3: Extended Cut”, το οποίο θα περιλαμβάνει νέα cinematics και epilogue scenes, που θα ξεκαθαρίζουν κάποια ασαφή σημεία στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού ή θα επεκτείνουν άλλα, και θα διατεθεί δωρεάν μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

O CEO της Bioware, Ray Muzyka, δήλωσε:

“Είμαστε περήφανοι για το Mass Effect 3. Μετά το launch είχαμε το χρόνο να ακούσουμε το feedback των fans της σειράς και πιστεύουμε ότι με το ME3: Extended Cut έχουμε επιτύχει να δώσουμε απαντήσεις στους fans αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουμε το καλλιτεχνικό όραμα της ομάδας”.

μολις τερμάτισα το mass effect… :’)

σαν ξεχωριστός τιτλος ειναι κατώτερος του 2…
σαν τριλογία ηταν ΓΑΜΑΤΗ!!!
οσο για το τέλος πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν άρεσε τοοοοσο…
καταρχήν ο καθένας επιλεγεί το “δικο” του τελος

ισα ισα που εγω δεν το περιμενα ετσι!!!

[SPOILER]
λογου του dlc που βρηκε σχεδον την ιδια μερα με το παιχνίδι!!
Το πρωτο πραγμα που ειπα ηταν ο shepard δεν θα πεθάνει και θα συνεχίσει να μαλακιζετε μετα απο ολη αυτη την καταστροφή στο γαλαξία (lame!!!)

δεν άρεσε ο “starchild θεος”?? το παιδάκι που πέθανε μπροστά του τον “στοίχειωσε” και το φαντάστηκε ετσι…
εκτός απο το τελος που επέλεξα(την λύση του illusive man) δείχνει το normady να πέφτει μαλλον στην γη και τη πορτα να ανοίγει χωρις να φανει κανείς(στα αλλα που οτι ειδα δείχνει διαφορά ανάλογα με το τελος)
επειδή βαριέμαι να ψαχνω τον stargazer(πολυ ωραιο κλείσιμο μιας ιστορίας) τον δείχνει και στα αλλα?

τεσπα εγώ το βλέπω σαν “ταινία” που αφήνει τον καθένα να βγάλει το συμπεράσματα του τωρα αν bioware αλαξει εντελώς το τελος θα ειναι για τον πεο, είπαμε καλο να λαμβάνεις υπόψη σου το feedback αλλα οχι και ετσι…

ΑΑΑ για τα dlc δεν το συζητώ εχουν καταστρέψει τα παιχνιδια…
ακου εκει Prothean που μπορείς να εχεις και στην ομαδα, και δεν ειναι στο βασικο παιχνιδι!!! #-o

[/SPOILER]

[SPOILER]κοιτα απο την στιγμη που ο Harbinger σε χτυπαει το πιο λογικο ειναι οτι τα φανταζεται τα υπολοιπα…το θεμα ειναι…πως λειτουργησε το crucible…στο mass effect 2 υπαρχει ενα DLC που λεει αν καταστραφει μια πυλη καταστρεφεται ολο το συστημα ενω δεν γινεται κατι τετοιο μετα
…το Normandy πως ξαφνικα βρεθηκε σε mass relay;
Σε καποιες περιπτωσεις,2 αν θυμαμαι καλα δειχνει οτι ο Shepard ειναι ζωντανος…αυτο πως γινεται;ειναι πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα…
H Bioware δεν θα αλλαξει το τελος απο οτι διαβασα απλα θα το εμπλουτισει με παραπανω σκηνες ωστε να μην υπαρχει καμια απορια η κενο…οπως θα επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη…
οσο για τον Prothean κτλ υπαρχουν παρα πολλα cutscenes απο τις τελευταιες ημερες τους που πολεμουσαν τους Reapers…αξιζει πραγματικα…
Τον Stargazer τον δειχνει σε ολα τα τελη…[/SPOILER]

[SPOILER]
εγω απο το 2 δεν εχω παίξει κανένα dlc γιατι το ειχα νοικιασμένο για το xbox οπότε αν εγινε αυτο που λες οκ πασο…

ας ελπίζουμε το free dlc να ευχαριστήσει και τους τελευταίους…

*πολυ καλη φαση να παίζεις με τα save του πρώτου παιχνιδιού και τα 3!!! :smiley:

farewell Roland Shepard

[/SPOILER]

Εχω ξεκινησει εδω και λιγες μερες το Kingdoms of Amalur:Reckoning…ειναι μια μειξη Elders Scrolls & Fable…Θυμιζει εντονα MMORPG…το σεναριο χωρις να ειναι κατι το συνταρακτικο ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες αλλα τα δυνατα του σημεια ειναι το looting,οι μαχες,οι ατελειωτες και καλες ποιοτικα αποστολες και ο πανεμορφος κοσμος του…οι λατρεις των RPG μην το χασετε…

Το ειχα ποσταρει πριν λιγο καιρο για το Kingdoms of Amalur. Ειναι οντως πολυ ωραιο και αρκετα μεγαλο. Αυτο που μου αρεσει ειναι τα combo με τα classes που μπορεις να διαλεξεις. Αρκετα skills κλπ. Το κακο ειναι οτι οι μαχες στην πλειοψηφια τους δεν ειναι απαιτητικες με αποτελεσμα οι εχθροι να ειναι απλα εμποδια στο δρομο σου που με απλο Button bashing και λιγο block τους νικας ευκολα και απλα σε καθυστερουν λιγο.

Κατα τα αλλα οντως ο κοσμος φαινεται πολυ ομορφος και εχουν κανει καλη δουλεια στις κινησεις στα skills σε φαση God of War μερικα. Αξιζει να το παιξεις. Εγω το παρατησα γιατι πηρα κατι αλλα παιχνιδια μετα αλλα σκοπευω να το συνεχισω λιαν συντομως.

ναι το ειχα κατεβάσει οταν το ειχες πει αλλα ακομα να το παιξω, μονο χαρακτήρα εκανα…
τα γραφικά πάντως δεν με ενθουσίασαν πιστευω να ασχοληθώ απο βδομάδα!!

στην αρχη παραδοξως τα γραφικα δεν σου γεμιζουν το ματι,αλλα οταν τελειωσεις τον προλογο και βγεις εξω στον ανοικτο κοσμο το σκηνικο ανατρεπεται θεαματικα…

Παιχνιδάκια σχετικά με φυσική και… engineering (online όλα):

http://www.physicsgames.net/

Με εσωσες ε… Ειμαι στη δουλεια και βαραμε μυγες λογω γιορτων και εψαχνα να βρω site με flash games που να μη το μπλοκαρει ο proxy. Thanks! :stuck_out_tongue:

Εχω τελειωσει το Cold Fear αρκετο καιρο, 3-4 βδομαδες πρεπει να πανε. Αξιολογοτατο παιχνιδι, οι φανς των survival horror που δεν εχουν ασχοληθει, ας του ριξουν μια ματια!

Ως τοτε ξεθαψα λιγο Φιφα 12 στο χαλαρο, γιατι με τις Πανηλιθιες δεν ειχα χρονο για πολλα πολλα. Ωστοσο χθες κατεβασα το Darkness Within και επειδη αυριο παω 3ημερο χωριο μου δανεισε ενας φιλος μια συλλογη adventures για να παιξω το Barrow Hill αλλα και το Spiderman: Shattered Dimensions. Δεν ξερω ποιο απο τα δυο θα βαλω στο χωριο, αλλα θα ασχοληθω σιγουρα και με τα δυο.

δοκιμασα σημερα λιγο το Legend of Grimlock…σε οσους αρεσουν τα dungeon rpg και ειδικα τα παμπαλαια Dungeon Master,Eye of the Beholder & Lands of Lore ας του ριξουν μια ματια…

πριν λιγες μερες τερματισα για πολλοστη φορα την τριλογια donkey kong country για το snes.Απλα θεικα παιχνιδια ειδικα το 1 και το 2
Τωρα επιασα το resident evil remake και RE 4 στο gamecube…Αλλες παιχνιδαραρες :bow2: Την ατμοσφαιρα και την αισθηση του τρομου στο RE remake δεν την φτανει κανενα αλλο παιχνιδι